2009 Aralık Anneleri

Ben burata yazarken bilgisayar önünde uyumuşum kızlar.Şimdi uyandım.:)İyi günlerrr...)))
canım yaaaaaa bende kafamı koyduğum yerde kalıyorum.
bu uyku hali ne olacak böyle çözemedim.
biz uyuyoruz bebişlerimiz büyüyor sanırımkaydirigubbakcemile3
uuuuuuuuuufffffffffffffffff yani abartsaydılar bari.
ben özel hastaneye gidiyorum. muayene + kan idrar testlerine en seon 57 vermiştim. bakalım bu hafta ikili testte ne vereceğim.

çilek dikkat et kendine arkadaşım.
üzme sıkma kendini aman haaaaaaaa.s.

meralcim hoşgeldin şekerim nbr Şeniz

selam
günaydın canım iyiyim sen nasılsın bakalım?
valla bahar bu uyku hali daha ne kadar sürecek bilmem valla.
kafamı koyduğum yerde resmen sızıyorum yahu. eşime sabah söyleniyordum. dün gece 9'dan bu yana uyuyorum hala uykum var benim dedim. bu kadar uyku nereye gidiyor aşkım dedim?
sen uyuyorsun bebiş büyüyor niye sıkıyorsunki canını diyor.kaydirigubbakcemile3

bende çok uyuyorum. biliyosun gündüz uyuyorum akşam yemekten sonrada uyuyorum ve sabah çok zor kalkıyorum. vücutta alıştı sanki uykuya sersem gibi oluyorum.ee artık böle böle geçicektir herhalde. 9. aya kdar devam etmesinde yoksa eşimle sosyallik bitecek az kaldı :1rolleyes:

meralcim günaydın aynı dert bende de var...napcaz böle bilmiyorum...eşime ''nbt ler den sonra eve az gecikirsem cık beni ara muhtemel bir yerlerde uyuyakalmış olabilirim'' diyorum...:roflol:

akşam biryere çıkalım diye teklifte bulunmuyorsun diye takıldı banakaydirigubbakcemile3
sanki gözümü uykudan açabiliyorumda diye takıldım.
sosyallikde neymiş ayol ben hamileyim uyuyorum pasokaydirigubbakcemile3
doğurana kadar kimseyle görüşemiycez desene:roflol:

konuştuğumuzda da dedim ya valla misafir çağırmaya korkuyorum. kimseyi kabul edemiyorum nerdeyse. misafirin karşısında esnemek en sinir olduğum şeydir. artık onlarda idare etcekler benim bu durumum geçene kadar. hamileyiz şekerim olcak o kadar :CüvCüv:

meralcim günaydın aynı dert bende de var...napcaz böle bilmiyorum...eşime ''nbt ler den sonra eve az gecikirsem cık beni ara muhtemel bir yerlerde uyuyakalmış olabilirim'' diyorum...:roflol:

günaydım seray'cım,
yerin saatin hiiiiiiiiç önemi yok. kafayı dayadınmı bir yere uyu hemen.
günay'a baksana kız bilgisayar başında sızıp kalmış dün:roflol:
bak yaaaaa hala esniyorum ama olmazkiiiiiiiii-tatlicadiarzu-

evet söylemiştin. bendede geneldede herkezde durum aynı anlaşıldı.
doğduklarında uyutmayacaklar şimdi depolayalım bari
ah keşke hemen doğsalar koklayıp koklayıp öpsek yavrularımızı

evet söylemiştin. bendede geneldede herkezde durum aynı anlaşıldı.
doğduklarında uyutmayacaklar şimdi depolayalım bari
ah keşke hemen doğsalar koklayıp koklayıp öpsek yavrularımızı

evt bende çok sabırsızlanıyorumm. şu sıkıntılarımız geçsin. hamileliğin de keyfini tadıcaz inş

kızlar ya dün akşam gene durup dururken ağlamaya başladım.
Allah razı olsun valla eşime. dün ona bi daha aşık oldum. böle zamanlarda malum yaklaşım çok önemli. sabrına hayranım valla.
noluyo anlamıyorum ağla ağla nereye kadar.
sonra dua ede ede sustum. ne zaman geçcek bu bunalım durumlar. ben sıkılmaya başladım:bbo:

bende aynen öyleyim özellikle hava karardımı tavuk gibi heryerde tüneyebiliyorum:roflol:sonra yatağıma nasıl geçiyorum,kaçta geçiyorum haberim yok zavallı kocacım:1hug:
uffffffff seray nöbetler ne zor geçiyodrdur kızz. Allah kolaylık versin cnm sana
artık bayağı zorlanıyorum..acildeyim bi de ben son 3 yıldır...sadece nöbetten nöbete gidiyorum hastaneye....sabah 8 de gidersem gece 12 ye kadar,akşam 16 da gidersem sabah 8 e kadar...temmuz sonu 23 haftadan sonra cıkılıyor nöbetten...iple o günü çekicem,Allah tan bide bebek 1 yaşına gelene kadar nbt yok...:teytey:
kızlar rapor mu alsak 15 gün. uyusak evdee. ohhhh düşünmesi bile harika kaydirigubbakcemile3
valla bu ay geçsin temmuzun ilk 15 i ayrılacam ben izne..dayanamıyom gariiiiiii

Sağol Tatlım...
dün akşam gittik canım dr'a.
herşey normalmiş sağlıklıymış benim bebişimalkisalkisalkis, daha çok küçük kollarını seçemedim pek, 4.2 cm miş.eve gidince ultrason çıktısına uzun uzun baktım.eşim de "sanki fotoğraf albümüne bakıyosun neyini inceliyosun okadar diye"benimle dalga geçiyorkaydirigubbakcemile3 Dr. "20 gün sonra yine gel dedi, ikili teste güvenmiyorum pek ama ense kalınlığı normal olmazsa yaparız,ondan sonra da 3lü değil 4 lü testi yaparız o en güveniliri" dedi.4 lü testi de ilk defa duydum.sizler biliyomuydunuz?:uhm:

sormayın kızlar ya bende de bir uyku hali yemeklerden sonra akşamları szıyorum hep.gerçi önceden daha çoktu bu bir haftadır daha az uyukluyorum.Hamileliğin en güzel aylarına giriyorum bugün ikinci 3 aylık dönem yorgunluklar azalıyormuş ilk aylara göre bakalım nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…