2009 Aralık Anneleri

Ben bebişimin cinsiyetini 13 haftalıkken ikili testte öğrendim.Oğluşum oluyormuş.Normalde ikili testte daha detaylı gördüklerinden çocuğun cinsiyetini görüyorlar ama sanırım her doktor söylemiyor
ya yapılan tahlil sonuçlarındanmı söylüyolar,bize ultrasondan baktıda ikili test için gittiğimde ama net görünemiyor falan dedi,tahlilleride bugün alıcam belki öğrenebiliriz:))çok heyecanlıyız:)))

ya yapılan tahlil sonuçlarındanmı söylüyolar,bize ultrasondan baktıda ikili test için gittiğimde ama net görünemiyor falan dedi,tahlilleride bugün alıcam belki öğrenebiliriz:))çok heyecanlıyız:)))

bende 2 li testi yaptırdımda 13 haftalıktık dr cinsiyeti için daha küçük demişti..a.s.

iyiiym tatlım çok fazla bilg. başında oturmamaya çalışıyorum gene. ağrı başlıyor hemen. sen nasılsın gece uyuyabildin mi rahatça
evet canım pek bilgisayar başında takılma bencede.
aman dikkat et baharcım.
ben iyiyim tatlışkom.
gece fena değildi uykum, haftasonunun yorguluğu ile uyumuşum. bu akşamda düğün var yemek yedikten sonra bir uğrayıp takısını takıp döneceğiz baharcım.
sende toparla kendinide bir akşam çıkalım.
sen oğlanın resimlerinden eklermisin cnm.
giresunda hava güzel..heryer yeşil yeşil yeşil...deniz mevsimi başladı

Hayirdir Bahar ben kacirmisim ne oldu sana ?

Pazar günü temizlik yaptım ağırda kaldırdım salak gibi. boynum tutulmuş tüm gce uyumadım boyun ve baş ağrısından birde üstüne karın ağrısı iyice korktum. dün izin aldım kontrolüm de vardı. bebek ters dönmüş dedi korkma döner gene dedi ama ben yaptım sanırım. ufacık bişiyi bile kaldırmıcaksın dedi. sabah laptopu işe getirdim eşim odama kadar getirdi. affedersin ama popomu bile kaldırmıcam bundan sonra. hasta değilim hamileyim bu kadar dan bişey olmaz artık diyenlere örnek olsunnn. önemsemedim ama tutuştu eteklerim şimdi.

meralcim 3 gün sonra sonuçları almaya gittiğimde tekrar çekicekler o zaman koyarım. bu arada detaylı ultrason için 50 tl istediler. anadoluda 120 istemişlerdi. iice kafam karıştı neye göre değişiyo anlamadım

Bende yapiyorum ya korktum bak simdi bende :kedi:

Günaydın arkadaşlarrra.s. Nasılsınız bakalım ? Biz iyiyiz bebişimle ama sanıırım uykumuzu tam alamadık gözlerim kapanıyor:S

Sicaktan bence. Yazin basindayiz ortasindan ne yapcaz bakalim .:Saruboceq:

Valla düşünmek bile istemiyorum.Bir de göğüslerim çokşişti çok rahatsız ediyor beni daha çok da dışarda.Allah büyük göğüslülere yardım etsin valla pek zormuşkaydirigubbakcemile3 Progestan yaptı sanırım böyle.Dr.a gidince soracam

Heheh benimde cok buyudu goguslerim . Hatta bu sabah bi elbise giyiiim dedim . On dugmeleri kapanmadi bile. Cikartirken tek basima cikaramadim goguslerimden valla esimi kaldirdim mafoldumben Cok igrencti ya

tamam tatlım 3 gün bekleriz artık ne yapalım:1shok:
120 ile 50 arasında çok fark var canım yaaaaaaaa
hakikaten bende merak ettim şimdi.
sen detaylı ultrasonu ne zaman çektirecektin? olmadı bende gelirim çektirmek için.

Günaydın arkadaşlarrra.s. Nasılsınız bakalım ? Biz iyiyiz bebişimle ama sanıırım uykumuzu tam alamadık gözlerim kapanıyor:S
günaydıııııııın
yat tatlım ya da yatma kahvaltını yap ondan sonra bir ara şekerleme yaparsınızkaydirigubbakcemile5

ah bahar sen ne diyorsun.
bende cumartesi cam sildim,
tüllerimi yıkadım onları bir güzel astım,
halı sildim koltuk sildim akşam eşim geldi kızdı banalmaz:
hiç canının kıymetini bilmiyorsun yazık sana diye.
birde akşama yemekli misafirim geldi.
pazar yine misafir geldi akşamda bozüyükte düğün vardı ona gittik ama varya hala dinlenemedim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…