ya yapılan tahlil sonuçlarındanmı söylüyolar,bize ultrasondan baktıda ikili test için gittiğimde ama net görünemiyor falan dedi,tahlilleride bugün alıcam belki öğrenebiliriz:))çok heyecanlıyız:)))Ben bebişimin cinsiyetini 13 haftalıkken ikili testte öğrendim.Oğluşum oluyormuş.Normalde ikili testte daha detaylı gördüklerinden çocuğun cinsiyetini görüyorlar ama sanırım her doktor söylemiyor
ya yapılan tahlil sonuçlarındanmı söylüyolar,bize ultrasondan baktıda ikili test için gittiğimde ama net görünemiyor falan dedi,tahlilleride bugün alıcam belki öğrenebiliriz:))çok heyecanlıyız:)))
burcucum medicana ya gidiyorsun galiba sen?
doktorun kim?
iyiiym tatlım çok fazla bilg. başında oturmamaya çalışıyorum gene. ağrı başlıyor hemen. sen nasılsın gece uyuyabildin mi rahatça
ayyy ne tatlı resımler:)) minicik kızın..bende 16+5 ım senın göbegin baya cıkmış burcu:)))
evet canım pek bilgisayar başında takılma bencede.iyiiym tatlım çok fazla bilg. başında oturmamaya çalışıyorum gene. ağrı başlıyor hemen. sen nasılsın gece uyuyabildin mi rahatça
giresunda hava güzel..heryer yeşil yeşil yeşil...deniz mevsimi başladı
Hayirdir Bahar ben kacirmisim ne oldu sana ?
bende 2 li testi yaptırdımda 13 haftalıktık dr cinsiyeti için daha küçük demişti..a.s.
ohh deniz mevsimi,ne güzel,ankaradada su kesintisi mevsimi başladı:roflol::roflol:giresunda hava güzel..heryer yeşil yeşil yeşil...deniz mevsimi başladı
Pazar günü temizlik yaptım ağırda kaldırdım salak gibi. boynum tutulmuş tüm gce uyumadım boyun ve baş ağrısından birde üstüne karın ağrısı iyice korktum. dün izin aldım kontrolüm de vardı. bebek ters dönmüş dedi korkma döner gene dedi ama ben yaptım sanırım. ufacık bişiyi bile kaldırmıcaksın dedi. sabah laptopu işe getirdim eşim odama kadar getirdi. affedersin ama popomu bile kaldırmıcam bundan sonra. hasta değilim hamileyim bu kadar dan bişey olmaz artık diyenlere örnek olsunnn. önemsemedim ama tutuştu eteklerim şimdi.
Günaydın arkadaşlarrra.s. Nasılsınız bakalım ? Biz iyiyiz bebişimle ama sanıırım uykumuzu tam alamadık gözlerim kapanıyor:S
Sana da gunaydinlar Nehir. Sicaktan dogru durust uyunmuyor ki ya
Evet ondan mıdır tam bilmiyorum da bir kaç gündür hem çok sık uyanıyorum sonra da zor uyuyorum.Sabah da böyle uykumu alamamış oluyorumlaelaelaelaelae:sinifsinif:
Sicaktan bence. Yazin basindayiz ortasindan ne yapcaz bakalim .:Saruboceq:
Valla düşünmek bile istemiyorum.Bir de göğüslerim çokşişti çok rahatsız ediyor beni daha çok da dışarda.Allah büyük göğüslülere yardım etsin valla pek zormuşkaydirigubbakcemile3 Progestan yaptı sanırım böyle.Dr.a gidince soracam
tamam tatlım 3 gün bekleriz artık ne yapalım:1shok:meralcim 3 gün sonra sonuçları almaya gittiğimde tekrar çekicekler o zaman koyarım. bu arada detaylı ultrason için 50 tl istediler. anadoluda 120 istemişlerdi. iice kafam karıştı neye göre değişiyo anlamadım
günaydıııııııınGünaydın arkadaşlarrra.s. Nasılsınız bakalım ? Biz iyiyiz bebişimle ama sanıırım uykumuzu tam alamadık gözlerim kapanıyor:S
Pazar günü temizlik yaptım ağırda kaldırdım salak gibi. boynum tutulmuş tüm gce uyumadım boyun ve baş ağrısından birde üstüne karın ağrısı iyice korktum. dün izin aldım kontrolüm de vardı. bebek ters dönmüş dedi korkma döner gene dedi ama ben yaptım sanırım. ufacık bişiyi bile kaldırmıcaksın dedi. sabah laptopu işe getirdim eşim odama kadar getirdi. affedersin ama popomu bile kaldırmıcam bundan sonra. hasta değilim hamileyim bu kadar dan bişey olmaz artık diyenlere örnek olsunnn. önemsemedim ama tutuştu eteklerim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?