canım yaaaaaa bende kafamı koyduğum yerde kalıyorum.Ben burata yazarken bilgisayar önünde uyumuşum kızlar.Şimdi uyandım.:)İyi günlerrr...)))
uuuuuuuuuufffffffffffffffff yani abartsaydılar bari.kızlar 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım. yeditepe üniversitesine gidiyorum. çok fazla fiyat verdiler 500 lira ultrason ve kan testi. anadolu yakasında yaptıran arkadaşlar nerelerde ve ne kadara yaptırdınız. bide ultrason 4 boyutlu muydu.
çilek dikkat et kendine arkadaşım.bende az once yıne leke gıbı bıse geldı ama cok belırsız bugun annem dustu ona uzuldum felan ondan olabılır mı
sıksık tuvalete gıdıp bakıcam yıne olursa doktor krem al kullan demıstı yarın alıp kullanırım ama tekrarlamaz umarım offffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
meralcim hoşgeldin şekerim nbr Şeniz
selam
günaydın canım iyiyim sen nasılsın bakalım?
valla bahar bu uyku hali daha ne kadar sürecek bilmem valla.
kafamı koyduğum yerde resmen sızıyorum yahu. eşime sabah söyleniyordum. dün gece 9'dan bu yana uyuyorum hala uykum var benim dedim. bu kadar uyku nereye gidiyor aşkım dedim?
sen uyuyorsun bebiş büyüyor niye sıkıyorsunki canını diyor.kaydirigubbakcemile3
selam
günaydın canım iyiyim sen nasılsın bakalım?
valla bahar bu uyku hali daha ne kadar sürecek bilmem valla.
kafamı koyduğum yerde resmen sızıyorum yahu. eşime sabah söyleniyordum. dün gece 9'dan bu yana uyuyorum hala uykum var benim dedim. bu kadar uyku nereye gidiyor aşkım dedim?
sen uyuyorsun bebiş büyüyor niye sıkıyorsunki canını diyor.kaydirigubbakcemile3
bende çok uyuyorum. biliyosun gündüz uyuyorum akşam yemekten sonrada uyuyorum ve sabah çok zor kalkıyorum. vücutta alıştı sanki uykuya sersem gibi oluyorum.ee artık böle böle geçicektir herhalde. 9. aya kdar devam etmesinde yoksa eşimle sosyallik bitecek az kaldı :1rolleyes:
meralcim günaydın aynı dert bende de var...napcaz böle bilmiyorum...eşime ''nbt ler den sonra eve az gecikirsem cık beni ara muhtemel bir yerlerde uyuyakalmış olabilirim'' diyorum...:roflol:
konuştuğumuzda da dedim ya valla misafir çağırmaya korkuyorum. kimseyi kabul edemiyorum nerdeyse. misafirin karşısında esnemek en sinir olduğum şeydir. artık onlarda idare etcekler benim bu durumum geçene kadar. hamileyiz şekerim olcak o kadar :CüvCüv:
evet söylemiştin. bendede geneldede herkezde durum aynı anlaşıldı.
doğduklarında uyutmayacaklar şimdi depolayalım bari
ah keşke hemen doğsalar koklayıp koklayıp öpsek yavrularımızı
bende aynen öyleyim özellikle hava karardımı tavuk gibi heryerde tüneyebiliyorum:roflol:sonra yatağıma nasıl geçiyorum,kaçta geçiyorum haberim yok zavallı kocacım:1hug:günaydım seray'cım,
yerin saatin hiiiiiiiiç önemi yok. kafayı dayadınmı bir yere uyu hemen.
günay'a baksana kız bilgisayar başında sızıp kalmış dün:roflol:
bak yaaaaa hala esniyorum ama olmazkiiiiiiiii-tatlicadiarzu-
artık bayağı zorlanıyorum..acildeyim bi de ben son 3 yıldır...sadece nöbetten nöbete gidiyorum hastaneye....sabah 8 de gidersem gece 12 ye kadar,akşam 16 da gidersem sabah 8 e kadar...temmuz sonu 23 haftadan sonra cıkılıyor nöbetten...iple o günü çekicem,Allah tan bide bebek 1 yaşına gelene kadar nbt yok...:teytey:uffffffff seray nöbetler ne zor geçiyodrdur kızz. Allah kolaylık versin cnm sana
valla bu ay geçsin temmuzun ilk 15 i ayrılacam ben izne..dayanamıyom gariiiiiiikızlar rapor mu alsak 15 gün. uyusak evdee. ohhhh düşünmesi bile harika kaydirigubbakcemile3
Sağol Tatlım...mudoavea belli olmuş demek bebişin cinsiyeti hayırlısı inşallah sağlıkla sıhhatle..
gulsıla randevundan hayırlı haberlerini yarın duyarız inşallah arkadaşım.
pringles canım biz eşimle her hafta dr dayız ( kanamam olmadı-dr ultrasonlar iç kanama alanlarımı gösterdi çok şükür şuan azaldı ) düşük tehlikem olduğu için herhafta kontrole alıyor.
günaydın kızlar nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?