destekleriniz icin saolun arkadaslar
bilmiyorum yanilma olabilirmi ama iki kez girdim ultrasyona
bi ayin 19 da girdim bide 29 da girdim aynisini soyledi doktor hic buyumemis
ayni 7 haftalik kalmis suan 10 hafta oldu bilmiyorum
bulantim falanda kalmadi ilk zamanlar cok bulaniyodum
napalim saglik olsun benim icin dua edin allah herkese saglikli bebisler nasip etsin :Saruboceq:
amaaan valla kendi bilir. benim de canımı yoktan sıkıyo..cnm valla bencede bi gidin doktora genelde kaıdnlarda olur benm bildiğim hamileyken isteksizlik ama sizde tam tersi.bi gidin valla yoksa durum vahimleşmesin yasakkelime
napalim saglik olsun benim icin dua edin allah herkese saglikli bebisler nasip etsin :Saruboceq:
sanada gönderirler bir paket anacımhihahoyytt ben de üye oldumm... bakalım neler olacak :uhm: :lepi:
gıcık dr.meralcim 27 sine almak istedim randevuyu ama alamadım. benim dr. izinliymiş o tarihte. denk gelemedik gene. herhalde sadece sezeryan olursa dediğimiz gibi aynı tarihte doğurcaz kaydirigubbakcemile3
ay öyle deme teyzesine utancak o da alışcak hehehehehe
esracım doktorlarımız duyduklarını ve hissettiklerini söylüyorlar. onlara sevdiğiniz müzikleri dinledip konuşun diye tavsiyelerde bulunuyorlar.selam kızlar nasılsınız iyisiniz iyisiniz
ya bu haftalarda duymaya başlıyolar diyosunuz ya okuduğum yazılarda hiç öyle bi şey görmedim az ince bi daha okudum 17.haftada iç sesleri 19.haftada dış sesleri duymaya başlıyor ama adam gibi bütün kaliteli ses alımı 20.haftadan sonra başlıyor diyor.
ooooooooooo sen o kocanı bizimkilerin yanına gönderkorkuyodur bernacım adam da napsın.
otur anlat bebeğe bişey olmayacağını. gerekirse dr la konuştur.
yoksa anacım zor yaneeee hihoyyyt
AH ULAN AHHH
ben yine de şükrediyorum arada şu çocuğu yapabildik diyeee :roflol:sırnaşık şey
meral ara 110 itfaiyeyi... kaydirigubbakcemile5
kocanı taciz et dion da meral, adam direk yüzünü buruşturuyo. hakkaten bi garip oldu yaa dr.a götürcem onu psikolojik manyak olacak çıkacak =))) :bbo: :mymeka:
esraa hş !!! nettirion gari?
ya bu arada şaka maka ben ocak'ı beklicem, bana yol gözüktü..:enbuyukkk:
kızlar soru sormustum ama gormedınız herhalde ıkılı testın malıyetı nekadar nekadara yapılıyor ?
kızlar soru sormustum ama gormedınız herhalde ıkılı testın malıyetı nekadar nekadara yapılıyor ?
iyiyim bernacım teşekür ederim napim hafta sonu sınav vardı canım çıktı pek uğrayamadım buralara eşi hamile kalınca eşinden uzaklaşan arkadaşlarım oldu bu aslında soğuma değilde bi nevi bakış açısı ama eminim çok sinir bozucu bi bakış açısıdır:) onlara göre içinde bebek olan bi kadınla cinsellik çok yanlış bi şey değişik bi yorum
sanada gönderirler bir paket anacım
daha ne olmasını bekliyordunkiopuyorumnanaktan
hehehe inşallahhhhh
gıcık dr.
ooooooooooo sen o kocanı bizimkilerin yanına gönder
bunların serbest olduğunu bebeğe zararı olmayacağını anlat ona.
kızım doğum sonrası yeni evli gibi olacaksın allah sizi emikaydirigubbakcemile3
sen onu bir al konuş olmaz böyle kocacım de:sm_confused:
şimdi arıycam canım benim.
kocana söyle o yapamazsa ben itfaiye gönderiyorum anacımkaydirigubbakcemile5
yüzünü buruşturuyormuş bi deeeeeeeeeeeefisfisfis
kız senin bu kocan çok komik vallahikaydirigubbakcemile3
yaa nerdesiniz kızlarRR?????
yok bugün bak kaç kullanıcı yazıyo ama kimse yazmıyor..
kızlar yoktum ben yeni geldim dolanıyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?