slm herkese
güünaydın kızlarrrrrr;
dün kimse olmadığı için sevincimi sizinle paylaşamadımmm bi merali aradım cepten ona hemen söyledimmm
dün görüntüleme merkezine gittimmm bebeğimi göreyimm diyeee veeeee sıkı durunnnn %60 erkekkk alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şimdilik küçük olmasına rağmen ense kalınlığı 1,23mm maşallahhh...onun dışında kalp atışları çok şükür normall:))))
hadi gözunaydın cnm maşallah
güsell amca inşallahhh canımmmm:sm_cool:....kızlarrrrrrrr MERAL aradııı herşey yolundaymış çok şükür :) ense kalınlığı 1 mm..parmaklarına kadar saymışlarr:teytey:..bu aradaaaa %51 kız teyzesii olacağızzzzzzzzzz...heyyooooooooooo..hepinize çok çok selamıııııııı var.....çok hareketliymiş bu arada maşallahhh
arkadaslar bugün 13 hafta 2 günlüğüm 8 hazıranda doktor kontrolum var ikiz bebek beklıyorum allah nasıp ederse doktor 16 mayısta gittiğimde birinin kıza diğerınde bı çıkıntı oldugunu erkege benzedıgını söyledi 8 hazıranda geldığınde ikizsinide net öğrenırsın dedi ben ikili testı sordum doktora doktor ikizlerde ikili test olmuyo zaten sakat olma durumunda aldıracakmısın kı dedi bende hayır düşünmüyorum aldırmayı dedim ense kalınlıgını ölçtü gayet güzel burun kemıgıde olusmus ikisininde dedi ense kalınlıgından anlasılıyo mu arkadaslar sakat olup olmadığı kafama takıldı bilgisi olan var mı?
avate kızlar yemeğimide yedim geldim.yarım saate kadarda çıkacağım işten.eşimle buluşup gideceğiz doktora heyecanım gitgide artıyor .umarım herşey yolundadır ve cinsiyeti hakkında bir yorum alırız bizde
sana da canım.. aldığın haberler keyfine keyif katsın inşallah!!!! yetişemedim ya sana da. sayfa bi türlü açılmadı bak en son yazdıım satten beri uğraşıyorum yaaa...bernacım hafta sonu ya herkes çıkmış bende az sonra çıkacağım kendine ve bebişine ii bak.güzel hafta sonları
slm canım hşgeldin =)vereliniortakslm herkese
hadi cnm senınde hayırlı hebarlerini bekliyoruz inşallah
Merhaba eslemim, h.g. nasılsın? Nasıl gidiyor?
canımmmmmmm cok sevindim Rabbim sağlıkları ile kucağımıza almayı da nasip etsin yarabbim:)))güünaydın kızlarrrrrr;
dün kimse olmadığı için sevincimi sizinle paylaşamadımmm bi merali aradım cepten ona hemen söyledimmm
dün görüntüleme merkezine gittimmm bebeğimi göreyimm diyeee veeeee sıkı durunnnn %60 erkekkk alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şimdilik küçük olmasına rağmen ense kalınlığı 1,23mm maşallahhh...onun dışında kalp atışları çok şükür normall:))))
az sonra meral ve baharın güzel haberlerini de inşallah sizinle paylaşacağımmmm ...öpüldünüzzzz:1hug:
canım senin irkeğini de yerim ben:)))hihoyyythihoyyytseççiiillll =) amca mı oluyom kız ben bu durumda =)) hadi gözün aydın canım!! gördün mü nohutunu bebişinin? nohut gibi di mi? ben geçen hastaneye gitmiştim hani tahlil için orda dr.a yine sordum. herhalde bizim de irkeğimiz olaceh =)))
bahar da meralle aynı hastaneye mi gidiyor? ayyy hemen haber alırsan yaz ok?
tekrardan gözün aydın canım!
bu arada yine özelden yazdım sabah göndermiyo adi !!
ben varım ama sen yoksunaa kimse yok mu yahu?
bende berna gibi hem bedenen hemde ruhen uyacağım bu anlaşmaya pelincim....:içelim:ense kalınlıgını olçtuyse ve gayet iyise dert etme cnm hem anlaşmamız var kötu duşunmek yok evham yok saglıkla gelecek bebişlerimiz inşallah
güsell amca inşallahhh canımmmm:sm_cool:....kızlarrrrrrrr MERAL aradııı herşey yolundaymış çok şükür :) ense kalınlığı 1 mm..parmaklarına kadar saymışlarr:teytey:..bu aradaaaa %51 kız teyzesii olacağızzzzzzzzzz...heyyooooooooooo..hepinize çok çok selamıııııııı var.....çok hareketliymiş bu arada maşallahhh
:)kalbin temiz kuzummmmmmm:)))))belli %80 kız dedi dr um...sende bibişini gördün di miiii?:)))ayy cok sabırsızım berna ya...nassı geçcek bu 40 hafta:))
Anladım cnm ..Bu annelerimiz olmasaymış biz naparmışız???Allah ım onlara sağlık sıhhat uzun ömür versin...
doğru valla kız baksana 13 haftanın ortasındayız ayollllalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aşkolsun kız ne kırkı!!! 3 ayı devirdik maşallah=))))) sevin sevin 26 hafta falan kaldı kaydirigubbakcemile3
gördüm seray yaa bibişini bilem gördüm... valla bana göre bibiydi o delikafadulden. annem pek şettirmiyo ama hani daha belli değil hemen öyle belli olmuş gibi söyleme herkese diyo... dr. bile gülmekten öldü
adama diyorum erkek diye. öyle bi şüphe var, ben de erkek kokusu alıyorum diyo..
ya dedim Allah aşkına ben bile gördüm siz görmediniz mi yani şimdi???? yine susuyo gülüyo=)) bunlar da az değil haa, bi dahaki ay gel sen, hem muayene parasını alırım hem de cinsiyetini söylerim ayakları bunlar ben anlamam mı :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?