kızımı görduk
burnundanda cıhazı çıkarmışlar şimdi kuvezın içindekı oksijenle idare ediyor
çok buyuk gelişme yanı kızlar
dun çok yalvardım ALLAHım dokunmak ıstıyorum artık dıye bugun hemşireler açtı kuvezın kapagını dokundum sevdım kızımı çok şukur dualarımız kabul oluyor kızlar
inşallah kendı kendıne de nefes alabilecek ve evımıze gelecegız en kısa zamanda
Gerçekten acıtıyor bazen zıplatıyor insanı.Ama yine de güzel.Çok şükür bunları yaşadık.Şimdi de kucağımıza alma sırası geldi canım.Kucağımıza alalım Allahın izniyle bundan daha güzel bir şey olmadığını anlayacağız..Çok hevesleniyorum zaman hemen geçsin istiyorum.Seni okadar iyi anlıyorum ki.Az kaldı ama ne mutlu sanayerimsenibenhihoyyyt
canım hiç üzme canını, geçen ay1070gr. dı oğlum
teselli etmiştin beni iyi demiş sağlığına doktor, hem alır kilo diye,
cidden aldı 2450gr. şimdi.
hiç belli olmuyo 1 hafta hiç almadıysa diğer hafta katlıyo kilosunu bu keratalar.
bize şimdiden naz yapıyolar kaydirigubbakcemile3 hem maşallah çokta iyiymiş arda beyin kilosuüsme kendini emi canımmmm :teselli:
Çok şükür Allah kabul etti dualarımızı.
Bu arada anne karnındaki dört boyutlu fotoğrafıyla şu anki hali tıpa tıp aynı gibi geldi bana Mina'nın. Bizimkiler de bu kadar benzer mi acaba yaa. Kaç gündür açıp açıp dört boyutlu görüntülerini izliyorum oğluşumun.
birde ben humananın sut arttırıcı bıtkı çayı içmeye basladım ertesi gunu o da farkettırdı haberınız olsun
ayaklarıyla itiştiriyor yaa.. kaç gündür hem de ! orta parmağım kadar ayağı var !!!hariiikaaaa
selam kzılarr.fazla kimse yok şuana ama paulaşmak istedimm.kontrolden geldik ve doğum tarihimiz belli oldu nasipse 18 kasım çarşamba oğlumuş kucağımızda olacakk.dualarınız bizimle olsun umarım sorunsuz bir doğum olurrr. ii akşamlar hepinizeee
ayy çok sevindim canım minik kızını öp benim içinde allah sağlık sıhhat versin herkesin bebeğinekızımı görmekten geldık çok iyiydi hatta biz gittigimizde beslenme saatıymış hemşirenın kucagındaydı
kuvez dışında karşıladı kızım bızı çok şukur iyileştiği gözle göruluyordu
ilk defa gözlerini açık gördum kızımın
insan bu kadar mı hayran olur dogurduguna ya Allah sizede hayırlısıyla nasip etsın saglıkla inşallah
geçmiş olsun şekerim benim halim harap valla elimde mendilim her hapşırdığımda afedersin alttanda kaçırıyorum kaydirigubbakcemile3 durdum durdum doğuma yakın grip oldum yaaakızlar
HASTA OLUYORUM GALİBA BEN,BOGAZIM ACIYO,Bİ HALSİZLİK VAR USTUMDE.
2 GUNDUR BEBEGIMIN HAREKETLERI SEYREKTI,SAGLIK OCAGINA GITTIM BENDE EVE YAKIN OLDUGUNDAN EBE BAKTI DONMÜŞ BEBEĞİN BAS ASAGI DURDUGUNDAN HAREKETLERI SEYRELMİŞ DEDİ.
SAGLIK OCAGI DA O KADAR KALABALIKTI Kİ MALUM GRİP MEVZUUNDAN ACABA BENDE GRİP Mİ KAPTIM Kİ ÇOK KORKUYOM...
seninde az kalmış canım 10 gün dediğin nedir ki koskoca 9ay geçti allah hepimize sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahşimdi gelelim haberlereeee...
biliyorsunuz 3 hafta önce gitmiştik. bu da son kontrolumuz oluyor. nasipse 10 gün sonra doğumumuz gerçekleşecek. 9 gün sonra Van'dayız. bir gün erken yatıcam uzaktan geldiğimiz için.
bebeğin duruşu normal. kafa aaşağıda, sırt soldan sağa , sağda da bacaklar yer alıyor =)
bu arada Aryanın kaval kemiklerini hissettik dün gece 1 annemle beraber =) uykumdan uyandırdı =) uzun uzun incecik =) acaip bişi ya :d kürdan gibi...
3 hafta önce 1800 küsur gr.dı . boyu da 43 cm. civarı idi...
biliyosunuz çok üzülüyordum zayıf diye...
bugünkü sonuç:
3030 gr. 51cm. civaarı =)))))
çok mutluyum. acaip kilo almış =) ben de 3 haftada 2-3 kilo falan aldım zaten.. 1 hafta öncen gidiyor gelişim halen..
nst ye de girdim. herşey normal çok şükür... erken doğum sancı olayını falan sordum öyle bir risk de yok.. ay böyle ne çok yazdım.....
siz nasılsınız?
slm bakarken ayni tarihlerde dogum bekledigimizi gordum bi sey sorucaktim benim bebegim hala donmemis senin dondumu merak ettim bu arada allah yardimcin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?