arkadaslar bugün 13 hafta 2 günlüğüm 8 hazıranda doktor kontrolum var ikiz bebek beklıyorum allah nasıp ederse doktor 16 mayısta gittiğimde birinin kıza diğerınde bı çıkıntı oldugunu erkege benzedıgını söyledi 8 hazıranda geldığınde ikizsinide net öğrenırsın dedi ben ikili testı sordum doktora doktor ikizlerde ikili test olmuyo zaten sakat olma durumunda aldıracakmısın kı dedi bende hayır düşünmüyorum aldırmayı dedim ense kalınlıgını ölçtü gayet güzel burun kemıgıde olusmus ikisininde dedi ense kalınlıgından anlasılıyo mu arkadaslar sakat olup olmadığı kafama takıldı bilgisi olan var mı?
evet evet 26 hafta kaldı !!alkisalkisalkisdoğru valla kız baksana 13 haftanın ortasındayız ayollllalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
insan nasıl heyecanlanıyo ya...
gıcık dr nolcekkklülülülülülü
Ben de bugün doktora gittim. Heyecandan yine tansiyonum yüksek çıktı kalp atışlarım 130'lara fırladı. Neyse gördüm minişi çok şükür. Vee benim ısrarlarımla yaptığı detaylı inceleme sonucu erkeğe benziyor dedi. Yani biz de gördük zaten ultrasonda bir şey ama emin olamadım acaba göbek kordunu mudur diye?
Bugün de gidip ilk hamile pantolonumu aldım. Öyle rahat ettim ki beli lastikli. Büyüdükçe lastik açılıyor kademe kademe.
Çok şükür pek çok arkadaşta güzel haberleri alıyor ardı ardına. Allah hep böyle yüzümüzü güldürsün inşallah sonuna kadar.
Bende dün ikili sonuçlarını aldım, çok iyi çıktı, keyfim yerine geldi, tansiyonum düştü vallahi. Kaç gündür heyecandan bir hal olmuştum, tansiyon -nabız fırlamıştı. İkiz bebekler çok şirin oluyorlar, hele biri kız biri erkek olunca muhteşem.:)
hayırlısı olsun be canım..
ben en çok cicileri almak istediğim için merak ediyorum cinsiyetini..
tatil olur olmaz bi kaç parça bişi alıcam!! :sm_cool:
bizim dr. da erkek şüphesi var diyo gülüyo tam kesin bişi söylemiyo=)) ama ben gördüm yahuuuu
seçil sen de gördün mü? bibişini?kaydirigubbakcemile3
avate kızlar yemeğimide yedim geldim.yarım saate kadarda çıkacağım işten.eşimle buluşup gideceğiz doktora heyecanım gitgide artıyor .umarım herşey yolundadır ve cinsiyeti hakkında bir yorum alırız bizde
güünaydın kızlarrrrrr;
dün kimse olmadığı için sevincimi sizinle paylaşamadımmm bi merali aradım cepten ona hemen söyledimmm
dün görüntüleme merkezine gittimmm bebeğimi göreyimm diyeee veeeee sıkı durunnnn %60 erkekkk alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şimdilik küçük olmasına rağmen ense kalınlığı 1,23mm maşallahhh...onun dışında kalp atışları çok şükür normall:))))
hadi gözunaydın cnm maşallah
darısı hepimizin başına bitanemmm
canımmmmmmm cok sevindim Rabbim sağlıkları ile kucağımıza almayı da nasip etsin yarabbim:)))
canım senin irkeğini de yerim ben:)))hihoyyythihoyyyt
ben varım ama sen yoksun((
bende berna gibi hem bedenen hemde ruhen uyacağım bu anlaşmaya pelincim....:içelim:
ay ay ay ay ay ay.....kıyamammm bek sen benim kızıma arkadaş gelio hıııhihoyyythihoyyythihoyyyt..meralim cnm gözün aydın....darısı bu sitedeki tüm arkadaşların başına...seçilim sende cok sağol paylaştığın için canıma.s.opuyorumnanaktan
anaaa senin ikiz miydi????? :1shok:
anaaa senin ikiz miydi????? :1shok:
Yok canım ikiz değil, ikizi olacak arkadaş için söylemiştim.
seçil süpersin anam zorla söylettirmişsin hehehehe =))))
esracımm ayy ben de onu emerim yaa şeker midir nedir =)) hadi gözün aydın tekrardan gördün bebeğini=) folik 2. aydan itibaren gibi bıraktım arada içtim.. elevit verdi bana onda herşey var. extra bişi içmiyorum.
içen var mı?
sağol canım benim geçen gittiğimizde fır dönyodu ama bu gittiğimizde uyandıramadık ilginç bişrey daha öğrendim doktor iyice bi öksür dedi bende ciğerlerimi çıkarırcasına öksürdüm ama uyanmadı cihazla göbeğimi salladı falan bi iki döndü doktor o ara ölçme işini bitirmişti zaten.sonra kıçını döndü yattı valla ama her uyandığında parmağını bi emiyo sonra hareket ediyo anası gibi obur olacak galiba bu arada hep anneye benzetmeye çalışyorum:))eleviti bende kullanıyorum aslında elevittede folik var gereğide kalmadı zaten.ben bide balık yağı alıyorum doktor vermedi ama ben istedim balık yok bu ara yaz geldi yaz bitene kadar balık yağı kullanıcam
merhabalar
balık yağını omega 3 için alıyorum haliyle.ama elevitte omega 3 okumadım.yolda çikolata yemiştim ama bi işe yaramadı galibahehehe teyzesine de benzemiş o zaman, bak nası benim gibi dönmüş kıçını yatmış, dünya yansa yıkılsa umrumuzda olmaz işte :içelim:
öksürünce hareketleniyormuş evet. geçen gittiğimizde de benimki pek hareketli değildi.. denk gelmek lazım işte.
kızlar yazmış bilmem okudun mu şekerli şeyler yiyince meyve suyu içince de kıpırdanmaya başlıyormuş. okudun sandım keşke söyleseydik... gideceklere söyleyelim de bilmeyen varsa böyle yapıp gitsin. hareketli görünce daha bi inanıyo insan içinde yaadığına:dance:
balık yağı da var bu arada canım elevit'te. ben pek kendimi ilaca boğmak istemediğim için tek elevit, bol bol meyve sebze vs. tüketiyorum...
merhaba canım
selam kızlar nasılsınız bizim ense plisi 1.8 çıktı bide sol parmağını emiyodu annesi gibi solak mı olacak ne valla kendi kendime çocuğu solak yaptım ama çok hoşuma gitti :))ya doktora sormayı unuttum siz folik asite devam ediyomusunuz aslında ben 10.haftadan sonra kendi kendime azalttım ama siz ne yaspıyosunuz bu konuda
selam kızlar nasılsınız bizim ense plisi 1.8 çıktı bide sol parmağını emiyodu annesi gibi solak mı olacak ne valla kendi kendime çocuğu solak yaptım ama çok hoşuma gitti :))ya doktora sormayı unuttum siz folik asite devam ediyomusunuz aslında ben 10.haftadan sonra kendi kendime azalttım ama siz ne yaspıyosunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?