ya fatma sen bugün dr.a gidecektin di mi?
günayyyyyyydıııııııınnnnnnnnnnn canııııııııımmmmmmmm!! =)))))))))))GÜNAYDINN BERNAAAAbuyrunnnnnnnnn
evet cnm gideceğim
Ahan da fatma gelmiş, sana da günaydın:) berna sanırım alaka gosteremedi bilg.a
günayyyyyyydıııııııınnnnnnnnnnn canııııııııımmmmmmmm!! =)))))))))))
ayy hadi bakalım, hayırlı haberlerini hemencecik yazasın =))):Saruboceq::lepi:
Evet bn de geçmişi oku oku bitiremiyorum. Ozellikle ekim annelerinnin göbiş resimlerine takıldım kızlar. sizce bn sapıkmıyım-tatlicadiarzu- ama fecii merak edıyorum kım ne durumda, bn hangisi gib olurum diye.
çok yorgun ama iyiyiim bn fatmacım. dr a gidecekmişsin, bi sor bakalım senınkıne bnmkı nasılmışoralarda goruşuorlarmıymışgamyoncuiremsu
aman fatma iyi olsun da pzt alırız haberlerini... :Saruboceq:
ekim annelerinin göbekleri mi? şişmiş mi ay ben de bakam..
berba iyi bak kendine.
bulunduğu odada nemli olsun canım. olmadı su kaynat bulunduğun oda da
ah midem ah
ah bebişim ah
ya bugün ne heyecanlı bi gün yarabbim!
meral 1.5 ay sonra görecek bebeğini.
nilüfer de kalp sesini duyacak inşallah.
fatma kontrole gidiyor.
ay beynim durdu başka kim vardı?
bi de buneya galiba gidecekti bugün üzüldüm ya düşmüş ya yere.umarım bişey yoktur ki sanmıyorum iyidir bebiş inşallah!
fatma kontrole gidiyor.
bi de buneya galiba gidecekti bugün üzüldüm ya düşmüş ya yere.umarım bişey yoktur ki sanmıyorum iyidir bebiş inşallah!
ay sen burda mıydın =))) daha az önce okudum öylemiş. çok sevindim be canım... aman dikkat et bundan sonra da! alkisalkisalkisAyy canımm benim kıyamam Sana merakk etme herkess iyi haberlerle döncekk.Dün kontrole gittim herşey yolunda bebeğimi özlemişimm.izledimm Doyasıyaa:dance:
ay evet cnm ya umarım herkes ii haberlerle gelir:sm_cool:
fatma kontrole gidiyor.
ay evet cnm ya umarım herkes ii haberlerle gelir:sm_cool:
ay sen burda mıydın =))) daha az önce okudum öylemiş. çok sevindim be canım... aman dikkat et bundan sonra da! alkisalkisalkis
amin be canım! :Saruboceq:
:CüvCüv::lepi:
güünaydın kızlarrrrrr;
dün kimse olmadığı için sevincimi sizinle paylaşamadımmm bi merali aradım cepten ona hemen söyledimmm
dün görüntüleme merkezine gittimmm bebeğimi göreyimm diyeee veeeee sıkı durunnnn %60 erkekkk alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şimdilik küçük olmasına rağmen ense kalınlığı 1,23mm maşallahhh...onun dışında kalp atışları çok şükür normall:))))
az sonra meral ve baharın güzel haberlerini de inşallah sizinle paylaşacağımmmm ...öpüldünüzzzz:1hug:
çok sevindim cnm cinsiytelerde maşallah belli olmaya başladı.bklm darısı başıma çok heyecanlıyım çok az kaldı 2 de randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?