2009 Aralık Anneleri

kıslar benim bıcırıklar dayanamadılar ve bugün 11 50 itibari ile aramıza katıldılar..

canim deme ikizlermi geldi kac haftaliktiki canlarim ya nasillar iyilermi ALLAH anali babali buyutsun ee sen nerden yaziyosun normal dogummu yoksa ay anlarsana detayiii

canım canım canımmmmmm çokkkk sevindim bütün gün hep aklımdaydın:)) bak nazlı ARYA m nasıl abla olmuş gördünmü...afferin anacığına kızına çok iyi bakmış....hayırlısıyla kucağına al güzel kızını inşAllah....alkisalkisalkis kocaman öptümmmmm...........:1hug:

kızlar johnsonını vücüt şampuanı bebekleri rahatlatıp uyutuyormuş kullananlardan duydum bende aldım çok güzel kokuyor

bu benim aldığım vucüt şampuanı bunun şampuanı yokmu benmi bulamadım

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorcam, bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
bebiş 34+6 haftalık. bugün haftalık kontrol için dr amcamıza gittik, benim sıpa iyice yaramaz oldu üzüyo beni, dr.um bu hafta hiç gelişmemiş bide suyu azalmış dedi. nst ye bağladı, çok şükür onda bi sorun yok, ama ben allak bullak oldum hiçbişey soramadım o anda.
suyun azalması için nettede pek iyi şeyler yazmıyo... moralim çok bozuldu ya... :sinifsinif:

kıslar benim bıcırıklar dayanamadılar ve bugün 11 50 itibari ile aramıza katıldılar..

wavy tebrik ederim canim. insallah bebeklerin de sen de iyisinizdir. nasil oldu dogum? senin artik hic zamanin olmaz ama firsatini bulursan anlat.

a.s.

gunaydın kızlar
bana acil bildiğiniz süt arttırıcı besınlerı yazarmısınız minaya yetmıyor sutum
hurma yıyorum rezene ve ısırganotlu çayda içiyrorum
canan petıbör demışsın alıp bugun yıyeyım ama bol su dıyorlardı içiyorum ayva yıyorum fark göremedım sütün mıktarında
bildiklerinizi paylaşın lütfen öpüldünüz

ay cnm ne mutlu size .umarım herşey yolundadır.ikiz bebk çok güzel bişey olsa gerek.nasıllar aynı yumurta ikizimiydiler.çok benziyorlarmııı.normal doğummu.kaç haftalıkken doğdular cnmmm. Ay ne çok şey sordummm çarşambada benimki geliyor ya çok heyecanlıyım o yüzdennn.kusuruma bakmaaa.sağlıkla büyütmen dileğiyleeee.....
35.hafta başladııalkisalkisalkis

hadi bklm hayırlısı nehriciğim .bizler artık kasım annesi olduk .sizler artık aralık annesi olacaksınzı.sağlıkla kucağına al bebişini.

cnm bnm ina bende senin gibi pek bişey bilmiyorum humana ii demişlerdi ama onuda içiyorsun bildiğim kadarıyla.birde eskiler soğan ye bol bol derler sütün çoğalır derlerdi ben öyle hatırllıyorummm.umarım yeter sütünnn cnm bnmmm.bol bol sağ ama sağıldıkça emildikçe süt artarmışşşş.ihmal etmeee.

Bende de var endometriozis ameliyat oldum hatta.Belki doğumdan sonra yavaşlar diye düşünüyordum benmafoldumben

Rica ederim beğenmene sevindimyerimsenibenÇook teşekkürler

doktor rahimi yumurtalıkları çıkarıp bakçak duruma göre işlem yapıp yerine koycakmış. bebek dönemezmi yaaa. normal çıksın kesmesinler ...heryerim hassas zaten. kızıma acıyla nasıl bakçam sorular sorular sorular. gelde strese girme. tüm gün yapayalnız kuruyorum ister istemez...

günaydınn
fatmacım seninde bebiş geliyomuş çarşamba ayy ne güzel ya. hayırlısıyla gelsin inşallah..
pelincim bende soğanı duymuştum.bide bol bol sağ çektikçe gelir diye duymuştum

canım bulgur pilavı yanında ayran veya meyve suyu inanılmaz süt yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…