2009 Aralık Anneleri

canım hamilelerin ve lahusaların rüyalrına anlam yüklenmez derler bizde, takma kafanı.

günaydın canım doğum yaptığını hiç duymadım.. çok sevindim.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun yavrun.. nasıl doğum oldu canım..

günaydın kızlar.doğumlar başladı çok şükür.daha dün gibi benim prediktör alıp test yaptığım şaka gibi geliyo bana..inş. hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize.peluse arkadaşım Allah yardımcın olsun inş sağlıcakla kavuşursun meleğine..

arzu nasılsın.bebişinde iyidir inş.ben epeydir giremiyorum nete girsemde fazla kalamıyorum.bu aralar bi hurma muhabbeti olmuş aldım ama kaç tane yemeliyim günde sen yiyomusun yiyosan kaç tane?amma soru sordum :))

Ayy yarın haaa.Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla alırsın inş.oğlunu kucağına:Saruboceq: Çok heyecanlı vallaopuyorumnanaktan

Çok teşekkürler arkadaşlar. İnşallah zamanı geldiğinde sizlerde alırsınız sağlıkla kucaklarınıza

Gözün aydın canım. Sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah.

arzu nasılsın.bebişinde iyidir inş.ben epeydir giremiyorum nete girsemde fazla kalamıyorum.bu aralar bi hurma muhabbeti olmuş aldım ama kaç tane yemeliyim günde sen yiyomusun yiyosan kaç tane?amma soru sordum :))

iyiyim hayatım idare eder işte.. hurmayı valla alıyorum paketi elime 8-10 tane yiyorum ben..

iyiyim hayatım idare eder işte.. hurmayı valla alıyorum paketi elime 8-10 tane yiyorum ben..

tatlıyı çok severim ama hurmayı yiyemiyorum.aynı anda en fazla iki tane iki de akşam yiyorum onuda doğru düzgün çiğnemeden yutuyorum zaten ilaç niyetine:)

kızlar hurmayı neden yiyosunuz bende 36 hamileyim ve az kaldı acaba doğumumu kolaylaştırıyo lütfen bilgilendirirmisiniz benide

canım ben de babamı aniden kaybettim beş yıl önce...
benim de rüyalarım seninkiler gibi.Ama bence normal bunlar kafanı takma.
seninle günlerimiz de aynı sanırım.Şu aralar şikayetlerimiz bile aynı :) Allah yardımcımız olsun,Allah oğullarımızı bize bağışlasın.

Canım Allah bağışlasın, darısı başımıza inşallah.Sen nasıl yaptın doğumunu? Ben ço kararsızım...

canım hepimiz galiba aynı durumdayız.Ben normalde çok üşürüm.Geceleri ter içinde uyanıyorum.

slm kızlar hurma normal dogumu kolaylaştırıyormuş ve doguman sonra sütü arttıryormuş
arzu çok yiyiyorsun bence 2-3 tane kafi gunde
hem çok kalorili hemde fazlası kabız yapar azalt bıraz cnm
ebru ve seçil dualarım sizlerle yarın ALLAH yardımcınız olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah
bernacım sende yarınyola çıkyorsundur hayırlı yolculklar

saol canım bizi aydınlattığın için nşallah işe yarar

walla bende cok korkuyomda
carsamba gunu doguma gırerken bu korkum gunyuzune daha cok cıkıcak emınım
katlanacagız arık ya

Ay kızlar Allah kurtarsın, İyi haberlerinizi alırız inşallah.Haftaya çatı muayenesine göre benim nasıl doğum yapacağım belli olacak. Eğer sezaryen derse Aralık başında bebişimi alırım kucağıma.

Güzel dileklerin için sağol Pelin.
Yarın bu saatlerde bebişler yanımızda olur inşallah.
Berna dan da haber yok gitti mi acaba Van a
Bernaaaaa bir ses ver yahu.

Çok teşekkürler canım.
Senin de az kalmış. Hayırlısı olsun hakkında.

Nasıl hissediyorsun canım? Sabahı zor eder insan ya, saçlarını yaptırdın mı, kız makyaj da yap giderken :dance:

ayy canim ya ALLAH kolay kurtarir insallah saglikli sekilde sende yavrunda rahat kurtulursunuz canim neden yasamiyasin oglun cikiyoki baska kardeslerine yer aciyo ama insan cok alisiyo karnindan hareketlerini özlerim bendeee ama annelikte dahada guzel bir duygudur bebisimizin kucagimizdaki sicakligini hissetmek dahada ayri bir duygudur eminimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…