2009 Aralık Anneleri

Ya kizlar simdi wc ye girdim kahverengi bir akintim gelmis biraz. Bugun sabahtan beri kasiklarim filan agridi biraz ama doktorumda dogumdaymis ulasamadim ya .

Ya kizlar simdi wc ye girdim kahverengi bir akintim gelmis biraz. Bugun sabahtan beri kasiklarim filan agridi biraz ama doktorumda dogumdaymis ulasamadim ya .

canım korkma inşallah hiç bir şey olmaz benim doktorum akıtının rengi kırmızı değilse korkma demişti :Saruboceq:

canım korkma inşallah hiç bir şey olmaz benim doktorum akıtının rengi kırmızı değilse korkma demişti :Saruboceq:

Ya sabah ustumu cikartirken zorlandim biraz .karnim acidi resmen biraz. Ustumden bisey cikartirken kollari kaldiririz ya oyle yaparken . Ne bilim ya resmen ruh hastasi olduk

ulaşmaya çalış canım doktoruna yinede bende çok önemli birşey olacağını sanmıyorum ama doktorun fikrini almakta fayda var tabi

Ya sabah ustumu cikartirken zorlandim biraz .karnim acidi resmen biraz. Ustumden bisey cikartirken kollari kaldiririz ya oyle yaparken . Ne bilim ya resmen ruh hastasi olduk

canım inşallah doktoruna ulaşırsında için rahatlar rabbim meleğini korusun

selam kızlar ben geldimmmm. sanırım topiğimizie bir kızımız daha geliyorrrr.gerçi tam kesin değil çünkü apış arasına kordonu girmiş göremedi doktor ama kız olma olasılığı daha yüksek dedi...

BAK YAAA...canım ALLAH aşkına dikkat et ve hiçbirşey bebişinden önemli değil..ben 2 defa acı yaşadımm ALLAH hepimizi korusunn..şimdi yemek tabağı almak için bile uzanmıyorumm bırak uzanmayı ufak bir poşet bile taşımıyorum...lütfen ama lütfen çok dikkatli ol..

aynen öyle isterse evii ... götürsünnnn...çok şükür bir yardımcı buldum eve haftada bir o geliyor..ütü çamaşıra kadar o yapıyor artık..bundan öncekilerde ben hamile değilmişim gibi davranmıştım..temizlik,prova falannn..aklım başıma fena dank ettiiii:çok üzgünüm:

ALLAH korusunnn..valla meral ben de çok kızdım şimdi sana hayret bişi yaaaaaaaaa

Yarim saate kadar cikar dediler aricakmis beni

haberdar edersin canımmm

tşk ederim tatlım. dikkat etmek gerek. sende çok yorma kendini. benim de etrafımda düşük yaşayan çok oldu. bende dikkat ediyorum artık. bebeklerimiz önce Allah'a sonra bize emanetler ....

Yok canim ulasmadim dogumdan cikmamis. Bekliyorm hala sinirlerim bozuldu ya . Eskiden tehlike yasadim ben o yuzden pedin uzerinde kahverengi bisey gorunce bitiyorum resmen. Belimde agriyo. Dun kasigimda agri vardi. Haber bekliyorum doktordan

Sakin ol cnm ii düşün bişey yoktur. o hastanede başka dr yok mu onu ara yada direk o doktora git

burcucum çok geçmiş olsun cnm hiç korkma bişey olmaz benimde ara ara öyle akıntım geliyor ama normall onlar kızrmız kan gibi gelmediği sürece sorun yoktur korkma .içini ferah tut.

burcucum çok geçmiş olsun cnm hiç korkma bişey olmaz benimde ara ara öyle akıntım geliyor ama normall onlar kızrmız kan gibi gelmediği sürece sorun yoktur korkma .içini ferah tut.

Yok cok sukur kan degil . Kahverengi gibi bir akinti . Belim ve kasiklarim da agri oluca hepsi birlikte korkuttu beni simdi baska bir doktorla gorustum . Sorun olcak bir durum olmadigini ama kendi doktorumun beni arayacagini soyledi . Rahatladim simdi biraz.

Yok canim ulasmadim dogumdan cikmamis. Bekliyorm hala sinirlerim bozuldu ya . Eskiden tehlike yasadim ben o yuzden pedin uzerinde kahverengi bisey gorunce bitiyorum resmen. Belimde agriyo. Dun kasigimda agri vardi. Haber bekliyorum doktordan
canım lütfen rahat ol cünkü küt bir agrı olmasa lazım karnında ve fıskırır tarzda kanama acık kırmızı renkte olursa tehlike belirtisi...benım ilk aylarda olmuştu kahverengı akıntım bol su içtim dinlendim geçti..lütfen sende endişelenme:asigim:

bencede hi sıkma kendini bişey değildir o.çok geçmiş olsun bugün benmde kasığımda biraz ağrı var

Simdi doktorum aradi. Hemen gel bakalim dedi. Daha once tehlike gecirdigim icin istirahat verebilirim filan dedi. Dua edin olur mu bana. Umarim ters bir durum yoktur.

Ya kıslar bebeĞımden bahsettım ama hıÇ ılgılenmedınız benımleee.bebıŞımın cınsıyetı bıraz bellı oldu.gerÇı kordon gelmıŞ apıŞ arasına ama kız olma olasılıĞı daha yÜksekmıŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…