2009 Aralık Anneleri

evet kızım hala ters. dönme çabaları başarısız:;( şu vakitten sonra dönermi ki?

bnmde hala ters duruyo dr dönebnilir ama çok zor dedi yani 100 bebekten 4ü döner diyeyim sana dedi bnce riske atma dedi cnm bilgin ola bnde sezeryan olucam bu yüzden nasipse 8 aralık

maşallah sizeeeeeeeeeeeeeeeehihoyyyt

zaten tek olsam yani kizimi dusunmesem bukadar takmamki ama simdi okadar kötuyumki basim catliyo tansiyonum yukselidi hastane kapali 1 saat uzaktakine gidecen limonlu su icip duruyorum midem kötu oldu cok kötuyumm

Selaamm arkadaşlar geçmişe bakayım dedim ay oku oku bitiremedim pes ettim yazayım dedim.Nasılsınız inş. herkes iyidir.
Ben sabah hastaneye gittim nst ve kan tahlili için.Nst de hiç sorun çıkmadı çok şükür HAftaya tekrar girecem nst ye.Kan tahlili sonucu yarın çıkacak ama o sezeryan için yapılan testlermiş o yüzden acelesi yok haftaya alır gösterirsin dedi dr.Ay çok uykuluyum sabah erken kalkmamaya alışmışım yordu bugün benii

gözüün aydıın peliiinnn:lepi:
darısı bize inş hayırlısıyla dua edin bakalım ana kız boş durmayın evdee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zaten tek olsam yani kizimi dusunmesem bukadar takmamki ama simdi okadar kötuyumki basim catliyo tansiyonum yukselidi hastane kapali 1 saat uzaktakine gidecen limonlu su icip duruyorum midem kötu oldu cok kötuyumm

AFFERİN AFERİNN kötükedihüso klava: lmaz:

Amanın 65 ne kiii kaydirigubbakcemile3 ben 65 le hamileliğe başladım şimdi 80 oldum:dilcikar:

cnmcım bende 76 ile başladım 90 oldum yaa şaka gibi geliyo.neyseki boyum uzun kiloyu kaldırıyo..oğlumdada aynısı oldu 94 le doğuma gittim ama onda 68 le başlamıştım..herhalde aynısı olacak bu gidişle 94ü bulurum yine.ama azimliyim:lepi: veririm bennn

canımsın sen kıyamam birtanem üzme ne olur kendini bak evinize melek gelecek çok ciddi söylüyorum gelecek olan cennetten bir melek onun sayesinde inan herşey düzelecek hem yeter ki o sağlıklı olsun o üzülürse karnında sorun yaşarsa istersen altından beşik al hiç önemi olmaz o yüzden sen annesin önce yavrunu düşün sakinleşmeye çalış ne olur yaşadıkların zor çok zor ama senin içinde bir melek var lütfen rahatla

38 bile olmadan nie aldırıon kııız erken diilmi içerde ne kdr durursa onun sağlığı için o kdr ii sorunun sancın yoksa beklesene :1shok:

37+6 da alıcak ıste
bayram 4 gun tatıl dr yok
o sırada sancım tutarsa ne olacak bılmıyom.
ama sancım olursa kalırım ortada...
38 olmus oluyo zaten
bakalım hayırlısı

Benim de boyum uzun Allah tan,gören çok kilo almamışsın diyor ama bilmiyorlar 15 kilo aldım.Ve de hamile kıyafetleri bol olduundan çaktırmıyor doğum yapınca görcem günümü ne üst ne de alt kıyafetlerim olacak.Amaan napalım ya bebekler iyi olsun da veririz inş kiloları:gitme:

37+6 da alıcak ıste
bayram 4 gun tatıl dr yok
o sırada sancım tutarsa ne olacak bılmıyom.
ama sancım olursa kalırım ortada...
38 olmus oluyo zaten
bakalım hayırlısı

37+3te sezeryan olmak da normal olur ozaman değil mi?Dr.9aralık dedi ozaman 37+3 oluyor ama vaktinden 18gün önce olması beni tedirgin etti.Ben de bir hafta daha beklesek dedim dr.da duruma bakarız hiç bir sıkıntı yoksa bekleriz ozaman dedi.Korkuyorum erken olup bir sorun olmasındanÇok üzgünüm çoook

yarın bebişimi görücem yarın yazamam ctesi de yokum pazar anlatırım opuyorumnanaktan zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…