2009 Aralık Anneleri

hadi gözümüz aydın iyi haberleri duymaya devam ediyoruz meralciğim çok sevindim maşallah bir kızım daha geliyorr

ense kalınlıgını olçtuyse ve gayet iyise dert etme cnm hem anlaşmamız var kötu duşunmek yok evham yok saglıkla gelecek bebişlerimiz inşallah

hadi cnm senınde hayırlı hebarlerini bekliyoruz inşallah

bernacım hafta sonu ya herkes çıkmış bende az sonra çıkacağım kendine ve bebişine ii bak.güzel hafta sonları
sana da canım.. aldığın haberler keyfine keyif katsın inşallah!!!! yetişemedim ya sana da. sayfa bi türlü açılmadı bak en son yazdıım satten beri uğraşıyorum yaaa...
öpyürum, haberlerini bekliyoruz!alkisalkisalkis

slm canım hşgeldin =)vereliniortak
hadi cnm senınde hayırlı hebarlerini bekliyoruz inşallah

pelincim ya sana da çok sevindim. bravo valla moral sözleşmesinden bahsetmişsin! ha şöyle di mi ama. herşey çok güzel olacak. yeter ki biz de iyi olalım.. hem bedenen hem de ruhen yerimseniben

Merhaba eslemim, h.g. nasılsın? Nasıl gidiyor?

mrb cnm Allaha şükür iim hiç bulantı falan olmuo artık sadece sürekli açlık hissi var herkes cinsiyetini öğrenio bebişinin yaa bende öğrenmek istiyorum hafta içi ikili test sonuçlarımı doktora götürücem inşallah söyler gerçi ben erkek hissediyorum

canımmmmmmm cok sevindim Rabbim sağlıkları ile kucağımıza almayı da nasip etsin yarabbim:)))
canım senin irkeğini de yerim ben:)))hihoyyythihoyyyt
aa kimse yok mu yahu?
ben varım ama sen yoksun((

ay burdayım burdayım
yettim gaari buyrunnnnnnnnn
irkeğim diom ama sonradan başka olursa karışmam kaydirigubbakcemile3

ense kalınlıgını olçtuyse ve gayet iyise dert etme cnm hem anlaşmamız var kötu duşunmek yok evham yok saglıkla gelecek bebişlerimiz inşallah
bende berna gibi hem bedenen hemde ruhen uyacağım bu anlaşmaya pelincim....:içelim:

ay ay ay ay ay ay.....kıyamammm bek sen benim kızıma arkadaş gelio hıııhihoyyythihoyyythihoyyyt..meralim cnm gözün aydın....darısı bu sitedeki tüm arkadaşların başına...seçilim sende cok sağol paylaştığın için canıma.s.opuyorumnanaktan

seray yaa (aha voleybol maçı izliorrum spiker seray dedi tam senin adını yazarken:1shok: ya çok oluyo bu durum bana bu aralar :roflol:hayırdır inşallahhdelikafadulden )

senin kesin belli mi cinsiyeti?

iyiyim valla canım pinekliyorum her zamanki gibi... annem de iş yapıo yaa kıyamam:hooray:

birazdan yürüyüşe çıkacağız.. annemmmm sıkılıyor burda yaaa:1no2:

:)kalbin temiz kuzummmmmmm:)))))belli %80 kız dedi dr um...sende bibişini gördün di miiii?:)))ayy cok sabırsızım berna ya...nassı geçcek bu 40 hafta:))

Anladım cnm ..Bu annelerimiz olmasaymış biz naparmışız???Allah ım onlara sağlık sıhhat uzun ömür versin...

:)kalbin temiz kuzummmmmmm:)))))belli %80 kız dedi dr um...sende bibişini gördün di miiii?:)))ayy cok sabırsızım berna ya...nassı geçcek bu 40 hafta:))

aşkolsun kız ne kırkı!!! 3 ayı devirdik maşallah=))))) sevin sevin 26 hafta falan kaldı kaydirigubbakcemile3

gördüm seray yaa bibişini bilem gördüm... valla bana göre bibiydi o delikafadulden. annem pek şettirmiyo ama hani daha belli değil hemen öyle belli olmuş gibi söyleme herkese diyo... dr. bile gülmekten öldü
adama diyorum erkek diye. öyle bi şüphe var, ben de erkek kokusu alıyorum diyo..
ya dedim Allah aşkına ben bile gördüm siz görmediniz mi yani şimdi???? yine susuyo gülüyo=)) bunlar da az değil haa, bi dahaki ay gel sen, hem muayene parasını alırım hem de cinsiyetini söylerim ayakları bunlar ben anlamam mı :sm_cool:

doğru valla kız baksana 13 haftanın ortasındayız ayollllalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
insan nasıl heyecanlanıyo ya...
gıcık dr nolcekkklülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…