Canım aynen ben de yırtınıyordum cinsiyet diye. Ultrasona yatar yatmaz ilk iş yaşıyor mu diye soruyordum sonra da hemen cinsiyeti.
Ama bugün iyi olduğunu öğrenince hemen sordum yine cinsiyeti kaydirigubbakcemile3
Canım aynen ben de yırtınıyordum cinsiyet diye. Ultrasona yatar yatmaz ilk iş yaşıyor mu diye soruyordum sonra da hemen cinsiyeti.
Ama bugün iyi olduğunu öğrenince hemen sordum yine cinsiyeti kaydirigubbakcemile3
sol taraftakıler kızdır derler, bu hipotez doğru çıktı mı ki acaba burcucadıarzu, senınkı bellımıydı?
sol taraftakıler kızdır derler, bu hipotez doğru çıktı mı ki acaba burcuCADIARZU, senınkı bellımıydı?
canım benim birkaç hafta öncesine kadar solda gibiydi ama şimdi ben sağda daha fazla hissediyorum.
Kıslar kıslar benden size kucak dolu sevgi ve öpücükler.
Bende kaçıyorum bana müsade.
Kendinize çooooooooook iyi bakın.
Iyi akşamlar (kovalasın sizi tavşanlar):roflol::roflol:
hmmm... öykü hanım kandırıkçılık yapıor yaniiianladım bn onuuu saklambaç oynuor anneyleeekaydirigubbakcemile
Kıslar kıslar benden size kucak dolu sevgi ve öpücükler.
Bende kaçıyorum bana müsade.
Kendinize çooooooooook iyi bakın.
Iyi akşamlar (kovalasın sizi tavşanlar):roflol::roflol:
insan çok heyecanlanıyor burda listeleri gördükçe ,bende bebişimin cinsiyetini merak ediyorum
bende bilmek istiyorum
benim 14+1 oldu ,yarın ikili testlerin sonuçlarını alcaz,aslında cinsiyeti merak ediyorum ama sağlığını daha çok merak ediyorum,sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun,ben çıktım iyi akşamlar canımÖğrencezz inş sabır sabırr yaa sabırrr... Seninki kaç haftalık ? Kontrol ne zaman?tickerın yok da...
benim 14+1 oldu ,yarın ikili testlerin sonuçlarını alcaz,aslında cinsiyeti merak ediyorum ama sağlığını daha çok merak ediyorum,sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun,ben çıktım iyi akşamlar canım
ah teyzesi sorma
ani hareketlerde yada yatakta bir tarafımdan diğer tarafım adöndüğümde sağda müthiş bir ağrı yapıyor. Tepiyormu ne.
Bende babasına şikayet ediyorum onu.
Kıyamam eşimde üzme anneyi bakıyım diye göbeğimi okşayıp onu sakinleştirmeye çalışıyor.
Bu ağrılar sizdedeoluyordur dimi
Ben bebişimin cinsiyetini 13 haftalıkken ikili testte öğrendim.Oğluşum oluyormuş.Normalde ikili testte daha detaylı gördüklerinden çocuğun cinsiyetini görüyorlar ama sanırım her doktor söylemiyorbenim 14+1 oldu ,yarın ikili testlerin sonuçlarını alcaz,aslında cinsiyeti merak ediyorum ama sağlığını daha çok merak ediyorum,sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun,ben çıktım iyi akşamlar canım
Ben bebişimin cinsiyetini 13 haftalıkken ikili testte öğrendim.Oğluşum oluyormuş.Normalde ikili testte daha detaylı gördüklerinden çocuğun cinsiyetini görüyorlar ama sanırım her doktor söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?