2009 Aralık Anneleri

seççiiillll =) amca mı oluyom kız ben bu durumda =)) hadi gözün aydın canım!! gördün mü nohutunu bebişinin? nohut gibi di mi? ben geçen hastaneye gitmiştim hani tahlil için orda dr.a yine sordum. herhalde bizim de irkeğimiz olaceh =)))
bahar da meralle aynı hastaneye mi gidiyor? ayyy hemen haber alırsan yaz ok?
tekrardan gözün aydın canım!

bu arada yine özelden yazdım sabah göndermiyo adi !!

amin kızlar inşallah dualarınız benmle ,tüm anne ve bebişler için olsun

ay şimdi zman geçmek bilmez... benneyaptımki
en son ne zaman gördün Fatma?hihoyyyt

en son 11 haftalıkken ama o zaman tam göremedim ikli test iiçin başka bir hastaneye gitmiştim ekran yotu izleyemedim .tam anlamıyla 9 haftalıkken görmüştüm.11 haftalıkken resmiyle idare etmiştim. şimdi 13+2 deyim epey oldu yani.

güsell amca inşallahhh canımmmm:sm_cool:....kızlarrrrrrrr MERAL aradııı herşey yolundaymış çok şükür :) ense kalınlığı 1 mm..parmaklarına kadar saymışlarr:teytey:..bu aradaaaa %51 kız teyzesii olacağızzzzzzzzzz...heyyooooooooooo..hepinize çok çok selamıııııııı var.....çok hareketliymiş bu arada maşallahhh

arkadaslar bugün 13 hafta 2 günlüğüm 8 hazıranda doktor kontrolum var ikiz bebek beklıyorum allah nasıp ederse doktor 16 mayısta gittiğimde birinin kıza diğerınde bı çıkıntı oldugunu erkege benzedıgını söyledi 8 hazıranda geldığınde ikizsinide net öğrenırsın dedi ben ikili testı sordum doktora doktor ikizlerde ikili test olmuyo zaten sakat olma durumunda aldıracakmısın kı dedi bende hayır düşünmüyorum aldırmayı dedim ense kalınlıgını ölçtü gayet güzel burun kemıgıde olusmus ikisininde dedi ense kalınlıgından anlasılıyo mu arkadaslar sakat olup olmadığı kafama takıldı bilgisi olan var mı?

yanı bana bu durumda baska herhangı bir test yapılmyacak hersey allahın takdırı inşallah sağlıklı doğarlar .eşimle kan uyusmazlığımızda var onun içinde iğne vuruldum

uzun zaman geçince daha beter =))) o kadar değişik gelecek ki şimdi sana, kollar bacaklar, hareketler, yüzü falan biraz belirgin olacak.. ayy çok güzel yaa! hadi git de gel hemen!

ayyyy hadi gözümüz aydın 2. kız çocuk mu bu? aman yarabbim!! çok sevindim beyaa.. ohhh...
yok mu soruma cevap verecek bi arkadas
canım bilsem cevaplıcam ama ben 2liyi yaptırmadım bile..

seçiiil bahar ne alemdeymiş? ondan haber var mı?

ay çok mutlu oldum delikafadulden hihoyyyt :lepi: :sm_cool:

yok mu soruma cevap verecek bi arkadas

canım inan bi fikrim yok kusura bakma...

seçiiil bahar ne alemdeymiş? ondan haber var mı?

bahar ın kontrolü yokmuş bugün onlar meralle buşulacaklardı canımm
ay çok mutlu oldum delikafadulden hihoyyyt :lepi: :sm_cool:

harika bi topic iz...heyyooo:dance:

merhaba aralık anneleri herkesin keyfi yerinde sanırım bugün
meralin haberini verdiğin için sağol beyazbeyaz bende merak ediyordum çok sevindim
maaşallah herkes cinsiyetini öğreniyor bende hevesleniyorum okudukca ama annemlerdeyim doktora ancak haftaya gidebilirim

hayırlısı olsun be canım..
ben en çok cicileri almak istediğim için merak ediyorum cinsiyetini..
tatil olur olmaz bi kaç parça bişi alıcam!! :sm_cool:
bizim dr. da erkek şüphesi var diyo gülüyo tam kesin bişi söylemiyo=)) ama ben gördüm yahuuuu
seçil sen de gördün mü? bibişini?kaydirigubbakcemile3

avate kızlar yemeğimide yedim geldim.yarım saate kadarda çıkacağım işten.eşimle buluşup gideceğiz doktora heyecanım gitgide artıyor .umarım herşey yolundadır ve cinsiyeti hakkında bir yorum alırız bizde

bernacım hafta sonu ya herkes çıkmış bende az sonra çıkacağım kendine ve bebişine ii bak.güzel hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…