2009 Aralık Anneleri

iyiyim fatma sen nasılsın cnm

iyiyim baharcım bende yine geldik işe bilgisayar başındayız işte.pek yoğunlukta yok takılıyorum nternette.kızlarda çok kızıyor bana sürekli bişeyler araqştırıyorum yasaklıyacağız sana interneti diyorlar.napayım merak ediyorum duramıyorumm...

evt bende çok sabırsızlanıyorumm. şu sıkıntılarımız geçsin. hamileliğin de keyfini tadıcaz inş
ay inşallah
benim hafta başından buyna mide bulantılarım başladı yine.
çok hoplayıp zıplıyor sanırım teyzeleri
meral uyuya uyuya dr randevuna geldin valla. o kadar sabırsızlandın yarısı uykuda geçti zaten kaydirigubbakcemile3
valla az kaldı baharcım,
%80'i uykuda geçti %20side uyuklarkenkaydirigubbakcemile3
geeeeeel cumartesi geeeeeeeeeeeel
yinede sabırsızlanıyorum

canım canım kocasına yeniden aşık olan arkadaşım.
bende hergün yeniden aşık oluyorum eşime ama senin gibi ağlamıyorum ben kızım:smiley-cool:
ama bu da güzel çok güzel duygular baharcım. duygusal arkadaşım benima.s.

sizde olmuyormu kızlar yaa. ağlama krizlerine girmiyor musunuz ? daha hassas olmadınız mı? ayy kendimi hasta gibi hissettim yawww senağlama

evet 4 lü test yeni çıkan bişey 3 lü testten biraz daha iimiş.benim arkadaşımda 3 lü yaptırmadı 4 lü yaptırdı..

günaydın kızlar nasılsınız..
günaydın fatmacım
bakalım geçecekmi görücez hep beraber

kızım aşık oldum die ağlamıyorum ki. ağlamamın sebebi yok onun için sinirleniyorum. kocamın sabrı için ona aşık oldum dedim :))

yok yok sen yeniden yeniden aşık oluyorsun sebei bu. ben dr anlarım yahuuuuuuuuuua.s

GÜNAYDIN FMS, GULSİLA, MÇETİN, NEFİCAN, OZNURSS, SERAYP VE TURKUAZ TURKUAZ

HERKESE İYİ VE SAĞLIKLI BİR GUN OLSUN İNŞ.kaydirigubbakcemile2

bn de bı kaç yıldır ılk kez bugun gıdemedım okula, gece fena başım ağrıdı uyuyamadım, kalkamadım:S:S:S anam nelere kadir bu gebelik... bn... okulaa... gitmeyecekkk:S:S:S:S::1shok:

günaydın fatmacım

bakalım geçecekmi görücez hep beraber

yok yok sen yeniden yeniden aşık oluyorsun sebei bu. ben dr anlarım yahuuuuuuuuuua.s

meralcim inşallah iyi geçer ama dimi zaten ilk üç ay bulantı merak derken telaşlı geçti biraz.umarım bu aylarda hepimizden sağlıklı bebiş haberleri gelir ve hamileliğimizin tadını çıkarırız.

Sanada günaydın cnm

YE BENİ MERALLLL :dance:
öğle yemeğinde
bahar çorbası
bahar salatası
bahar yemeği
ve bahar tatlısı yiyeceğim hüppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicokacimcoook

günaydın
bebiş için işte kırılır okulda şakaerim
daha yeni başladık hele dur bakalım daha çooooook kayışlar atıcaz:roflol:

meralcim inşallah iyi geçer ama dimi zaten ilk üç ay bulantı merak derken telaşlı geçti biraz.umarım bu aylarda hepimizden sağlıklı bebiş haberleri gelir ve hamileliğimizin tadını çıkarırız.

inşşalh caım teşekkürler.
hepimizin tememnisi sağlıklı bebişler dünyaya getirmek
rabbim yardımcımız olsun

Bende işe gidemedim bugün başağrısından. Evde çalışabilirsem çalışacağım. Tansiyonum bir iniyor bir çıkıyor, doktor normal dedi, bu inip çıkmalar baş ağrısı yapıyormuş. Ama çok bunalttı, sürekli başım ağrıyor. Uzanmak, ayakları havaya dikmek, bol su içmek geçirir dedi ama nafile. Birde çok afedersiniz bağırsaklarım bozuldu, tuvaletten çıkamıyorum. Ufff ya evde tek başıma ne yapacağım bakalım akşama kadar.

((Saç düzelticilerin ( straightener) ki bunlar sodyum hidroksit ve bisülfit denilen kimyasal oluşumlardır ve kullanılmaları tavsiye edilmemektedir. Saç düzeltmelerin, hava ısı ve press yolu ile yapılması daha güvenlidir.)) internetten okudum şimdi. böle bişey duyan var mı kızlar? ayy katil olcam herşey yasak yaa

Günaydın Canıma.s.Geçmiş olsun sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…