2009 Aralık Anneleri

Canım eşim hala işte.Akşam aradılar apatopar gitti.Kaza olmuş adam yaralanmış ameliyata almışlar onu bekliyor

Herkes uyuyor pazar pazar tabii.Evde temizlikçi var başka gün ve saate kimseyi bulamadım ne zamandır mecbur bugün geldi ben de erken kalktım:S

sagol cnm teşekkur ederım yınede
bır sorun var ama çözemedım ??
pazarda olsa evın tertemız olcak ne guzel
öyle düşün
görecegım ben hatunları bebişler olunca
pazar pazar uyunurmu uyunmazmı :)

daha bizi çok uykusuz günler bekliyor..............canım sütün ne durumda yetiyormu bebeğe

daha bizi çok uykusuz günler bekliyor..............canım sütün ne durumda yetiyormu bebeğe

daha ıyı arttı ama gece saatımz var 3 dıyınce baslıyoruz aglamaya anca mama kesıyor
yanı sadece gece 3 te bırkere mama veıyorum o kadar
inşallah bıraz daha artarsa sutum onuda keserız

sağol canım bugün iyiyiz çoktan kalktık. yarın doktor teyzemize gidicez bakalım, ne diycek. oğluma ninni indiriyorum ailemiseviyorum.com sitesinde isme özel çok güzel ninniler var.

Günaydın bizde de temizlik var aynen. Ben birazdan kuaföre gidip sacımı başımı bir şekle sokturacağım. Oğlan görünce korkmasın bu halimi ne bakımsız anam varmış demesin.
Yarın bu saatlerde de inşallahhhh oğluşum kucağımda olacak.
Benim içim burkuluyor bazen tek bedende son gecemiz olacak. Her ne kadar artık kucağımda olacağını düşünmek güzelse de bir daha bu duyguyu yaşayabilecek miyim bilemiyorum.
Sanırım ilk günler biraz boşluk hissediliyormuş alışana kadar.

sagol cnm teşekkur ederım yınede
bır sorun var ama çözemedım ??
pazarda olsa evın tertemız olcak ne guzel
öyle düşün
görecegım ben hatunları bebişler olunca
pazar pazar uyunurmu uyunmazmı :)

Rica ederim canım işe yarasaydı birdeyerimseniben
Evet de işte kocişi evden kovaladım ona acıdım sadece kadın evde adam istemiyor da:S
Evett 3-4 hafta sonra uyuyamıcaz zaten.Pazarı bırak gece de uyuyamıcaz kiikaydirigubbakcemile3:bbo:

Ayy yarın haaa.Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla alırsın inş.oğlunu kucağına:Saruboceq: Çok heyecanlı vallaopuyorumnanaktan

ya ben artık hep kabus görüyorum kızlarmafoldumben sürekli annemi ve rahmetli babamı görüyorum, onları korumak için birilerini öldürüyorum.. bu gecede yine öyle oldu, değişik değişik yaratıkları öldürdüm.. sonra doğum yaptığımı gördüm, oğlum değil de kızım olmuştu.. emziriyorum bana bebeğim diyoki tadı çok ekşi bunuuuunnnnnakannehir:sinifsinif: bunlar nedemek kızlar ya.. anlamını düşünüp takmasam da, etkileniyorum bütün gün hipnoz edilmişler gigi geziyorum

gunaydın arkadaşlar bugun size beş gunluk çiçek kızımla yazıyorum çarşamba kızımı kucağıma aldım şukurler olsun yazacak bişeyde bulamıyo insan rabbim cümlenin evladını bağışlasınopuyorumnanaktanmafoldumben

canım çok sevindim. allah bizede nasip etsin, çok merak ediyorum oğlumu kucağıma ilk aldığımda neler hissedeceğimi :) canım kaç haftalık doğdu kızın ve kaç kilo benim oğlumda 40 haftayı beklemeyecek sancılarım var, çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…