ayyy canım benimm inşallah güsel hayırlı haberlerle dnersinn haberdar edeceksin di mii?
ayyy canım benimm inşallah güsel hayırlı haberlerle dnersinn haberdar edeceksin di mii?
amin kızlar inşallah dualarınız benmle ,tüm anne ve bebişler için olsun
ay şimdi zman geçmek bilmez... benneyaptımki
en son ne zaman gördün Fatma?hihoyyyt
seççiiillll =) amca mı oluyom kız ben bu durumda =)) hadi gözün aydın canım!! gördün mü nohutunu bebişinin? nohut gibi di mi? ben geçen hastaneye gitmiştim hani tahlil için orda dr.a yine sordum. herhalde bizim de irkeğimiz olaceh =)))
bahar da meralle aynı hastaneye mi gidiyor? ayyy hemen haber alırsan yaz ok?
tekrardan gözün aydın canım!
bu arada yine özelden yazdım sabah göndermiyo adi !!
en son 11 haftalıkken ama o zaman tam göremedim ikli test iiçin başka bir hastaneye gitmiştim ekran yotu izleyemedim .tam anlamıyla 9 haftalıkken görmüştüm.11 haftalıkken resmiyle idare etmiştim. şimdi 13+2 deyim epey oldu yani.
ayyyy hadi gözümüz aydın 2. kız çocuk mu bu? aman yarabbim!! çok sevindim beyaa.. ohhh...güsell amca inşallahhh canımmmm:sm_cool:....kızlarrrrrrrr MERAL aradııı herşey yolundaymış çok şükür :) ense kalınlığı 1 mm..parmaklarına kadar saymışlarr:teytey:..bu aradaaaa %51 kız teyzesii olacağızzzzzzzzzz...heyyooooooooooo..hepinize çok çok selamıııııııı var.....çok hareketliymiş bu arada maşallahhh
canım bilsem cevaplıcam ama ben 2liyi yaptırmadım bile..yok mu soruma cevap verecek bi arkadas
yok mu soruma cevap verecek bi arkadas
uzun zaman geçince daha beter =))) o kadar değişik gelecek ki şimdi sana, kollar bacaklar, hareketler, yüzü falan biraz belirgin olacak.. ayy çok güzel yaa! hadi git de gel hemen!
ayyyy hadi gözümüz aydın 2. kız çocuk mu bu? aman yarabbim!! çok sevindim beyaa.. ohhh...
ben de canım acayip mutlu oldummm ..şimdi yanımızda çalışan bi arkadaşımız var o da kontrole gitti onunda erkek miş o da 13 haftalıkkk..harika yaa maşallahhh
canım bilsem cevaplıcam ama ben 2liyi yaptırmadım bile..
seçiiil bahar ne alemdeymiş? ondan haber var mı?
bahar ın kontrolü yokmuş bugün onlar meralle buşulacaklardı canımm
ay çok mutlu oldum delikafadulden hihoyyyt :lepi: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?