2009 Aralık Anneleri

pelincim gözün aydın cnm tekrar.humana diye bitkisel bir çay var anne sütünü artırıcı sütün kalitesinide artırıyo hani sütüm yarıyo yaramıyo olayı varya onun için yani.bizim üçüzlerin annesi kullanıyo ve kesinlikle derya al stokla evde diyo eczanelerde satılıyo cnm mutlaka dene

Selam kızlar cuma günü kontrolum vardı.dr.herşeyin yolunda gittiğini söyledi..
Benim fazla kilolarım dışında tabi..16 kilo aldım en başından beri..
haftaya tekrar gidicez eğer ozamanda bi sorun yoksa (bebek eşinden ayrılmamışsa,
suyu azalmamışsa,ters dönmemişse...)normal doğum kolay yaparsın çatıların çok geniş dedi...
eğer bunlardan biri varsa hemen sezeryan yapıcak.

Ama sorun şurda 37.haftamdayım bebeğim 2.800 dr.haftasına göre iyi doğuma kadar yarım kilo
daha alır dedi... Ama bebeğin kilosunu duyanlar çok az diyor akşam 2 arkadaşa söyledim
şaşırdılar moralim bozuldu tabi ister istemez kafaya taktım..küçük bebeğe bakmak çok zor olurmuş falan filan offfsenağlama

bence gayet normal bi kilo kaldı ki doğuma kadar 3.300 civarı olucakmış bebeğin benim kızım 3.250 doğmuştu hiçte zor olmadı bakımı sen herkesin dediğine kulak asma hiçte canını sıkma derim ben.

ben boza ve soğan çok arttırır diye biliyoryum bir de eczanelerde ve nette satılan vita malt diye bir içecek var o da çok iyiymiş kullananlar var tanıdığım

selam kızlar gece kanamam geldi şu saate kadar acildeydim ve doğum başlamış dedi doktor 2 cm açıklma var ama suyun gelmemiş dedi hafif hafif sancılarım başladı bakalım allah sonumuzu hayır etsin bana dua edin emi kızlar

canim gecmis olsun insallah rahat sekilde doggumun olur saglikli sihhatli insallah

kizlar meraba dun aksam tansiyonum yukseldi yani tam sinirdaydi gece hic uyuyamadik artarsa hemen doktora gitcektik suanda yuksek ama cok degil nasil korktum insallah bu yukselmeler kizimi etkilemez cunku 140/90 gecerse plasenteye kan akisi oksijen az gidermis bebekte gelisim gerili olurmus ayy cok uzuldum gece insallah bebegimi etkilemez benim 139/87 oldu hemen soguk suyla boynumu falan yikadim biraz dustude yinede yuksek 130/78 hayirlisiyla vakitlerimizi bi tamamlasaydik.

herkese serlaaaammmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah seni o kdr beblli oluomu kıız
bnmki kemiklerime kafa atmakla meşguo böle inatlaşıo onlarla sanki ayırmaya çalışıo -tatlicadiarzu-
valla kız belli oluyor.. sağımda hep ayak var 1 adet =) diğerini iç tarafta tutuyor =) ikissini birden yakalayamadım henüz. dizi, kaval kemiği, sırtı herşeyini hissettim şimdiye kadar.. ama kafasına dokunmuyorum çok. mazallah burnuna gelir göçer falan.. korkuyorum :sinifsinif:
ayyy canım benimm... 19 haa ! amanııınnnnn bir annemiz daha oluyor.. ya kızlar inanın çok seviniyorum tarihi belli olanlar için. hani sanki daha varmış gbi geliyor bana. sezeryan şu gün deyince gözüm açılıveriyor.. sanki benimki belli değilmiş gibi =) :lepi:
hayırlısı olsun canım benim! havadisleri alalım ama e mi..
kızlar bogazım cok agrıyo naapsam kı ?
anaaamm.. sütlü salep yap. ılık süte bal koy limon sık. tarçınlı naneli şeyler yap.. ne biliyim ilk aklıma gelenleri yazdım.. dikkat et be kızım!
kıslar benim bıcırıklar dayanamadılar ve bugün 11 50 itibari ile aramıza katıldılar..
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:

şappppiiiiiiiiiiiiii :teytey:
yaffruuummmmmmm
ben de çokkk öpüyorum seni.. naaassın iyisin gari di mi? red mapple 'larını alıyorum yerimseniben
hakkaten Burcu çok sevindirdi kereta beni Şeniz

