- 16 Ekim 2008
- 436
- 4
- 116
ya ben artık hep kabus görüyorum kızlarmafoldumben sürekli annemi ve rahmetli babamı görüyorum, onları korumak için birilerini öldürüyorum.. bu gecede yine öyle oldu, değişik değişik yaratıkları öldürdüm.. sonra doğum yaptığımı gördüm, oğlum değil de kızım olmuştu.. emziriyorum bana bebeğim diyoki tadı çok ekşi bunuuuunnnnnakannehir:sinifsinif: bunlar nedemek kızlar ya.. anlamını düşünüp takmasam da, etkileniyorum bütün gün hipnoz edilmişler gigi geziyorum
Ayy yarın haaa.Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla alırsın inş.oğlunu kucağına:Saruboceq: Çok heyecanlı vallaopuyorumnanaktan
Çok teşekkürler arkadaşlar. İnşallah zamanı geldiğinde sizlerde alırsınız sağlıkla kucaklarınızagünaydın kızlar.doğumlar başladı çok şükür.daha dün gibi benim prediktör alıp test yaptığım şaka gibi geliyo bana..inş. hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize.peluse arkadaşım Allah yardımcın olsun inş sağlıcakla kavuşursun meleğine..
gunaydın arkadaşlar bugun size beş gunluk çiçek kızımla yazıyorum çarşamba kızımı kucağıma aldım şukurler olsun yazacak bişeyde bulamıyo insan rabbim cümlenin evladını bağışlasınopuyorumnanaktanmafoldumben
arzu nasılsın.bebişinde iyidir inş.ben epeydir giremiyorum nete girsemde fazla kalamıyorum.bu aralar bi hurma muhabbeti olmuş aldım ama kaç tane yemeliyim günde sen yiyomusun yiyosan kaç tane?amma soru sordum :))
iyiyim hayatım idare eder işte.. hurmayı valla alıyorum paketi elime 8-10 tane yiyorum ben..
ya ben artık hep kabus görüyorum kızlarmafoldumben sürekli annemi ve rahmetli babamı görüyorum, onları korumak için birilerini öldürüyorum.. bu gecede yine öyle oldu, değişik değişik yaratıkları öldürdüm.. sonra doğum yaptığımı gördüm, oğlum değil de kızım olmuştu.. emziriyorum bana bebeğim diyoki tadı çok ekşi bunuuuunnnnnakannehir:sinifsinif: bunlar nedemek kızlar ya.. anlamını düşünüp takmasam da, etkileniyorum bütün gün hipnoz edilmişler gigi geziyorum
kızlar hurmayı neden yiyosunuz bende 36 hamileyim ve az kaldı acaba doğumumu kolaylaştırıyo lütfen bilgilendirirmisiniz benide
gunaydın arkadaşlar bugun size beş gunluk çiçek kızımla yazıyorum çarşamba kızımı kucağıma aldım şukurler olsun yazacak bişeyde bulamıyo insan rabbim cümlenin evladını bağışlasınopuyorumnanaktanmafoldumben
selam kızlar, bi yandan geçmişe bakıp bi yandan bişeyler atıştırıyorum. Öznurcum doğum zamanı belli değil normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. Sat'a göre 22 Aralık bakalım bekleyecez. Sende durumlar nasıl??
Kızlar son 1,5 aydır en büyük şikayetim aşırı terleme özellikle geceleri, her kalktığımda üzerimi ve yastık kılıfını değiştiriyorum. Çok fena yani, başka bu kadar terleyen var mı?
slm kızlar hurma normal dogumu kolaylaştırıyormuş ve doguman sonra sütü arttıryormuş
arzu çok yiyiyorsun bence 2-3 tane kafi gunde
hem çok kalorili hemde fazlası kabız yapar azalt bıraz cnm
ebru ve seçil dualarım sizlerle yarın ALLAH yardımcınız olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah
bernacım sende yarınyola çıkyorsundur hayırlı yolculklar
Günaydın bizde de temizlik var aynen. Ben birazdan kuaföre gidip sacımı başımı bir şekle sokturacağım. Oğlan görünce korkmasın bu halimi ne bakımsız anam varmış demesin.
Yarın bu saatlerde de inşallahhhh oğluşum kucağımda olacak.
Benim içim burkuluyor bazen tek bedende son gecemiz olacak. Her ne kadar artık kucağımda olacağını düşünmek güzelse de bir daha bu duyguyu yaşayabilecek miyim bilemiyorum.
Sanırım ilk günler biraz boşluk hissediliyormuş alışana kadar.
walla bende cok korkuyomda
carsamba gunu doguma gırerken bu korkum gunyuzune daha cok cıkıcak emınım
katlanacagız arık ya
Güzel dileklerin için sağol Pelin.slm kızlar hurma normal dogumu kolaylaştırıyormuş ve doguman sonra sütü arttıryormuş
arzu çok yiyiyorsun bence 2-3 tane kafi gunde
hem çok kalorili hemde fazlası kabız yapar azalt bıraz cnm
ebru ve seçil dualarım sizlerle yarın ALLAH yardımcınız olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah
bernacım sende yarınyola çıkyorsundur hayırlı yolculklar
Ay kızlar Allah kurtarsın, İyi haberlerinizi alırız inşallah.Haftaya çatı muayenesine göre benim nasıl doğum yapacağım belli olacak. Eğer sezaryen derse Aralık başında bebişimi alırım kucağıma.
Güzel dileklerin için sağol Pelin.
Yarın bu saatlerde bebişler yanımızda olur inşallah.
Berna dan da haber yok gitti mi acaba Van a
Bernaaaaa bir ses ver yahu.
Çok teşekkürler canım.
Senin de az kalmış. Hayırlısı olsun hakkında.
Günaydın bizde de temizlik var aynen. Ben birazdan kuaföre gidip sacımı başımı bir şekle sokturacağım. Oğlan görünce korkmasın bu halimi ne bakımsız anam varmış demesin.
Yarın bu saatlerde de inşallahhhh oğluşum kucağımda olacak.
Benim içim burkuluyor bazen tek bedende son gecemiz olacak. Her ne kadar artık kucağımda olacağını düşünmek güzelse de bir daha bu duyguyu yaşayabilecek miyim bilemiyorum.
Sanırım ilk günler biraz boşluk hissediliyormuş alışana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?