selam kızlar dün doktordaydım suyum azalmış normalde 1 aralık düşünüyoduk ama yarın gel dedi çarşamba güni için pılını pırtını topla duruma göre seni sezeryana alabilirim dedi ben anlamadım su azalması kötü bi durum hemen sezeryana alınmam gerekmiyomu ayrıca bebek 37 artı 4 günlük vede 3 bucuk kiloyu geçmiş ama erken almak istemiyorum boşu boşuna problem yaşamamak için diyo bebek gelişimini tamamlamış zaten ne problemi kafam çok karışık bebek 6 gün evvel alınacak o kadar suyun azalmasından kaynaklanan problemleri yaşamaktan iyi değilmi bi akıl verin ya yarını zor edicem
canlarım ben burdayım ama bebişi emzirmem lazım az sonra yazarımm öpüyorummmhepinizi tek tek...
esrtml'cim bir doktora daha gorunme sansin var mi? ben bu su azalmasi olayina hayret ediyorum dogrusu cunku bir tek turkiye'den duyuyorum. bir bu bir de "cati darligi" olayi. sahiden suyun azalmis olmasi problemi varsa hic endise etme, zaten 38 olmaz uzeresin. bebek 37'den itibaren gelisimini tamamlamis sayiliyor. son haftalar yaptigi nefes ve emme pratikleri. hic canini sikma bunun icin. normalde de sezaryan mi olacaktin? yerinde olsam bir doktora daha gorunurdum eger normal dogum dusunuyorduysan.
iyi sanslar canim
hastanenin radyoloğu renkli dolplerde suyun azlığını buldu ve doktorum da bi de ben bakayım dedi yani zaten iki doktor baktı suyun azlığı çocuğu sıkıntıya sokacak düzeyde değil o yüzden bekletmeye çalışıyor hadi bekleyelim diyelim ben 1 aralığa kadar kafayı yerim ya iyice kötüye giderse diye 37 hafta miadını doldurduğu hafta o yüzden de rahatım normal doğumu artık hiç düşünmüyorum suyun azlığı normal doğumuda zorlaştırıyomuş okuduğum kadarıyla tıptaki adı Oligohidramnios .bu isimle bi bilgiye ulaşırsın belki yaban ellerde olaya nasıl bakıyolar merak ettim bende
canlarım ben burdayım ama bebişi emzirmem lazım az sonra yazarımm öpüyorummmhepinizi tek tek...
hastanenin radyoloğu renkli dolplerde suyun azlığını buldu ve doktorum da bi de ben bakayım dedi yani zaten iki doktor baktı suyun azlığı çocuğu sıkıntıya sokacak düzeyde değil o yüzden bekletmeye çalışıyor hadi bekleyelim diyelim ben 1 aralığa kadar kafayı yerim ya iyice kötüye giderse diye 37 hafta miadını doldurduğu hafta o yüzden de rahatım normal doğumu artık hiç düşünmüyorum suyun azlığı normal doğumuda zorlaştırıyomuş okuduğum kadarıyla tıptaki adı Oligohidramnios .bu isimle bi bilgiye ulaşırsın belki yaban ellerde olaya nasıl bakıyolar merak ettim bende
NASILSIN CANIM BEBİŞ NASIL AYYYY YERİM BEN ONU YAA ÖZENİYORUM ACAYİP DOĞURASIM VAR kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar... bugün doktora gittim. suyun azalmıs:sinifsinif: bol bol su iç, yat dinlen, temizlik falan yapma, haftaya tekrar gel bakalım, nstye de sokarım dedi... bugün de soktu nstye normal çıktı... bazı arkadaşlar da aynı sorunu yaşıyormuş. benimki öok sorun olacak kadar değil ki sanırım, doktorum erken alayım falan demedi. ama bundan sonra her hafta gel dedi.... umarım sorun olmaz...:Saruboceq:
Benim de aynı şekilde canım,yorma kendini hiç dedi ama hiç bir şey yapmadan da olmuyor.Çok su zaten içiyorum ben de herhafta nst ye gireceğim ama bu herkese yapılan bir şey 36.haftadan sonra..Bende de sancı çıkmadı geçen hafta,perşembe yine girecem nst ye.Bana 9 aralık sezeryan tarihi verdi ama herhangi bir sorun olmazsa 1hafta daha bekliycez ben beklemek istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inş.
ya kıslarrr ben de seviniyordum ne güzel çatlak falan olmadı diye:sinifsinif: meğer aynaya düz baktığımdan görmüyormuşum. göbeğimin altına gerdirerek baktım ki harita gibi olmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben örümcek ağı resmen:gitme::gitme::gitme: neyse kızımın canı sagolsun da... anne olmak kolay olmasa gerek...
ya kıslarrr ben de seviniyordum ne güzel çatlak falan olmadı diye:sinifsinif: meğer aynaya düz baktığımdan görmüyormuşum. göbeğimin altına gerdirerek baktım ki harita gibi olmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben örümcek ağı resmen:gitme::gitme::gitme: neyse kızımın canı sagolsun da... anne olmak kolay olmasa gerek...
nazan cnm çok sagol oldu sonunda teşekkur ederız öptü kopuyorumnanaktan senı kızımla
yerım ben onun tickerını da kendını de zemuszemus
nazan cnm çok sagol oldu sonunda teşekkur ederız öptü kopuyorumnanaktan senı kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?