2009 Aralık Anneleri

canlarım ben burdayım ama bebişi emzirmem lazım az sonra yazarımm öpüyorummmhepinizi tek tek...

esrtml'cim bir doktora daha gorunme sansin var mi? ben bu su azalmasi olayina hayret ediyorum dogrusu cunku bir tek turkiye'den duyuyorum. bir bu bir de "cati darligi" olayi. sahiden suyun azalmis olmasi problemi varsa hic endise etme, zaten 38 olmaz uzeresin. bebek 37'den itibaren gelisimini tamamlamis sayiliyor. son haftalar yaptigi nefes ve emme pratikleri. hic canini sikma bunun icin. normalde de sezaryan mi olacaktin? yerinde olsam bir doktora daha gorunurdum eger normal dogum dusunuyorduysan.

iyi sanslar canim

hastanenin radyoloğu renkli dolplerde suyun azlığını buldu ve doktorum da bi de ben bakayım dedi yani zaten iki doktor baktı suyun azlığı çocuğu sıkıntıya sokacak düzeyde değil o yüzden bekletmeye çalışıyor hadi bekleyelim diyelim ben 1 aralığa kadar kafayı yerim ya iyice kötüye giderse diye 37 hafta miadını doldurduğu hafta o yüzden de rahatım normal doğumu artık hiç düşünmüyorum suyun azlığı normal doğumuda zorlaştırıyomuş okuduğum kadarıyla tıptaki adı Oligohidramnios .bu isimle bi bilgiye ulaşırsın belki yaban ellerde olaya nasıl bakıyolar merak ettim bende

bir arkadaşımın suyu azdı ama 10 gün daha beklemişti demekki suyun durumuna göre bekletebiliyorlar

canlarım ben burdayım ama bebişi emzirmem lazım az sonra yazarımm öpüyorummmhepinizi tek tek...

ben o bebişi yeyim yeyyyy zemuszemus
gözün aydın canım benim a.s. nasılsınız?
allahım sağlık sıhhat versin ikinizede:)))))
bebemizinde şansını bahtını açık kaderini güzel ömrünü uzun ve hayırlı yazsın inşallah :Saruboceq:
darısıda başımıza opuyorumnanaktan :Saruboceq:

geçmiş olsun canım öncelikle.
37+4 erken değil canını sıkma sakın
sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini inşallah üzme kendini
biçokları suyu azalıpta 37. haftada hatta daha erken doğum yapmıştır.
bol sıvı tüket emi, azalan o suyun %15 ini içtigin su oluşturuyo

beyazcim gozun aydin. gule oynanaya buyut bebegini. saglikli mutlu olsun insallah. nasil, emzirmede zorluk cektin mi?

merhaba arkadaşlar... bugün doktora gittim. suyun azalmıs:sinifsinif: bol bol su iç, yat dinlen, temizlik falan yapma, haftaya tekrar gel bakalım, nstye de sokarım dedi... bugün de soktu nstye normal çıktı... bazı arkadaşlar da aynı sorunu yaşıyormuş. benimki öok sorun olacak kadar değil ki sanırım, doktorum erken alayım falan demedi. ama bundan sonra her hafta gel dedi.... umarım sorun olmaz...:Saruboceq:

teiekkürler arkadaşlar iyi moral oldu gerçekten mantıklı demekki o kadar büyük sorun yokki doktor duruma göre sezeryana alırız dedi su konusunu içtiğimiz suyun etkilediğini bilmiyoduk bu aralar boşlamıştım da gerçekten rahatta duramıyorum sıkılıyorum ayakta durup bişeyler yapıyorum sonrada yoruldum diye ağlıyorum

Benim de aynı şekilde canım,yorma kendini hiç dedi ama hiç bir şey yapmadan da olmuyor.Çok su zaten içiyorum ben de herhafta nst ye gireceğim ama bu herkese yapılan bir şey 36.haftadan sonra..Bende de sancı çıkmadı geçen hafta,perşembe yine girecem nst ye.Bana 9 aralık sezeryan tarihi verdi ama herhangi bir sorun olmazsa 1hafta daha bekliycez ben beklemek istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inş.

ya zaten evde cok iş yapmıyorum yapsam bile azar azar... ama artık daha cok dikkat etmek gerek demek ki... ben normal istiyorum ondan 22 aralığa kadar bekleyecegiz tabi o zamana kadar bebiş beklerse. doktor eger sezeryan istersen 15 aralıkta gel alalım dedi ama istemiyorum bir aksilik olmadığı sürece.... hayırlısıyla alalım bebeişlerimizi de....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kıslarrr ben de seviniyordum ne güzel çatlak falan olmadı diye:sinifsinif: meğer aynaya düz baktığımdan görmüyormuşum. göbeğimin altına gerdirerek baktım ki harita gibi olmuşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben örümcek ağı resmen:gitme::gitme::gitme: neyse kızımın canı sagolsun da... anne olmak kolay olmasa gerek...

Göbeğinin altına nasıl bakabildin ben hayatta bakamıyorum akannehir Doğumdan sonra görürüm artık ne var ne yok..Olsun canm sağlık olsun bebekin iyi olsun daa..:teselli:
Eşim gelemedi işten işi uzadı yalnızım evde tek başıma yemek yedim istemeye istemeye.Hiç sevmem yalnız yemeyi ama oğlum için yedim mecburensenağlama

evdila benim de oyle. gobegimin altinda catlaklar. kirmizi kirmizi. dogurduktan sonra gobegi kisa surede eritirsek yok olurlar insallah.

nazan cnm çok sagol oldu sonunda teşekkur ederız öptü kopuyorumnanaktan senı kızımla

Ayy çok sevindim canım rica ederim güle güle kullanın:lepi:Şeniz Ayy biz de sizi öptük oğlumla:jeyyar:
Mina mız napıyor ay çok seviyorum minicik bebekleri ya olsa da burda sevsemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…