ay ama sende evde olmanın tadını çıkarBende işe gidemedim bugün başağrısından. Evde çalışabilirsem çalışacağım. Tansiyonum bir iniyor bir çıkıyor, doktor normal dedi, bu inip çıkmalar baş ağrısı yapıyormuş. Ama çok bunalttı, sürekli başım ağrıyor. Uzanmak, ayakları havaya dikmek, bol su içmek geçirir dedi ama nafile. Birde çok afedersiniz bağırsaklarım bozuldu, tuvaletten çıkamıyorum. Ufff ya evde tek başıma ne yapacağım bakalım akşama kadar.
süslü şey seniiiiiiiiiiiiiiiii((Saç düzelticilerin ( straightener) ki bunlar sodyum hidroksit ve bisülfit denilen kimyasal oluşumlardır ve kullanılmaları tavsiye edilmemektedir. Saç düzeltmelerin, hava ısı ve press yolu ile yapılması daha güvenlidir.)) internetten okudum şimdi. böle bişey duyan var mı kızlar? ayy katil olcam herşey yasak yaa
ya bu yazdığım şey saçı düzeltmek için kullanılan ilaçtan mı bahsediyo ? yeni düşüyo galiba :)
GÜNAYDIN FMS, GULSİLA, MÇETİN, NEFİCAN, OZNURSS, SERAYP VE TURKUAZ TURKUAZ
HERKESE İYİ VE SAĞLIKLI BİR GUN OLSUN İNŞ.kaydirigubbakcemile2
bn de bı kaç yıldır ılk kez bugun gıdemedım okula, gece fena başım ağrıdı uyuyamadım, kalkamadım:S:S:S anam nelere kadir bu gebelik... bn... okulaa... gitmeyecekkk:S:S:S:S::1shok:
meral cumartesi sevincini bol bol yaşa kızım hastanede. bittin sen kaydirigubbakcemile
yaaaaaaaaaa ne kızıyon be....
cumartesi sevincimi birlikte yaşıycaz şeker.
buluştuğumuzda paralıycan beni hııııııı, pışıııııııııııık naniknaniknaniknanik
oğlumla ben seni döverizkiiiiiiiiiiiiiiiinaniknaniknaniknanik
ay kız oğlan diyorum ben:roflol: ne iş bilmemlaelaelaelaelae
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün
günaydın gülşah iiyiz cnm sen nasılsın
günaydın gülşahgünaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün
oğlumuz olcak hepimizin. 2009 yılı erkek yılıymış :))
canım yaa bebişlerimize bişeyler alsak mı yaa.
ben çok istiyorum ama hep engelliyorum kendimi.
erken mi sence daha, napsak ki?
alalım alalım ayy heyecanlanıyorum ben :dance:
oğlumuz olcak hepimizin. 2009 yılı erkek yılıymış :))
canım yaa bebişlerimize bişeyler alsak mı yaa.
ben çok istiyorum ama hep engelliyorum kendimi.
erken mi sence daha, napsak ki?
alalım alalım ayy heyecanlanıyorum ben :dance:
serayyy ticker ına bayıldım çok güzelmiş cnmm
valla sormayın bende çok merek ediyorum cinsiyetini.ikli testte hcg değeri 50 nin altı olursa erkek üstü olursa kız diye bişey okuyan vardı kimdi o arkadaşlar. ona göre benim kızım olacak.ama beni görenlerde erkek gibi diuyor ama baklm sağlıklı olsunda.ben ctesi kontrole gideceğim sırf ultrason için özledim bebişimi görmeyi inşallah doktor görür cinsiyetini.benim ablam birsürü örgü yamış şimiden bebişime yelek hırka patik örmüş hep ara renkler ama.bende her bebek dükkanı önünden geçişimde aklım kalıyor ama erken çok gibi geliyor 5-6 aylık olunca almayı düşünüyorum ben.
sizde olmuyormu kızlar yaa. ağlama krizlerine girmiyor musunuz ? daha hassas olmadınız mı? ayy kendimi hasta gibi hissettim yawww senağlama
tmm tmm bakarız meral ben senin kanına girerim
kızlar benim kızım olcak yaa hissediyrm hem,hemde o gün dr umuz dedi sanki kız gibi filan çin takviminde de kız cıktı bi de hatırlıyomusun nilüfeer bi gün fal bakmıştı bize o da kız demişti...ama ben sağlıklı bi bebek idtiyorum...hemen hemen hepimizin ilk bebişi...ne olursa olsun sağlıklı olsun...RABBİMDEN BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM.....
sağlıklı olsunlarda cinsiyet tabiki önemli değil ama çok merak ediyor değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?