2009 Aralık Anneleri

amin cnm.diikat et kendine herşeyin hayırllısı

cnm valla bencede bi gidin doktora genelde kaıdnlarda olur benm bildiğim hamileyken isteksizlik ama sizde tam tersi.bi gidin valla yoksa durum vahimleşmesin yasakkelime
amaaan valla kendi bilir. benim de canımı yoktan sıkıyo..

öyle canım herşeyin hayırlısı!!!

iyiyim bernacım teşekür ederim napim hafta sonu sınav vardı canım çıktı pek uğrayamadım buralara eşi hamile kalınca eşinden uzaklaşan arkadaşlarım oldu bu aslında soğuma değilde bi nevi bakış açısı ama eminim çok sinir bozucu bi bakış açısıdır:) onlara göre içinde bebek olan bi kadınla cinsellik çok yanlış bi şey değişik bi yorum

hihahoyytt ben de üye oldumm... bakalım neler olacak :uhm: :lepi:
sanada gönderirler bir paket anacım
daha ne olmasını bekliyordunkiopuyorumnanaktan

meralcim 27 sine almak istedim randevuyu ama alamadım. benim dr. izinliymiş o tarihte. denk gelemedik gene. herhalde sadece sezeryan olursa dediğimiz gibi aynı tarihte doğurcaz kaydirigubbakcemile3
gıcık dr.
ancak bizim yolumuz sezeryanda buluşur anlaşıldı canikom.
ama biz çatır çatır doğuracağız dimiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae

ne utancak o da alışcak hehehehehe
ay öyle deme teyzesi
kız ya hani utanması normal.
çok da arsız bişi olmasınkaydirigubbakcemile

esracım doktorlarımız duyduklarını ve hissettiklerini söylüyorlar. onlara sevdiğiniz müzikleri dinledip konuşun diye tavsiyelerde bulunuyorlar.
mesela benimki cumartesi özellikle belirtti tatlım.
ben dr yalancıyım:1rolleyes:
korkuyodur bernacım adam da napsın.
otur anlat bebeğe bişey olmayacağını. gerekirse dr la konuştur.
yoksa anacım zor yaneeee hihoyyyt
ooooooooooo sen o kocanı bizimkilerin yanına gönder
bunların serbest olduğunu bebeğe zararı olmayacağını anlat ona.
kızım doğum sonrası yeni evli gibi olacaksın allah sizi emikaydirigubbakcemile3
sen onu bir al konuş olmaz böyle kocacım de:sm_confused:

şimdi arıycam canım benim.
kocana söyle o yapamazsa ben itfaiye gönderiyorum anacımkaydirigubbakcemile5
yüzünü buruşturuyormuş bi deeeeeeeeeeeefisfisfis
kız senin bu kocan çok komik vallahikaydirigubbakcemile3

kızlar soru sormustum ama gormedınız herhalde ıkılı testın malıyetı nekadar nekadara yapılıyor ?

kızlar soru sormustum ama gormedınız herhalde ıkılı testın malıyetı nekadar nekadara yapılıyor ?

benim özel sigortam var canım
dr ücreti+ ikli test ve idrar testi için 33,00 TL verdim.
bu yaptırdığın yere ve hastaney bağlı değişiklik gösteriyordur.

evet ya soğuma değil bebekle alaklı garip bişey anlam veremiyorum ben de. üstelemiyorum da..

hehhhe =) valla bence de komik ... gülüyorumm anam ağlanacak halime...
iyisi mi geçerken bursaya , uğrayalım bi biz size =) beyler halletsin kendi aralarında...

canım değişiyor fiyatlarr. yaşadığın yere göre de değişiyor.. ama 100 - 200 diyelim..

canım hakkımızda hepimizin ve bebişlerimizin hayırlısı olsun

karnımda bir ağrı var anlatamam yumurtalıklarımın olduğu yerde... siizinde oluyor mu?
dr a ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım birazdan tekrar arıcam

arkadaşlar selammmm
Özelleriniz özelinizde kalsın bırakın eşlerinizi falan:) Bebişler kendinizi nasılsınız mideleriniz nasıl? arkadaşlar bebişlerle ilgili kötü haberler duymayalım inşallah. Gurbet Gelinine allah sabır versin..Bebeği inşallah öbür dünyada şefaat etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…