2009 Aralık Anneleri

günayyyyyyydıııııııınnnnnnnnnnn canııııııııımmmmmmmm!! =)))))))))))

ayy hadi bakalım, hayırlı haberlerini hemencecik yazasın =))):Saruboceq::lepi:

tamam cnm ama evdeki laptop bozuldu eşim bişeyler yapmaya çalışıyor ama olmazsa en erken pztesi yazarımmm artık

Evet bn de geçmişi oku oku bitiremiyorum. Ozellikle ekim annelerinnin göbiş resimlerine takıldım kızlar. sizce bn sapıkmıyım-tatlicadiarzu- ama fecii merak edıyorum kım ne durumda, bn hangisi gib olurum diye.

çok yorgun ama iyiyiim bn fatmacım. dr a gidecekmişsin, bi sor bakalım senınkıne bnmkı nasılmış oralarda goruşuorlarmıymışgamyoncuiremsu

aman fatma iyi olsun da pzt alırız haberlerini... :Saruboceq:
ekim annelerinin göbekleri mi? şişmiş mi ay ben de bakam..

tmm cnmm sorarımm

ya bugün ne heyecanlı bi gün yarabbim!
meral 1.5 ay sonra görecek bebeğini.
nilüfer de kalp sesini duyacak inşallah.
fatma kontrole gidiyor.
ay beynim durdu başka kim vardı?
bi de buneya galiba gidecekti bugün üzüldüm ya düşmüş ya yere.umarım bişey yoktur ki sanmıyorum iyidir bebiş inşallah!

berba iyi bak kendine.
bulunduğu odada nemli olsun canım. olmadı su kaynat bulunduğun oda da

ah midem ah
ah bebişim ah

özlemedin mi demişsin özlemem mi delirdim.. nette sorun vardı.. özelden de msj yazamıyorum ayy ne gıcık bi durum hakkaten..
inşallah seçille konuşursun o da yazar. çok merak ediyorum canım ya. belki de şu an bebişini görüyorsundur =) hadi hayırlı haberlerini bekliyorumm...:Saruboceq: bu arada miden için de çok geçmiş olsun. kaç gündür çekiyormuşsun yaafisfisfis

esraaa yaa yazmamışsın akşam kontrollerini. hadi uyan da gel sabahçı örtmen =))

Ayy canımm benim kıyamam Sana merakk etme herkess iyi haberlerle döncekk.Dün kontrole gittim herşey yolunda bebeğimi özlemişimm.izledimm Doyasıyaa:dance:

ay evet cnm ya umarım herkes ii haberlerle gelir:sm_cool:

Ayy canımm benim kıyamam Sana merakk etme herkess iyi haberlerle döncekk.Dün kontrole gittim herşey yolunda bebeğimi özlemişimm.izledimm Doyasıyaa:dance:
ay sen burda mıydın =))) daha az önce okudum öylemiş. çok sevindim be canım... aman dikkat et bundan sonra da! alkisalkisalkis

amin be canım! :Saruboceq:

:CüvCüv::lepi:

güünaydın kızlarrrrrr;
dün kimse olmadığı için sevincimi sizinle paylaşamadımmm bi merali aradım cepten ona hemen söyledimmm

dün görüntüleme merkezine gittimmm bebeğimi göreyimm diyeee veeeee sıkı durunnnn %60 erkekkk alkisalkisalkisalkisalkisalkis

şimdilik küçük olmasına rağmen ense kalınlığı 1,23mm maşallahhh...onun dışında kalp atışları çok şükür normall:))))

az sonra meral ve baharın güzel haberlerini de inşallah sizinle paylaşacağımmmm ...öpüldünüzzzz:1hug:

ay sen burda mıydın =))) daha az önce okudum öylemiş. çok sevindim be canım... aman dikkat et bundan sonra da! alkisalkisalkis

amin be canım! :Saruboceq:

:CüvCüv::lepi:

çok sevindim cnm cinsiytelerde maşallah belli olmaya başladı.bklm darısı başıma çok heyecanlıyım çok az kaldı 2 de randevum

çok sevindim cnm cinsiytelerde maşallah belli olmaya başladı.bklm darısı başıma çok heyecanlıyım çok az kaldı 2 de randevum

ayyy canım benimm inşallah güsel hayırlı haberlerle dnersinn haberdar edeceksin di mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…