Heheh benimde cok buyudu goguslerim . Hatta bu sabah bi elbise giyiiim dedim . On dugmeleri kapanmadi bile. Cikartirken tek basima cikaramadim goguslerimden valla esimi kaldirdim mafoldumben Cok igrencti ya
günaydıııııııın
yat tatlım ya da yatma kahvaltını yap ondan sonra bir ara şekerleme yaparsınızkaydirigubbakcem
tamam canım haklısın valla bende hafta sonu ..... çıkardım işilerin.Dr asla uzanmıcaksın yükseğe dedi meral. sen abartıp bide tül asmışsınn yuhh yani. yere eğilirken dizlerini büküp eğileceksin dedi. ağır kaldırmak yok dedi. eşin yardım etcek artık merallcimmm. kulağına küpe olsun kızdırma bak beni. bişey olursa çok üzülürüm sonra. Allah korusun
Sebamed kullanan var mi , bana doktor vermedi de
Sebamed kullanan var mi , bana doktor vermedi de
ben sebamedin bebek güneş kremini kulanıyorum
hı koruyucumu
bende sebamed kullanıyorum. yaklaşık 2 aydır
Onceki sayfada link verilmis ya http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...anne-adaylarina-dogum-emzirme-tavsiyeler.html
Simdi arkadasima da sordum bana da doktor temizlik icin sebamed verdi dedi de . Ben miyim kullanmayan acaba ?
Ben koruyucu demedim . Vajinal temizlik icin demistim o linkte oyle diyo ama .
kıslar araştırıp kullanmaya başlıyalım o zaman
hep birlikte kullanalım bence perıne bakımında kullanılıyordur..temizliğinde:))gamyoncuiremsu
Ya kizlar bisey daha var :) Temizligi nasil yapiyorsunuz . Ben eskiden kuafore giderdim . Fakat ilk baslarda dusuk tehlikem oldugu icin kendimi sıkmiyim diye bir sureligine biraktim. Siz ne yapiyorsunuz bu konuda
Canım benimde düşük tehlikem olmuştu ama ben hiç bırakmadım kuaförü bir problemde olmadı. Devam edebilirsin bence sende.. kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende etrafımda hamile olanları görüyordum,eğilme kalkma,uzanma,şunu ye bunu ye,saçını boyatma,öje sürme,spor yapma,bunların hepsi hurafeymiş,ben hacettepede prof.dr.özgür deren e gidiyorum,o dedi,bebek başının çaresine bakar biz anne için endişeleniyoruz dedi,hayatına eskisi gibi devam edebilirsin dedi,yorgunluktan bitap düşecek kadar değil ama daha önceden spor yapıyorsan devam et dedi,ki ediyorum,her zamanki gibi beslen dedi,sıvı alımına dikkat et dedi hatta daha önce gittiğim doktor günde 3 litre sıvı al demişti,bunu yapamadım onuda sordum,hayır dedi,içebildiğin kadar iç dedi.etrafındaki herkesi birilerinin doğurduğunu düşün ve panik yapma dedi,yani kulaktan dolma şeyler anneleri tedirgin ediyor biz bunu istemiyoruz dedi,siz sakin ve rahat olursanız herşey yolunda gider dedi,Dr asla uzanmıcaksın yükseğe dedi meral. sen abartıp bide tül asmışsınn yuhh yani. yere eğilirken dizlerini büküp eğileceksin dedi. ağır kaldırmak yok dedi. eşin yardım etcek artık merallcimmm. kulağına küpe olsun kızdırma bak beni. bişey olursa çok üzülürüm sonra. Allah korusun
Ya kizlar bisey daha var :) Temizligi nasil yapiyorsunuz . Ben eskiden kuafore giderdim . Fakat ilk baslarda dusuk tehlikem oldugu icin kendimi sıkmiyim diye bir sureligine biraktim. Siz ne yapiyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?