Allah yardımcın olsun birtanem inşallah rahat bir şekilde yaparsın doğumu dualarımız seninle iyi haberlerinizi bekliyoruz

anaa hemşo bak minik kelebeğin de su sorunu vardı. bence ihmal etme canım bu sorunu. strese de girme de tetikleme doğumu. Allah şifa versin inş... dr.la konuş bi napacak bakalım...
35.hafta başladııalkisalkisalkis
yürü beeee
günaydın benimde 36 ay çoooook heyecanlıyım :) inanamıyorum 12- 13 haftalıktık ya ne çabuk geçti.
hakkaten yaa... baksanıza Neriman da hastanede...
evet bende izmirliyim.:)eşin bursalı sanırım. göçme şansınız yokmu?
kız bana bak çalmasana hemşomu =) o atrtık benim gelinim.. :lepi:
Nerimaaannnnnnn canuuummmm geldi zaten senin vaktin beee... SAĞLIKLA kavuşasınız inşallahh canımmmm !!!! hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda... dualar seninle ve kuzunla!:Saruboceq: Şeniz
canim gecmis olsun insallah rahat sekilde doggumun olur saglikli sihhatli insallah

yaa canım geçmiş olsun aman dikkat bana da fenalık basıyo.. çok yakıyorlar kaloriferleri ben fenalık geçiriyom.... son zamanlar aman diyorum aman!

Dilek çok dikkat et kendine yaaa. Devamlı kontrol et tansiyonunu. Bence yine de bir doktora görünseniz fena olmaz ama. Belki bir ilaç verir ya da yapılması gereken başka şeyler vardır.

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına

kendine dikkat et birtanem stres yapmamaya da çalış bence de bir dr a danışsan iyi olur belki yapılacak birşey vardır

Ayy kocişe ev süpürttüm ben de sildim şimdi de çamaşır asacam:bbo: Allahtan akşama yemeğe anneme gidecez.
Kız Berna asıl cadı sensin bi kerennlaelaelaelaelae:1hug:

Dilek çok dikkat et kendine yaaa. Devamlı kontrol et tansiyonunu. Bence yine de bir doktora görünseniz fena olmaz ama. Belki bir ilaç verir ya da yapılması gereken başka şeyler vardır.

surekli olcuyorum zaten yukseldigi an gidecem hastane 1 saat uzaklikta burdaki saglik ocagida pazar ya kapali insallah yukselmez duserde yarin zaten kontrolum var onda söylerim limonlu cay falan iciyom biraz duzenlermis

Hiç bilmiyorum ki döner mi dönebilir gibi geliyor bana ama..Benimkiisi dönmüş.Yakınında tanıdığın yardım edecek birileri yok mu canım?Mutlaka Allah bir kolay yolunu verir hiç bozma moralini eşin olur yanında en azından:teselli:

kendine dikkat et birtanem stres yapmamaya da çalış bence de bir dr a danışsan iyi olur belki yapılacak birşey vardır

stres falan yapmadimda dun koyun eti yemistim galiba yagli oldugundan yaramadi cunku tuzu azalttim etede kendi yagindan baska yag koymadimda o sarsti beni kocisede demedim et yedigimide oda sabaha kadar basimi bekledi surekli kalktim ölcum boynuma soguk suyla serinlettim cok zormus ya evladimi etkilemessinde ben önemli degilinn

Canım bol su ve süt,ayrıca yazılmış ama ben de bulgur pilavı ve soğanı çok süt yapar diye biliyorum.Hatta bir laf var eskilerin dediği annem gömleğini satsa da soğan alsa dermiş bebekleryerimseniben İnş. artar sütün emdikçe sağdıkça da çoğalırmış.Ilık duş da iyi gelirmiş aklıma gelenler bunlar.Daha fazla gelirse yada duyarsam falan yazarım..İnş. çoğalır sütün biranönce

Çok sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşş.Evet bizimkisi aralık bebesi olacak aksilik olmazsa.Ama kasım annesi oldunuz: diye bizleri burda bırakmayın e mii:gitme:

Dilekcim dikkat et kendine yat dinlen hiç yorma.Moralini de bozma en önemlisi.İnş. düşer tansiyonun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…