Ya kizlar simdi wc ye girdim kahverengi bir akintim gelmis biraz. Bugun sabahtan beri kasiklarim filan agridi biraz ama doktorumda dogumdaymis ulasamadim ya .
canım korkma inşallah hiç bir şey olmaz benim doktorum akıtının rengi kırmızı değilse korkma demişti :Saruboceq:
Ya kizlar simdi wc ye girdim kahverengi bir akintim gelmis biraz. Bugun sabahtan beri kasiklarim filan agridi biraz ama doktorumda dogumdaymis ulasamadim ya .
ulaşmaya çalış canım doktoruna yinede bende çok önemli birşey olacağını sanmıyorum ama doktorun fikrini almakta fayda var tabi
Ya sabah ustumu cikartirken zorlandim biraz .karnim acidi resmen biraz. Ustumden bisey cikartirken kollari kaldiririz ya oyle yaparken . Ne bilim ya resmen ruh hastasi olduk
Pazar günü temizlik yaptım ağırda kaldırdım salak gibi. boynum tutulmuş tüm gce uyumadım boyun ve baş ağrısından birde üstüne karın ağrısı iyice korktum. dün izin aldım kontrolüm de vardı. bebek ters dönmüş dedi korkma döner gene dedi ama ben yaptım sanırım. ufacık bişiyi bile kaldırmıcaksın dedi. sabah laptopu işe getirdim eşim odama kadar getirdi. affedersin ama popomu bile kaldırmıcam bundan sonra. hasta değilim hamileyim bu kadar dan bişey olmaz artık diyenlere örnek olsunnn. önemsemedim ama tutuştu eteklerim şimdi.
aferiiinn merall aferin hiçbişey demiyorum sana. tez canlı arkdaşım yapma yaprsan gör. ben ufak yollu atlattım yapma cnm benim bırak ya ağzına tüküreyim .... götürsün evi umrumda değil artık. bebeğimden önemli değil. çektiğim ağrılara mı yanayım bebeiğime bişey olcak korkusuna mı yanayım hıı. en iyisi kadın gelir annemler gelir yaparlar valla yapmıcam çok korktum valla meral bildiğin gibi değil. dün sana söyleyemedim telefonda endişelenme die.
Dr asla uzanmıcaksın yükseğe dedi meral. sen abartıp bide tül asmışsınn yuhh yani. yere eğilirken dizlerini büküp eğileceksin dedi. ağır kaldırmak yok dedi. eşin yardım etcek artık merallcimmm. kulağına küpe olsun kızdırma bak beni. bişey olursa çok üzülürüm sonra. Allah korusun
Yarim saate kadar cikar dediler aricakmis beni
baharcım geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine
bu haftasonu herkesin temizlik günüymüş anlaşılan bende perdeleri yıkadım ama kardeşimide yardıma çağırdım o ütüledi eşimde taktı. Sizi bilmiyorum ama ben bundan önce bir düşük yaşadım ve bu kez daha dikkatliyim kesinlikle fazla uzanmamaya çalışıyorum ağır hiç kaldırmıyorum. Sizde dikkat edin kendinize olmasa bile bebişlerinize enazında yardım isteyin eşlerinizden ben biçok şeyi ona yaptırıyorum valla zaten söylememe gerek kalmıyo o yapıyo hemen
burcu cnm ulaşabildin mi haber ver tatlım merak ediyorum
Yok canim ulasmadim dogumdan cikmamis. Bekliyorm hala sinirlerim bozuldu ya . Eskiden tehlike yasadim ben o yuzden pedin uzerinde kahverengi bisey gorunce bitiyorum resmen. Belimde agriyo. Dun kasigimda agri vardi. Haber bekliyorum doktordan
burcucum çok geçmiş olsun cnm hiç korkma bişey olmaz benimde ara ara öyle akıntım geliyor ama normall onlar kızrmız kan gibi gelmediği sürece sorun yoktur korkma .içini ferah tut.
canım lütfen rahat ol cünkü küt bir agrı olmasa lazım karnında ve fıskırır tarzda kanama acık kırmızı renkte olursa tehlike belirtisi...benım ilk aylarda olmuştu kahverengı akıntım bol su içtim dinlendim geçti..lütfen sende endişelenme:asigim:Yok canim ulasmadim dogumdan cikmamis. Bekliyorm hala sinirlerim bozuldu ya . Eskiden tehlike yasadim ben o yuzden pedin uzerinde kahverengi bisey gorunce bitiyorum resmen. Belimde agriyo. Dun kasigimda agri vardi. Haber bekliyorum doktordan
Yok cok sukur kan degil . Kahverengi gibi bir akinti . Belim ve kasiklarim da agri oluca hepsi birlikte korkuttu beni simdi baska bir doktorla gorustum . Sorun olcak bir durum olmadigini ama kendi doktorumun beni arayacagini soyledi . Rahatladim simdi biraz.
simdi doktorum aradi. Hemen gel bakalim dedi. Daha once tehlike gecirdigim icin istirahat verebilirim filan dedi. Dua edin olur mu bana. Umarim ters bir durum yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?