2009 Aralık Anneleri

cnm sen 12 haftalık değilmisin geç kalma ama hafta başınnda git bence sonra geç kalmayasın zaten ultrasona göre daha büyük çıkıyor bebişlerimiz.benim bi arkadaşım kaçırdı aklında olsun.neyse kızlar ii akşamlar tekrar byeeee

seninki inatçı olacak sanırımkaydirigubbakcemile3 onsan açılmıyordur

tabi ha kendimiz için bile olmasa bebişler aktifleşsin, sosyalleşsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım dr. beni tam o tarihte çağırdı ayın 5.inde gidicem
dr.a gittiğimde 12+6 olucam CADIARZU

yok be canım ne gezmesi, dün aileme zaaman ayırdım, bi de inekler gibi yayılıp uyuyorum yaa erkenden!!!
bugün de milli eğitimde işler vardı. ne zamandır gitmiyorum.. onları halletim.. okumaktan yazamıyorum ki...

seninki inatçı olacak sanırımkaydirigubbakcemile3 onsan açılmıyordur

tabi ha kendimiz için bile olmasa bebişler aktifleşsin, sosyalleşsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla 2 inatçı birbirimizi yeriz ozamankaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlarr hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere öptüm sizi ve bebişlerii:1hug:

ahahaha koptum nehirrrr. :roflol: ; sen bni güldürdün Allah da seni güldürsüna.s.

kız ne diorsun sen, sabah yazdım, 7 dersıne 8 de kalkmışım:jeyyar: okula gıdemedım okulaaaaaaaaaaaakötükedihüso

ay bu uyku halinden herkez şikayetçi
ama yapacakda birşey yok sanırım.
Valla 2 inatçı birbirimizi yeriz ozamankaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlarr hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere öptüm sizi ve bebişlerii:1hug:

bendede inat vaaaaaaar , umarım kuzucukalrımız inatçı olmaz.
kendine iyi bak bakalım tatlım.
eğlen ye iç
sana çok iyi gelecek emin ol buna canm.
hadi iyi akşamlar

kızlar çok yoruldum ve sanırım tansiyonum düşüyor.
denge kurmakta zorluk çekiyorum, birde başımda bir ağrı var nedir çözemedim

güzel anneler kendinize dikkat edin.
yarın sabah ben yine topikte olacağım allah nasip ederse
şimdilik hepinize hayırlı akşamlar,
öpüyorum sizleri

geçmiş olsun, dinlen, ufaktan bişeyler ye.. hyrlı akşamlar sana, görüşürüz.

Pencere problemi bizde de oldu geçen gün. Üşütürmüşüz. Biz yanıyoruz galiba. O kadar içeri tel yapıştırdım...Kokuyo yaaa. Oksijen yok...

yaa birperi (ayşe) bebeğini kaybetmiş, geçmişi okuyorum şu an.. ayy sinirden ağlıyorum yaaa. çok fena oldum ben!
BERNACIM DÜN BİZİM ÜZÜCÜ HABER GÜNÜMÜZDÜ...DÜN TOPİK OLARAK DEPRESİFTİK...şükür bugün kötü haber yok...neslişinde iyi haberleri gelse de rahatlasakŞeniz
nehir'cim tadını çıkar canım,
bizde sosyalleşelim kıslar.
uyumaktan dolayı kapandık evlere
nehircimm afiyet olsun canım....

canım sende d,ikkat et kendine...ve de bebişine....sabah görüşmek üzere:1hug:

Aynıyız merak etme. Ben ben değilim. Gıcık gözler doluveriyo, sinirrrrr.

Nİlüfer canım onları yaşaman gayet doğal.Tek ihtiyacın olan ise yanındaki kişinin anlayışlı olması, senin biraz kafanı dağıtması.Bir adet insan büyüyüor içimizde düşünsene yaaasüprizzzzz Tam bir kadınız bu ara, hormonlar uçuşa geçti, ama tek bildiğim var, doya doya hamileliği yaşamak.. İnşallah sana da eşin prensesler gibi yaşatır hamileliğini:)
Bebeğin için gülümsemeyi unutma. gözünden yaş gelsin ama, içinde huzur dudaklarında gülümseme olsunyerimseniben

KIZLAR HERKESE hayırlı akşamlar oku oku ancak 693 e kadar okuyabıldım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüldünüzzz

HERKESE GUNAYDIN KIZLAR
NASIL HERKES UMARIM IYIDIR BEN ANNEMDE KALIYORUM 1 GUN BAKMADIM COSMUS YINE HERKES YETISEMIYORUM ARTIK SIZE kaydirigubbakcemile3

Günaydınn Arkadaşlarr Herkess iydir inşş.Cumanız mübarekk olsunn.Kızlarr dün kötü bişey oldu.Yiğenimi okuldan almaya gitmiştimm.Yolda yürürkenn yiğenn şımarıklıklarr yaptıı .Beni Yere düşürdü.Yüz üstü düştümm.Sadece bacağım acıyo.Ama bebeğimi bişey oldumu diye çok korkuyorumm.senağlama Bugün doktara gitmek istedim ama işlerimm çok anca yarın gidebilirimm.Çok korkuyomm kızlarrr yardımm edinnsenağlama

gunaydın cnm geçmiş olsun
kanaman falan olmadıysa korkma
bebişlerimizde pamuk ipliğiyle baglı degiller rabbim koruyo onları

HERKESE GUNAYDIN KIZLAR
NASIL HERKES UMARIM IYIDIR BEN ANNEMDE KALIYORUM 1 GUN BAKMADIM COSMUS YINE HERKES YETISEMIYORUM ARTIK SIZE kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım,
bu coşku artsın ama hiç eksilmesinhihoyyyt

Günaydın canım,
Sanada hayırlı cumalarr,
tatlım sıkma canını birşey olmamıştır. ama kontrole git ki için rahat etsin. geldiğinde bizi haberdar et ama canikom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…