2009 Aralık Anneleri

şimdi gelelim haberlereeee...

biliyorsunuz 3 hafta önce gitmiştik. bu da son kontrolumuz oluyor. nasipse 10 gün sonra doğumumuz gerçekleşecek. 9 gün sonra Van'dayız. bir gün erken yatıcam uzaktan geldiğimiz için.
bebeğin duruşu normal. kafa aaşağıda, sırt soldan sağa , sağda da bacaklar yer alıyor =)

bu arada Aryanın kaval kemiklerini hissettik dün gece 1 annemle beraber =) uykumdan uyandırdı =) uzun uzun incecik =) acaip bişi ya :d kürdan gibi...

3 hafta önce 1800 küsur gr.dı . boyu da 43 cm. civarı idi...
biliyosunuz çok üzülüyordum zayıf diye...
bugünkü sonuç:
3030 gr. 51cm. civaarı =)))))

çok mutluyum. acaip kilo almış =) ben de 3 haftada 2-3 kilo falan aldım zaten.. 1 hafta öncen gidiyor gelişim halen..

nst ye de girdim. herşey normal çok şükür... erken doğum sancı olayını falan sordum öyle bir risk de yok.. ay böyle ne çok yazdım.....

siz nasılsınız?

bernacım çok güzel bu son on gündede aır bayağı kilo.topiş topi doğar bebişin.normal doğum olacak ozamn senin bebişya benimkiş erken mi olacak 37+6 normal dimi

Oh maaşallah kızına ne güzel kilo almış öyle annesi
Bu bebeklerin ne yapacakları hiç belli olmuyor demek ki. Doğuma kadar daha alır.
Bizim oğlanda önden önden giderken geriye düşmüş. Aman sağlıklı olsunlarda kilo nasıl olsa alırlar.

az kaldı cnmmm benm inşş böle yapışa yapışa öpcen o yaramazı
ayy içim nasıl oldu dokundum diyince yaa :sinifsinif:

Fatmacım normal normal senin tarih... ben de şu an 36+4 müyüm neyim.. valla tam bilmiyorum..ama 38+ ların başında olacak. salı günü işte.

evet Ebru yaa.. inan çok sevindim. bi ara takmıştım ya baya... dr.a da sordum ilk kilosunu da rahatladım valla...

aynen nazan bnmde öyle ben hamileliğim boyunca hep az hissettim hareketleri ama son aya girdiğimden beri bnm kız kudurdu kaydirigubbakcemile3
hırkasız gezeiom karnım jöle gibi sallanıo sürekli canım acıo sanki birden ağrım saplancak suyum boşalcak gibi hissediom o kadar acıtıo yani daha 3 hafta var ve gitikçe şiddetlenio bakalım nolcak zemuszemus
kucağımıza alma sırası geldi demişsinde bana sanki daha aylar vr gibi gelio alıştım ben böle tek beden gezmeye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

takmayın kiloları kızlar ya önemli olan doğduktan sonraki kilo alım düzenleri 3 kilo civarı doğuyor <zaten bebişler bnm kızım gecen hafta 2600 falandı sağlıklı olsunlar önmli olan o arzuuum takma kuzuuum daha zaman var o formunu koruyoduuur

gerçektende öyle mina aynı ultrason görüntülerindeki gibi bnde bakıom kızıma ama bi türlü gözümde canlandıramıyorum -tatlicadiarzu-

birde ben humananın sut arttırıcı bıtkı çayı içmeye basladım ertesi gunu o da farkettırdı haberınız olsun

pelin bu petibör bisküvilir varya onlar arttırıyo die bi konu açlmıştı forumda dene istersen ye bol bol belki etki eder bide ısırgan otu ve rezene çayları opuyorumnanaktan

ayaklarıyla itiştiriyor yaa.. kaç gündür hem de ! orta parmağım kadar ayağı var !!! hariiikaaaa

ayaklarıyla itiştiriyor yaa.. kaç gündür hem de ! orta parmağım kadar ayağı var !!! hariiikaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah seni o kdr beblli oluomu kıız
bnmki kemiklerime kafa atmakla meşguo böle inatlaşıo onlarla sanki ayırmaya çalışıo -tatlicadiarzu-

merhaba hanımlar
ben çok fena grip oldum yaaaaasenağlama
sezaryan günümüzde belli oldu 19unda perşembe günü diye karar verildi ama benim düzensiz de olsa sancılarım var bugün yarın doğum sancım gelecek gibi geliyor bana
gözünaydın canım bende senden 1gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım inşallah eğer herşey yolunda giderse allah yardımcımız olsun

ayy çok sevindim canım minik kızını öp benim içinde allah sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine

geçmiş olsun şekerim benim halim harap valla elimde mendilim her hapşırdığımda afedersin alttanda kaçırıyorum kaydirigubbakcemile3 durdum durdum doğuma yakın grip oldum yaaa

seninde az kalmış canım 10 gün dediğin nedir ki koskoca 9ay geçti allah hepimize sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hadi herkese iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrŞeniz

slm bakarken ayni tarihlerde dogum bekledigimizi gordum bi sey sorucaktim benim bebegim hala donmemis senin dondumu merak ettim bu arada allah yardimcin olsun...

sağol canım şimdi gördüm mesajını benim kız erken döndü 2 ay önce dönmüştü inşallah senin kide döner bana doktor senin erken döndü aslında daha vakti vardı dedi Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…