2009 Aralık Anneleri

Ense kalınlığı normal çıktıysa ve burun kemiğide oluştuysa çok büyük bir ihtimalle sorun çıkmıyormuş zaten. Tabii bu durum yüzde yüz sağlıklı olduğunun göstergesi değil ama risk azalıyormuş en azından. Daha önümüzde uzun bir yol var senin ikili ve üçlü test yapılamıyor sanırım sen de 18. hafta gibi çektirilen ayrıntılı ultrasonda bebeklerinin sağlıklı olduğunu görürsün inşallah.

Ben de bugün doktora gittim. Heyecandan yine tansiyonum yüksek çıktı kalp atışlarım 130'lara fırladı. Neyse gördüm minişi çok şükür. Vee benim ısrarlarımla yaptığı detaylı inceleme sonucu erkeğe benziyor dedi. Yani biz de gördük zaten ultrasonda bir şey ama emin olamadım acaba göbek kordunu mudur diye?
Bugün de gidip ilk hamile pantolonumu aldım. Öyle rahat ettim ki beli lastikli. Büyüdükçe lastik açılıyor kademe kademe.
Çok şükür pek çok arkadaşta güzel haberleri alıyor ardı ardına. Allah hep böyle yüzümüzü güldürsün inşallah sonuna kadar.

doğru valla kız baksana 13 haftanın ortasındayız ayollllalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
insan nasıl heyecanlanıyo ya...
gıcık dr nolcekkklülülülülülü
evet evet 26 hafta kaldı !!alkisalkisalkis
dr. istediği kadar sölemesin ben ondan daha dr.umkaydirigubbakcemile3 gözlerim maşallah!! delikafadulden

hadi gözün aydın senin de. ne eycan yapıon yaa bak 130 lara fırlamısın aman dikkat bacım!!! oğluşuna ii bak!

Canım sorma işte engelleyemiyorum kendimi bir türlü. Her seferinde diyorum ki artık tamam bundan sonra hiç takmayacağım muayeneye girince yine fırlıyor kalp atışı. Bebişimle yarışıyorum vallaha.

Bende dün ikili sonuçlarını aldım, çok iyi çıktı, keyfim yerine geldi, tansiyonum düştü vallahi. Kaç gündür heyecandan bir hal olmuştum, tansiyon -nabız fırlamıştı. ıkiz bebekler çok şirin oluyorlar, hele biri kız biri erkek olunca muhteşem.:)

anaaa senin ikiz miydi????? :1shok:

ay ayyy ayy gördümm teyjesiiii..dr. dan önce gördüm gerçi o biz ısrar edince söyledi ama ...hatta o kadar komikti kii dr. a biz dedik ki bellidir az buçuk bi tahmin yapın tamam %51 erkek dedi ben hemen atladım bak babasıı işte işte falan diye eşim de dedi kii %49 daha şansımız var kız için dedii ben ısrarla "aşkımm hayır erkek işte baksana şuda falan "diyorum..dr. baktı eşim kız için ısrarlı "tamam dedii %60 erkek " dedii...heheh sonraeşim dedi kii "evett ben de gördümm ben de % 80" diyorum dediii:lepi:

haberleri beklemedeyiz fatmacımmm

selam kızlar nasılsınız bizim ense plisi 1.8 çıktı bide sol parmağını emiyodu annesi gibi solak mı olacak ne valla kendi kendime çocuğu solak yaptım ama çok hoşuma gitti :))ya doktora sormayı unuttum siz folik asite devam ediyomusunuz aslında ben 10.haftadan sonra kendi kendime azalttım ama siz ne yaspıyosunuz bu konuda

seçil süpersin anam zorla söylettirmişsin hehehehe =))))

esracımm ayy ben de onu emerim yaa şeker midir nedir =)) hadi gözün aydın tekrardan gördün bebeğini=) folik 2. aydan itibaren gibi bıraktım arada içtim.. elevit verdi bana onda herşey var. extra bişi içmiyorum.
içen var mı?

sağol canım benim geçen gittiğimizde fır dönyodu ama bu gittiğimizde uyandıramadık ilginç bişrey daha öğrendim doktor iyice bi öksür dedi bende ciğerlerimi çıkarırcasına öksürdüm ama uyanmadı cihazla göbeğimi salladı falan bi iki döndü doktor o ara ölçme işini bitirmişti zaten.sonra kıçını döndü yattı valla ama her uyandığında parmağını bi emiyo sonra hareket ediyo anası gibi obur olacak galiba bu arada hep anneye benzetmeye çalışyorum:))eleviti bende kullanıyorum aslında elevittede folik var gereğide kalmadı zaten.ben bide balık yağı alıyorum doktor vermedi ama ben istedim balık yok bu ara yaz geldi yaz bitene kadar balık yağı kullanıcam

hehehe teyzesine de benzemiş o zaman, bak nası benim gibi dönmüş kıçını yatmış, dünya yansa yıkılsa umrumuzda olmaz işte :içelim:
öksürünce hareketleniyormuş evet. geçen gittiğimizde de benimki pek hareketli değildi.. denk gelmek lazım işte.
kızlar yazmış bilmem okudun mu şekerli şeyler yiyince meyve suyu içince de kıpırdanmaya başlıyormuş. okudun sandım keşke söyleseydik... gideceklere söyleyelim de bilmeyen varsa böyle yapıp gitsin. hareketli görünce daha bi inanıyo insan içinde yaadığına :dance:
balık yağı da var bu arada canım elevit'te. ben pek kendimi ilaca boğmak istemediğim için tek elevit, bol bol meyve sebze vs. tüketiyorum...

merhaba canım

balık yağını omega 3 için alıyorum haliyle.ama elevitte omega 3 okumadım.yolda çikolata yemiştim ama bi işe yaramadı galiba

cok sevimdim esrtml!!! cok rahatlamissindir. ben de pazartesi gidiyorum...

folik asit benim multivitaminim'de var 1000 mg. sonuna kadar, hatta emzirirken de kullanicam bunu. sen neden azalttin ki? sonucta bir B vitamini cinsi bu. fazla almak gibi bir olasiligin yok. fazla geleni vucudun disari atiyor zaten.

hadi gözunaydın cnm.benım doktor folık asiti almana gerek yok dıyıp elevit vermişti bilgine sor istersen doktoruna bırakayımmı dıye sonuçta ok vitamın ama gerek yoksada almayalım hap yanı dogal yollardanda takviyeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…