Selam kızlar bakıyorum da 2 li testleri yaptırmaya başlamışsınız...
Ben haftaya gidicem dr.a ozaman yaptırırım herhalde
yaptırdığınız kan testi sonuçlarını aynı gün içinde mi aldınız ?
ay sonra okurum gözlerim yoruldu
ee nasılsınız benim annem güzel annem canım annelerimmmmm
seninki inatçı olacak sanırımkaydirigubbakcemile3 onsan açılmıyordurSağol canım bakalım gezeriz çıkınca da sahildeohh:jeyyar:
Ya bu saçlarım açılmaz oldu banyodan sonra ne biçim karışıyor saçkremi de fayda etmiyor.Acaba bu neyin göstergesi kızım mı olacak oğlum mu:roflol:-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
katılıyorum sana meralcimm. gerçekten insan evde kalmaya kendini kaptırınca dışarı çıkmak bi işkence oluor. isteksizlik hukmedıor bunyeye:bbo: sonra da tabi ona kafa yor buna yor, onu tak bunu tak
hem çocuk da aktifleşsin dimi ama:sm_cool:
canım dr. beni tam o tarihte çağırdı ayın 5.inde gidicemcnm sen 12 haftalık değilmisin geç kalma ama hafta başınnda git bence sonra geç kalmayasın zaten ultrasona göre daha büyük çıkıyor bebişlerimiz.benim bi arkadaşım kaçırdı aklında olsun.neyse kızlar ii akşamlar tekrar byeeee
seninki inatçı olacak sanırımkaydirigubbakcemile3 onsan açılmıyordur
tabi ha kendimiz için bile olmasa bebişler aktifleşsin, sosyalleşsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sağol canım bakalım gezeriz çıkınca da sahildeohh:jeyyar:
Ya bu saçlarım açılmaz oldu banyodan sonra ne biçim karışıyor saçkremi de fayda etmiyor.Acaba bu neyin göstergesi kızım mı olacak oğlum mu:roflol:-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
yok be canım ne gezmesi, dün aileme zaaman ayırdım, bi de inekler gibi yayılıp uyuyorum yaa erkenden!!!
bugün de milli eğitimde işler vardı. ne zamandır gitmiyorum.. onları halletim.. okumaktan yazamıyorum ki...
ay bu uyku halinden herkez şikayetçiyok be canım ne gezmesi, dün aileme zaaman ayırdım, bi de inekler gibi yayılıp uyuyorum yaa erkenden!!!
bugün de milli eğitimde işler vardı. ne zamandır gitmiyorum.. onları halletim.. okumaktan yazamıyorum ki...
Valla 2 inatçı birbirimizi yeriz ozamankaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlarr hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere öptüm sizi ve bebişlerii:1hug:
kızlar çok yoruldum ve sanırım tansiyonum düşüyor.
denge kurmakta zorluk çekiyorum, birde başımda bir ağrı var nedir çözemedim
güzel anneler kendinize dikkat edin.
yarın sabah ben yine topikte olacağım allah nasip ederse
şimdilik hepinize hayırlı akşamlar,
öpüyorum sizleri
Ben de bugünlerde eşimle sürekli tartışma halindeyim. O da hamile olduğumu unutup alttan almıyor beni. Çok anlayışsız, akşam pencereyi açalım dedim, çünkü oksijen azalınca oda çok kokuyor gibi geliyor. Dışarıdan ses geliyormuş pencereyi açmayalım dedi kaba bir şekilde. Ben de kalktım hamiş halimle daracık kanepede uyudum. Beyefendi de koca yatağımızda mışıl mışıl uyuduklava:
sizde olmuyormu kızlar yaa. ağlama krizlerine girmiyor musunuz ? daha hassas olmadınız mı? ayy kendimi hasta gibi hissettim yawww senağlama
BERNACIM DÜN BİZİM ÜZÜCÜ HABER GÜNÜMÜZDÜ...DÜN TOPİK OLARAK DEPRESİFTİK...şükür bugün kötü haber yok...neslişinde iyi haberleri gelse de rahatlasakŞenizyaa birperi (ayşe) bebeğini kaybetmiş, geçmişi okuyorum şu an.. ayy sinirden ağlıyorum yaaa. çok fena oldum ben!
nehircimm afiyet olsun canım....nehir'cim tadını çıkar canım,
bizde sosyalleşelim kıslar.
uyumaktan dolayı kapandık evlere
kızlar çok yoruldum ve sanırım tansiyonum düşüyor.
denge kurmakta zorluk çekiyorum, birde başımda bir ağrı var nedir çözemedim
güzel anneler kendinize dikkat edin.
yarın sabah ben yine topikte olacağım allah nasip ederse
şimdilik hepinize hayırlı akşamlar,
öpüyorum sizleri
Aynıyız merak etme. Ben ben değilim. Gıcık gözler doluveriyo, sinirrrrr.
Günaydınn Arkadaşlarr Herkess iydir inşş.Cumanız mübarekk olsunn.Kızlarr dün kötü bişey oldu.Yiğenimi okuldan almaya gitmiştimm.Yolda yürürkenn yiğenn şımarıklıklarr yaptıı .Beni Yere düşürdü.Yüz üstü düştümm.Sadece bacağım acıyo.Ama bebeğimi bişey oldumu diye çok korkuyorumm.senağlama Bugün doktara gitmek istedim ama işlerimm çok anca yarın gidebilirimm.Çok korkuyomm kızlarrr yardımm edinnsenağlama
Günaydın canım,HERKESE GUNAYDIN KIZLAR
NASIL HERKES UMARIM IYIDIR BEN ANNEMDE KALIYORUM 1 GUN BAKMADIM COSMUS YINE HERKES YETISEMIYORUM ARTIK SIZE kaydirigubbakcemile3
Günaydınn Arkadaşlarr Herkess iydir inşş.Cumanız mübarekk olsunn.Kızlarr dün kötü bişey oldu.Yiğenimi okuldan almaya gitmiştimm.Yolda yürürkenn yiğenn şımarıklıklarr yaptıı .Beni Yere düşürdü.Yüz üstü düştümm.Sadece bacağım acıyo.Ama bebeğimi bişey oldumu diye çok korkuyorumm.senağlama Bugün doktara gitmek istedim ama işlerimm çok anca yarın gidebilirimm.Çok korkuyomm kızlarrr yardımm edinnsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?