2009 Aralık Anneleri

canım benim ben atlamışım annen mi hasta bizde gitmiştik midesinde yumru var sancı yapıyo diye kilo dan dolayı yağ topu demişti dr inşallah sizinde öyle önemsiz bişey çıkar

ya kimse görmedi mi arkadaşlar lmaz:
küstüm valla

ya ben hep bayramdan sonra gelecek diye düşünüyodum ama sancılarım gerçekten çok, bazen yürütmüyo neyse bakalım hayırlısı hepimiz için. çok küçük daha 3 kilo olsaydı bari 2730 şuanda gerçi bu hafta çapraz durduğu için tam sonuç olmuyomuş bu pozisyonda.

Çalışmaya devam ediyor musun peki?
İnşallah sorun olmadan vaktinde gelir bebeğin. Hakkında hayırlısı olsun canım.

canım kilosuda az değil maşallah iyi.. bence çok fazla yormazsan kendini dinlenirsen bekler bayramdan sonrayı doktor ne dedi peki açılma filan varmıymış

evet malesef, öğretmenim ben. müdürüm sağolsun bana çok az ders verdi. yarın 1 saat dersim var, pazartesi kontrol var gitmeyeceğim. salı çarşamba gidicem ama yine çok az dersim var. perşembe yine kontrol sonra çıkıyorum izne. nefret ediyorum bu kanunlardan verseler en az 6 ay izin hiç bunları yaşamayız. 37 ye kadar çalışıyoruz. yavrumuza kalsın zaman diye

canım kilosuda az değil maşallah iyi.. bence çok fazla yormazsan kendini dinlenirsen bekler bayramdan sonrayı doktor ne dedi peki açılma filan varmıymış

yok canım açılma yok. ama sancım var işte geçen haftadan beri var ama nstde düşük çıkıyodu bu sefer yüksek çıktı 60 ı bile gördük. 3 günde bir görücem sancın artarsa hemen gel falan dedi. korktum yani anlayacağınız.

canım benim ben atlamışım annen mi hasta bizde gitmiştik midesinde yumru var sancı yapıyo diye kilo dan dolayı yağ topu demişti dr inşallah sizinde öyle önemsiz bişey çıkar

sagol canımcım
ınsallah dedıgın gıbı onemsızdır
sag gozun arkasında kanamlı bı damardan soz etmıstı ınsallah sorun cıkmazmafoldumben

Biktim vallahi biktim yani tansiyonum suan firladi hamileligim basinda sikinti yasadim sonunda sikinti yasiyorum ney bu benim kaderim ya evlendim evleneli 1 gun yuzu göremedim tam hersey yoluna girdi isimiz ayri evimiz ayri bebegimiz olacak dedim ama olmuyo bize huzur haram ya gurbete geldim geleli evlendim geldim 3 ay sonra abisinin yaninda calsiyodu tartistilar anlsamadilar ayrildi 2 ay issiz durdu sonra geri baristilar sonra yine anlasamadilar tamam dedik artik herseyi birakip turkiyeye donecektik yani turkiyyeye donecez ama ortada ne ev var ne is var nede para var yani bide donerken arkamizda borc birakip donecektik tam osiradada korunmamaya hamile karar vermistik tartismadan once tartisdilar ben valislari toparliyorum kanamam oldu yani dusurdum sandim oysaki ustune görmusum biyandan dönsek ev yok bark yok dönmesek napicaz derken kizim rizkiyla geldi ve tam biletimizi alacamiz gun bi isyeri acma sansi dogdu ama ortaklikti ortak olacamiz kisi duzgun biri degildi ama denize dusen yilana sarildi derken topladigim esyalri baska bir eve baska bir sehre tasindik hamile hamile isyeri kuruldu bi duzene girdi derken 8 ay ayni bebegimin gelisiyle beraber isyeride kuruldu buzamana geldi ama ortagi tabi ise gelmedi gec geldi ksadan para caldi derken yine sikinti icinde gecti ama napalim dedik rizkimiz icin sustuk ama olmadi simddide ben anlasamiyom diye oglan bize dusman birinin gazina geldi anlasmiyom diyo halbukine isyerine gec gelen idare edilen kendi ama suclu bizgibi ortalik karistirdi ee dukkaninda acilirken borcla harcla acildi suanda isleride iyi gitmedide azda olsa gecinip gidiyoduk ama suan dukkanin bankaya borcunu bile zor odeniyo dukkani devretsek napicaz devretmesek tek basina o borcu nasil odeeceyez yani suan duydum zaten tansiyon yuzune sikintiliydim simdi daha beter oldum yani turkiye donsek burda nasil olsa isyeri kurduk diye herseyimizi aldik daha kizimin besigini bile yeni aldim odasini duzleyecektim ama simdi herseyi birilerine dagitip dönecez ve dondumuzde degil evimiz kizimi dogudugunda yatiracam besigi bile olmicak cok ama cok kötuyum uzulmeyim kizimi uzmeyim diyorum ama elimde degil

ayy pelliin çook sevindim cnm yaa düzelicek oda inş korkma sen ohh mis gibi koklaşmışsınızdır opuyorumnanaktan

cok guzell bi lafmıs valla,taktir ettim eskıleri
bu arada bizde yedık annelerımızı valla :çok üzgünüm:

aa çıktılarmııı süper kaydirigubbakcemile2

az kaldı berna seninde son beş yazıo bnm 18 var daha şakkıdı

KIZLAR GELDİM TEL GELMİŞTİ ONDAN YAZAMADIM YARN SABAH 8 DE NASİPSE EPİDURALLLL OLAcakDUA EDİN BACILAR BANA.SEÇİLCİM SENİN Kİ NEZAMAN BEN KAÇIRDIM SANIRIM TARİHİ.EGEPOL HASTANESİNDE OLCAK DOĞUMMMMMM

fatmaaaaaaaa ayy aklıms endeydi dün gelemedim nete hastanelerdeydim hep nasılsınız iimisnz ayy geçmiş amma heyecanlı du okıyiim ben kaydirigubbakcemile3

DİLEK Bİ DUR BAKALIM,Bİ SIKMA CANINI GUN DOGMADAN NELER DOGAR,BAK BEN 3 GUN HASTA YATTIM,DOKTORA GITTIGIMDE DR:BI CENAZE FALAN MI VARDI YADA TRAVMA MI GECIRDIN DEDİ BANA.O KDAR ETKILENMIS BAK KUZU,HELE KI STRES SON ZAMANLARDA NE KADAR ETKILIYO BEBĞİ BİLİO MUSUN ?HEPIMIZ YASIYORUZ SORUNLAR;MADDİ MANEVİ,KOCAYLA KAYNANAYLA HATTA KENDIMIZLE BİLE...AMA NE YAPICAN GUZELIM DUSUNMEMEYE CALIS,ALLAH BUYUK.AYRICA BEN BU MELEKLERIN MUCİZELERİNE COK INANIYORUM.GOR BAK KIZIN NE KADAR COK SEYI GUZELLEŞTİRECEK HAYATINDA; HANDE DEMİŞTİ DERSİN...YETER ÜZME ARTIK YAWRUNU lmaz:

38 bile olmadan nie aldırıon kııız erken diilmi içerde ne kdr durursa onun sağlığı için o kdr ii sorunun sancın yoksa beklesene :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…