2009 Aralık Anneleri

ay ama sende evde olmanın tadını çıkar
bak rahatsızmışsında
valla ben senin yerine olsam gerine gerine yatarım.

süslü şey seniiiiiiiiiiiiiiiii
ya bu yazdığım şey saçı düzeltmek için kullanılan ilaçtan mı bahsediyo ? yeni düşüyo galiba :)

allahtan düştümü diyosun şekerimkaydirigubbakcemile2

selam seninde günün aydın olsun canım......yat bol dinle ve uyu....evde olmanın tadını çıkar canım:1hug:

meral cumartesi sevincini bol bol yaşa kızım hastanede. bittin sen kaydirigubbakcemile

yaaaaaaaaaa ne kızıyon be....
cumartesi sevincimi birlikte yaşıycaz şeker.
buluştuğumuzda paralıycan beni hııııııı, pışıııııııııııık naniknaniknaniknanik
oğlumla ben seni döverizkiiiiiiiiiiiiiiiinaniknaniknaniknanik
ay kız oğlan diyorum ben:roflol: ne iş bilmemlaelaelaelaelae

oğlumuz olcak hepimizin. 2009 yılı erkek yılıymış :))
canım yaa bebişlerimize bişeyler alsak mı yaa.
ben çok istiyorum ama hep engelliyorum kendimi.
erken mi sence daha, napsak ki?
alalım alalım ayy heyecanlanıyorum ben :dance:

günaydın gülşah iiyiz cnm sen nasılsın

ben de iiyim canım teşekkür ederim kızlar dün çok şık bir battaniye aldımmm bebişime çok şeker yaaaa üstelik rengi yeşil çok tatlı bir yeşil sonra uyku setlerine baktım onlarda çok hoştu ama biraz daha bekliycem onun için

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün
günaydın gülşah

aaayyyyyyy bahar
ara renklerden alırız,
meselaaaaaaaaaaa; sarı, fıstık yeşili gibi
ay ramazan bana birşeyler fısıldarsa cumartesi bakarız ayol
ama daha çokda erken be baharcım
bak heyacanla alalım diyorum sonrada vazgeçiyorum
neyse o zamanki psikolajim önemli ona göre :sm_cool:bakıcaz artık

valla sormayın bende çok merek ediyorum cinsiyetini.ikli testte hcg değeri 50 nin altı olursa erkek üstü olursa kız diye bişey okuyan vardı kimdi o arkadaşlar. ona göre benim kızım olacak.ama beni görenlerde erkek gibi diuyor ama baklm sağlıklı olsunda.ben ctesi kontrole gideceğim sırf ultrason için özledim bebişimi görmeyi inşallah doktor görür cinsiyetini.benim ablam birsürü örgü yamış şimiden bebişime yelek hırka patik örmüş hep ara renkler ama.bende her bebek dükkanı önünden geçişimde aklım kalıyor ama erken çok gibi geliyor 5-6 aylık olunca almayı düşünüyorum ben.

serayyy ticker ına bayıldım çok güzelmiş cnmm

benden habersiz kocam yapmış.....bende bayıldım...eşim bilgisayar programcısı...çok hevesli...ayın 21 inde dr a gittik..ozaman 11+2 yiz sanıyodıuk 2 liye gittiğimizde 12+1 çıktık eve gelir gelmez değiştirdi tıckeri,ben mutfakda iken görünce bende cok beğendim....sağol gülüm

evet aaslında 5.- 6. ayı beklemek lazım ama çok beğendiğim birşeyler olursada alırım kıslar

kızlar benim kızım olcak yaa hissediyrm hem,hemde o gün dr umuz dedi sanki kız gibi filan çin takviminde de kız cıktı bi de hatırlıyomusun nilüfeer bi gün fal bakmıştı bize o da kız demişti...ama ben sağlıklı bi bebek idtiyorum...hemen hemen hepimizin ilk bebişi...ne olursa olsun sağlıklı olsun...RABBıMDEN BAŞKA BıRŞEY ıSTEMıYORUM.....

sizde olmuyormu kızlar yaa. ağlama krizlerine girmiyor musunuz ? daha hassas olmadınız mı? ayy kendimi hasta gibi hissettim yawww senağlama

ben oldum walla zaten cok sulugozdum sımdı daha fenayım
gecen esımın yegenı yanagımı oksadı dıe bıle gozlerım doldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağlıklı olsunlarda cinsiyet tabiki önemli değil ama çok merak ediyor değilmi

sağlıklı olsunlarda cinsiyet tabiki önemli değil ama çok merak ediyor değilmi

kesinlikle canım...cildim filn cok pürüzlendi,hala akşamları kusuyorum...ne biliim habire (tatlıya çok düşkün olmama rağmen)ekşi yiyorum...hayırlısı hayırlısı:sm_cool:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…