ay çok hoşsunuz ya.. evet evet yaz gelssinde görüşürüz inşallah.. buluşuruz ortak biryerlerde.. şahane olurr..Valla ne guzel olurdu . Biraz buyusunler goruselim . gecen Oznurla konusuyoduk sen ben oznur ve arzu istanbul ekibi yani. Eylüllll durr Mina yapmmaa Zeynep gelll Arda kizlardan uzak dur :) Uc cicek bi bocek olcak :O)
deli ya :)
eşim şimdi formasını gıymeye geldı eve
hadi kzım hadi şu annenın takımını yenıp gelelim diyor mınaya
hfz al benden de o kadar
senın dogum ne zaman
artık yapıcak bısey kalmadı kuzukuzu gıdıp doguracaza
karnında bebegı ıle kalan gordunmu hecc
ayın 1ile 5 arasında canım 1 aralıkda doktorla görüşücez............benim çatı kemiğim dar normal doğuramam sezeryanda çok ağrılı ilk bebeğimden biliyorum .........ilkinde dediğin gibi kuzu kuzu gidiyorsunda ikincide pek okadar kolay olmuyor
öznur canım, ameliyat oldu bugün 4-5 saat sürdü.. akşam ailenin yanına bende gittim, hem bitik hem iyi görünüyorlardı.. çünkü ameliyat iyi geçmiş çok şükür.. sakatlık kalma riski varmış :sinifsinif:arzuu sizin ufaklık ne olmuş varmı bi gelişme merak ettim. İnşallah bi sorun olmaz
walla bende cok korkuyomda
carsamba gunu doguma gırerken bu korkum gunyuzune daha cok cıkıcak emınım
katlanacagız arık ya
öznur canım, ameliyat oldu bugün 4-5 saat sürdü.. akşam ailenin yanına bende gittim, hem bitik hem iyi görünüyorlardı.. çünkü ameliyat iyi geçmiş çok şükür.. sakatlık kalma riski varmış :sinifsinif:
ama herkes hayatta kaldığı için şükür halindeydi.. anne onunda geçeceğine inanıyor, umutlu ve güçlü.. Allah yardım eder inşallah ve hiç hasar kalmaz umarım.. sen nasılsın?
ben canım bende çok fena terliyorum ama son bir haftadır arttı benim.. öncesinde bu kadar değildi.. sanırım normal bende sordum herkese oluyormuşselam kızlar, bi yandan geçmişe bakıp bi yandan bişeyler atıştırıyorum. Öznurcum doğum zamanı belli değil normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. Sat'a göre 22 Aralık bakalım bekleyecez. Sende durumlar nasıl??
Kızlar son 1,5 aydır en büyük şikayetim aşırı terleme özellikle geceleri, her kalktığımda üzerimi ve yastık kılıfını değiştiriyorum. Çok fena yani, başka bu kadar terleyen var mı?
selam kızlar, bi yandan geçmişe bakıp bi yandan bişeyler atıştırıyorum. Öznurcum doğum zamanı belli değil normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. Sat'a göre 22 Aralık bakalım bekleyecez. Sende durumlar nasıl??
Kızlar son 1,5 aydır en büyük şikayetim aşırı terleme özellikle geceleri, her kalktığımda üzerimi ve yastık kılıfını değiştiriyorum. Çok fena yani, başka bu kadar terleyen var mı?
hiç sorma biliyorsun bende aksilikler yaşamıştım baya.. yaptığımız en doğru şey, ödemeyi mal tesliminden sonra yapıcaz demek oldu.. bu nedenle biraz daha çabuk oldu iş.. çabuk dediğim herşeyi toplamam 3 cumartesi yi buldu kaydirigubbakcemile3sinirlenme boşver bunlar böyle yapacak birşey yok.. dediğin gibi gidip kendiniz alın..çok şükür canım iyi geçmesine sevindim daha yuaşı çok küçük atlatır inşallah..
bizim yatakta bu akşam geldi daha ama gerizekalılar bukezde içindeki yatağı ve uyku setini unutmu. Bide bana laf söylüyo ikinci kez istemişimde ondan olmuş. çok sinirlendim sorma yarın gidip kendimiz alıcaz mağazadan artık..
hiç sorma biliyorsun bende aksilikler yaşamıştım baya.. yaptığımız en doğru şey, ödemeyi mal tesliminden sonra yapıcaz demek oldu.. bu nedenle biraz daha çabuk oldu iş.. çabuk dediğim herşeyi toplamam 3 cumartesi yi buldu kaydirigubbakcemile3sinirlenme boşver bunlar böyle yapacak birşey yok.. dediğin gibi gidip kendiniz alın..
bizim oda hala kokuyor biliyormusun?? cam açıkken anlaşılmıyor da, geceleri kapadığımda önünden geçerken baya bir kokuyor.. iki kerede sildim sabunlu suyla
yani sırf bu yüzden 2.ye hamile kalmak istesem kesinlikle yine kışa getiririm yazın bu eziyet hiç çekilmez. gerçi kilo alımı yavaşlıyo bi yandan da :))ben canım bende çok fena terliyorum ama son bir haftadır arttı benim.. öncesinde bu kadar değildi.. sanırım normal bende sordum herkese oluyormuş
oo seninde varmış doğum baya daha benimde 17 aralık görünüyor bi sorun olmazsa bende normal yapıcam allahın izniyle..
o terleme sanırım hepimizde var deniz bende gece bikaç kez üstümü değiştiriyorum hep. ben çok sık hasta oldum yakın zamanda ona bağlıyodum hep ama yok ondan değilmiş..
ki ben çok üşüyen biriyimdir evde kombiyide açtırmıyorum pek hep kısa kol dolaşıyorum ara ara fena ateş basıyo çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?