canım benım coook sagol allah ragzı olsun..
allah ana babamızı korusun benım ıcınde cok degerlıler bugun goızumun onunde annem acı cektıkce kahroldum oyle boyle bı agrı degıl
halada yatıyo kadın
:çok üzgünüm:
ınsaallah ıyılesır ben hamıle olmasam su son gunlerım we su popomdakı zıkkım acı olomsa on kere alıp gotururdum
dayanamam ya annemlere
selam kızlar doktordan geldik. biraz moralim bozuldu. sancılarım yüksek çıktı pazartesi yine çağırdı. kafası tam yerindeydi ama çapraz dönmüş oğlum böyle olursa sezeryan olur dedi. ben normal istiyodum ama neyse. onun dışında herşey normal. dua edin bize 37 yi geçelim.
ya kimse görmedi mi arkadaşlarlmaz:
küstüm valla
ya ben hep bayramdan sonra gelecek diye düşünüyodum ama sancılarım gerçekten çok, bazen yürütmüyo neyse bakalım hayırlısı hepimiz için. çok küçük daha 3 kilo olsaydı bari 2730 şuanda gerçi bu hafta çapraz durduğu için tam sonuç olmuyomuş bu pozisyonda.
ya ben hep bayramdan sonra gelecek diye düşünüyodum ama sancılarım gerçekten çok, bazen yürütmüyo neyse bakalım hayırlısı hepimiz için. çok küçük daha 3 kilo olsaydı bari 2730 şuanda gerçi bu hafta çapraz durduğu için tam sonuç olmuyomuş bu pozisyonda.
canım kilosuda az değil maşallah iyi.. bence çok fazla yormazsan kendini dinlenirsen bekler bayramdan sonrayı doktor ne dedi peki açılma filan varmıymış
canım benim ben atlamışım annen mi hasta bizde gitmiştik midesinde yumru var sancı yapıyo diye kilo dan dolayı yağ topu demişti dr inşallah sizinde öyle önemsiz bişey çıkar
minayı ılk defa kucagıma verdıler emzır dedıler
ay çok heyecanlandım tutmayı bıle bılmıyorken emzır dıye kucagımdaydı ama gerçekten tecrubeye gerek yokmuş kaptı kızım gogsumu hemenn hemşireler arada ugrayıp baktıgında dedım bilmiyorum
benım ılk bebegım dogrumu tutuyorum
aslında tam dogru tutmamışım gösterdıler dogrusunu ama bızım kız kendı işini kendı görmuş çoktan
ay anlatılmaz bir duyguydu çok degişik birşey
ama emzırıken elımde tutarken cıgerlerındekı hırıltıyı hıssettım resmen içim tuhaf oldu
inşallah o da geçer daha iyi olur kızım
hiçbirşey kalmaz cigerlerınde
Arzucum,
eskilerin çok güzel bir lafı vardır;
evlat;
karnındayken kanını,
hayattayken canını,
ölünce de malını yermiş....
onlara herşey değer tabiki Allah'ım hepsini uzun ömürlü, şanslı ve sağlıklı yapsın ama hakkaten çok zor ....iğneyle kuyu kazmak :ecrin_bebek:
Ya ben gece birşeyler yemeden yatamaz oldum çok acıkıyorum.Bakalım yarın yine kilo yüzünden biraz azar yer de gelirim yine yiyorumakannehir
kızlaaaarrrr, tam nete giriodum tele bakayım dedim..
Mina'mız eve çıkacakmışşş
şaaapppiiiiiii
maşallllaaahhh CAPON KUZUMA BENİİİMMM!!!
bu arada kısmetse tam 1 hafta sonra ben de bebişime kavuşacağım aha da bu saatlerdeeeeeee
herkese günaydın
40 haftayı doldurmuş olacaksın demek berna.. ya ben sezeryanı 38 de filan alıyolar diye biliyordum ama öyle olmuyomuş demekki
KIZLAR GELDİM TEL GELMİŞTİ ONDAN YAZAMADIM YARN SABAH 8 DE NASİPSE EPİDURALLLL OLAcakDUA EDİN BACILAR BANA.SEÇİLCİM SENİN Kİ NEZAMAN BEN KAÇIRDIM SANIRIM TARİHİ.EGEPOL HASTANESİNDE OLCAK DOĞUMMMMMM
Biktim vallahi biktim yani tansiyonum suan firladi hamileligim basinda sikinti yasadim sonunda sikinti yasiyorum ney bu benim kaderim ya evlendim evleneli 1 gun yuzu göremedim tam hersey yoluna girdi isimiz ayri evimiz ayri bebegimiz olacak dedim ama olmuyo bize huzur haram ya gurbete geldim geleli evlendim geldim 3 ay sonra abisinin yaninda calsiyodu tartistilar anlsamadilar ayrildi 2 ay issiz durdu sonra geri baristilar sonra yine anlasamadilar tamam dedik artik herseyi birakip turkiyeye donecektik yani turkiyyeye donecez ama ortada ne ev var ne is var nede para var yani bide donerken arkamizda borc birakip donecektik tam osiradada korunmamaya hamile karar vermistik tartismadan once tartisdilar ben valislari toparliyorum kanamam oldu yani dusurdum sandim oysaki ustune görmusum biyandan dönsek ev yok bark yok dönmesek napicaz derken kizim rizkiyla geldi ve tam biletimizi alacamiz gun bi isyeri acma sansi dogdu ama ortaklikti ortak olacamiz kisi duzgun biri degildi ama denize dusen yilana sarildi derken topladigim esyalri baska bir eve baska bir sehre tasindik hamile hamile isyeri kuruldu bi duzene girdi derken 8 ay ayni bebegimin gelisiyle beraber isyeride kuruldu buzamana geldi ama ortagi tabi ise gelmedi gec geldi ksadan para caldi derken yine sikinti icinde gecti ama napalim dedik rizkimiz icin sustuk ama olmadi simddide ben anlasamiyom diye oglan bize dusman birinin gazina geldi anlasmiyom diyo halbukine isyerine gec gelen idare edilen kendi ama suclu bizgibi ortalik karistirdi ee dukkaninda acilirken borcla harcla acildi suanda isleride iyi gitmedide azda olsa gecinip gidiyoduk ama suan dukkanin bankaya borcunu bile zor odeniyo dukkani devretsek napicaz devretmesek tek basina o borcu nasil odeeceyez yani suan duydum zaten tansiyon yuzune sikintiliydim simdi daha beter oldum yani turkiye donsek burda nasil olsa isyeri kurduk diye herseyimizi aldik daha kizimin besigini bile yeni aldim odasini duzleyecektim ama simdi herseyi birilerine dagitip dönecez ve dondumuzde degil evimiz kizimi dogudugunda yatiracam besigi bile olmicak cok ama cok kötuyum uzulmeyim kizimi uzmeyim diyorum ama elimde degil
selam karularr
sımcık hastaneden geldım nst sonucum da sancı cıkmadı alalha sukur
ama ne hareket 30 dakıkada 121 kere hareket ettı fazlasınıda sayamadık yanı
masallahnazar:
kılosu 4 war bunun dedı ebe anam bu kadar hızlı kılo almıs olabılırmı acana ya
doktor yalandan baktı sonuca hgayet ıyı haftaya alırız dedı
yuh dedım daha 38 olmadan alıcam dıyo
21 ınde kesınlessın yazacam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?