korkular bı tane degılkı
popomda meme olmuşşş lawman nasıl yapılcal bu halımleakannehir
korkular bı tane degılkı
YA HİÇ BEBEĞİM OLMAZSA DİYE ÇOK AĞLADIM BİR GÜNDE KESİ İÇİN AĞLARIM OLUR BİTER zemuszemus
korkular bı tane degılkı
Dün teyzelerim yetişti imdadıma. Bebeğin kıyafetleri yıkanmıştı ama ütülenmemişti hepsi öylece duruyordu. Onları ütülendi yerleştirildi. Doğum çantaları da hazırlandı. Köşeye kondu. Oğlumun yatağı kuruldu. Yerleştirildi. Benim gibi iş yapma özürlü kabiliyetsiz beceriksize kalsaydı eğer bu işler son güne kadar beklerdi ohooooo.
Doktora da pazartesi gidecektim ama cumartesi gideceğim. Pazartesi çok geç olur ki büyük ihtimal salı gel alalım diyecek. Kendimi biraz daha hazırlamam lazım.
İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla ve kolaylıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı. Ondan sonra da bebek muhabbeti başlar artık. Seninki şu kadar uyudu benimki bu kadar emdi şeklinde.
korkular bı tane degılkı
senın dogumuna 1 hafta mı var ?
Ay bi de o var ya
ewet canımmm 1 haftam kaldıı
arzucum sagol allah yardım etsın hepımızee
keşke benimde teyzem olsa yaaaaa :gitme:
teyzelerinden banada ver nooooolur kaydirigubbakcemile
ne güzel ascık kaldı bebeğini koklayıp bağrına basmana yaaaa! opuyorumnanaktan
canım nooldu annenin sonuçları çıktımı?
Vermemmmm.lmaz: Bana zor yettiler zaten. kaydirigubbakcemile2
Ya hala hayal gibi geliyor bana. Ah bir kavuşsaydık hayırlısıyla.
canım yaaa unutulacak bişey değil ki!canım unutmamışsın sagol yaarın ssk ya salıda unıwersıteye gıdecez
kanamalı bı goz damarı wardı ondan kaynaklı oldugunu bılıyoruz
mr falan ılaclı fulımler olucak
ama sonuc daha cıkmaz unıwersıte cok arastırıyo
Şeniz
lawman da ayrı bir sinir bozucu şey anam ne biliyim kızlar.. anne olucaz Allaha şükür ama başımıza da gelmeyen kalmayacak kaydirigubbakcemile3
lawman
sonda
anestesi
kesi
kimbilir daha neler...
cennet vallahi annelerin ayakları altında..
canım yaaa unutulacak bişey değil ki!
tek annemle kardeşlerim var benim hayatta ve çok değerliler benim için.
herkesede değerlidir ailesi
allahım herkesinkilere benimkilerde dahil sağlık sıhat versin.
çok dua ettim annem böyle dediğin zaman çok dokundu bana valla.
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız aaaa bumuymuş dersiniz canım benim!
canım benım coook sagol allah ragzı olsun..
allah ana babamızı korusun benım ıcınde cok degerlıler bugun goızumun onunde annem acı cektıkce kahroldum oyle boyle bı agrı degıl
halada yatıyo kadın
:çok üzgünüm:
ınsaallah ıyılesır ben hamıle olmasam su son gunlerım we su popomdakı zıkkım acı olomsa on kere alıp gotururdum
dayanamam ya annemlere
canım geçmiş olsun.. inşallah birşey çıkmaz. hemencecik herşey düzelir ve yoluna girer inşallah.. anne baba kardeş ne demek hepimiz çok çok iyi biliyoruz.. Allah annene ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömüürler versin..canım benım coook sagol allah ragzı olsun..
allah ana babamızı korusun benım ıcınde cok degerlıler bugun goızumun onunde annem acı cektıkce kahroldum oyle boyle bı agrı degıl
halada yatıyo kadın
:çok üzgünüm:
ınsaallah ıyılesır ben hamıle olmasam su son gunlerım we su popomdakı zıkkım acı olomsa on kere alıp gotururdum
dayanamam ya annemlere
canım geçmiş olsun.. inşallah birşey çıkmaz. hemencecik herşey düzelir ve yoluna girer inşallah.. anne baba kardeş ne demek hepimiz çok çok iyi biliyoruz.. Allah annene ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömüürler versin..
oy canıııım kıyamam kız ben sanaaa! götürürdün tabi normal zamanın olsa!
annenlerde bilir bunu, kafana takma sakın!
kolay değil tabi sevdiklerimizi acılı ağrılı hasta görmek, tez zamanda girer inşallah herşey yoluna! sende kurtarırsın annende düzülir kötüde bişey çıkmaz iiiinşallah
hadi ben kaçtım kocam geldi byyyyyy Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?