iyiyim fatma sen nasılsın cnm
ay inşallahevt bende çok sabırsızlanıyorumm. şu sıkıntılarımız geçsin. hamileliğin de keyfini tadıcaz inş
valla az kaldı baharcım,meral uyuya uyuya dr randevuna geldin valla. o kadar sabırsızlandın yarısı uykuda geçti zaten kaydirigubbakcemile3
canım canım kocasına yeniden aşık olan arkadaşım.kızlar ya dün akşam gene durup dururken ağlamaya başladım.
Allah razı olsun valla eşime. dün ona bi daha aşık oldum. böle zamanlarda malum yaklaşım çok önemli. sabrına hayranım valla.
noluyo anlamıyorum ağla ağla nereye kadar.
sonra dua ede ede sustum. ne zaman geçcek bu bunalım durumlar. ben sıkılmaya başladım:bbo:
Sağol Tatlım...
dün akşam gittik canım dr'a.
herşey normalmiş sağlıklıymış benim bebişimalkisalkisalkis, daha çok küçük kollarını seçemedim pek, 4.2 cm miş.eve gidince ultrason çıktısına uzun uzun baktım.eşim de "sanki fotoğraf albümüne bakıyosun neyini inceliyosun okadar diye"benimle dalga geçiyorkaydirigubbakcemile3 Dr. "20 gün sonra yine gel dedi, ikili teste güvenmiyorum pek ama ense kalınlığı normal olmazsa yaparız,ondan sonra da 3lü değil 4 lü testi yaparız o en güveniliri" dedi.4 lü testi de ilk defa duydum.sizler biliyomuydunuz?:uhm:
günaydın fatmacımgünaydın kızlar nasılsınız..
bakalım geçecekmi görücez hep berabersormayın kızlar ya bende de bir uyku hali yemeklerden sonra akşamları szıyorum hep.gerçi önceden daha çoktu bu bir haftadır daha az uyukluyorum.Hamileliğin en güzel aylarına giriyorum bugün ikinci 3 aylık dönem yorgunluklar azalıyormuş ilk aylara göre bakalım nasıl geçecek
kızım aşık oldum die ağlamıyorum ki. ağlamamın sebebi yok onun için sinirleniyorum. kocamın sabrı için ona aşık oldum dedim :))
sizde olmuyormu kızlar yaa. ağlama krizlerine girmiyor musunuz ? daha hassas olmadınız mı? ayy kendimi hasta gibi hissettim yawww senağlama
ben hiç ağlamadım ama duygusallık hat safada.
sen hasta diil hamilesin canım benim.
yerim ben seni duygusal arkadaşım benim:1hug:
günaydın fatmacım
bakalım geçecekmi görücez hep beraber
yok yok sen yeniden yeniden aşık oluyorsun sebei bu. ben dr anlarım yahuuuuuuuuuua.s
GÜNAYDIN FMS, GULSİLA, MÇETİN, NEFİCAN, OZNURSS, SERAYP VE TURKUAZ TURKUAZ
HERKESE İYİ VE SAĞLIKLI BİR GUN OLSUN İNŞ.kaydirigubbakcemile2
bn de bı kaç yıldır ılk kez bugun gıdemedım okula, gece fena başım ağrıdı uyuyamadım, kalkamadım:S:S:S anam nelere kadir bu gebelik... bn... okulaa... gitmeyecekkk:S:S:S:S::1shok:
öğle yemeğindeYE BENİ MERALLLL :dance:
bn de bı kaç yıldır ılk kez bugun gıdemedım okula, gece fena başım ağrıdı uyuyamadım, kalkamadım:S:S:S anam nelere kadir bu gebelik... bn... okulaa... gitmeyecekkk:S:S:S:S::1shok:
bn de bı kaç yıldır ılk kez bugun gıdemedım okula, gece fena başım ağrıdı uyuyamadım, kalkamadım:S:S:S anam nelere kadir bu gebelik... bn... okulaa... gitmeyecekkk:S:S:S:S::1shok:[/
inaşllah canımcım.iyi yapmışsın dinlen bugün sende bol bol uyuu.
meralcim inşallah iyi geçer ama dimi zaten ilk üç ay bulantı merak derken telaşlı geçti biraz.umarım bu aylarda hepimizden sağlıklı bebiş haberleri gelir ve hamileliğimizin tadını çıkarırız.
sizde olmuyormu kızlar yaa. ağlama krizlerine girmiyor musunuz ? daha hassas olmadınız mı? ayy kendimi hasta gibi hissettim yawww senağlama
evet canım ben de ağladım bir kaç kez sebepsiz.sadece sen değilsin normal canım.:teselli::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?