2009 Aralık Anneleri

Heheh benimde cok buyudu goguslerim . Hatta bu sabah bi elbise giyiiim dedim . On dugmeleri kapanmadi bile. Cikartirken tek basima cikaramadim goguslerimden valla esimi kaldirdim mafoldumben Cok igrencti ya

:sinifsinif:Hep öyle canım yaa bol olan gömleklerim bile olmuyor şuanda ne giyeceğimi şaşırıyorum.Giydiklerim ble sanki tuhaf duruyor göğüslerden yakışmıyor.Hamile olduğumu göbekten deil de göğüsten anlayacaklar diyorum yakında
günaydıııııııın
yat tatlım ya da yatma kahvaltını yap ondan sonra bir ara şekerleme yaparsınızkaydirigubbakcem

Gidiyorum canım midem bulandı herhal açlıktan.Gideyim de yiyeyim.Yaa ne güzel bulantım geçmişti kaç gündür dün akşam yine başladı:gitme:

aferiiinn merall aferin hiçbişey demiyorum sana. tez canlı arkdaşım yapma yaprsan gör. ben ufak yollu atlattım yapma cnm benim bırak ya ağzına tüküreyim .... götürsün evi umrumda değil artık. bebeğimden önemli değil. çektiğim ağrılara mı yanayım bebeiğime bişey olcak korkusuna mı yanayım hıı. en iyisi kadın gelir annemler gelir yaparlar valla yapmıcam çok korktum valla meral bildiğin gibi değil. dün sana söyleyemedim telefonda endişelenme die.

Dr asla uzanmıcaksın yükseğe dedi meral. sen abartıp bide tül asmışsınn yuhh yani. yere eğilirken dizlerini büküp eğileceksin dedi. ağır kaldırmak yok dedi. eşin yardım etcek artık merallcimmm. kulağına küpe olsun kızdırma bak beni. bişey olursa çok üzülürüm sonra. Allah korusun

tamam canım haklısın valla bende hafta sonu ..... çıkardım işilerin.
hiçbirimiz üzülmeyelim aman allahım korusun canım benim. allah muhafaza erken doğum bile yapabiliriz.
Sebamed kullanan var mi , bana doktor vermedi de

sebamed'i ne için kullanacaksın burcu?

güneş kremı 30 faktor bende kullanıyorum..ama şu sebamed in genıtal jelını ben cok merak ettim ilk işim arastırmak

hep birlikte kullanalım bence perıne bakımında kullanılıyordur..temizliğinde:))gamyoncuiremsu

Ya kizlar bisey daha var :) Temizligi nasil yapiyorsunuz . Ben eskiden kuafore giderdim . Fakat ilk baslarda dusuk tehlikem oldugu icin kendimi sıkmiyim diye bir sureligine biraktim. Siz ne yapiyorsunuz bu konuda

Ya kizlar bisey daha var :) Temizligi nasil yapiyorsunuz . Ben eskiden kuafore giderdim . Fakat ilk baslarda dusuk tehlikem oldugu icin kendimi sıkmiyim diye bir sureligine biraktim. Siz ne yapiyorsunuz bu konuda

Canım benimde düşük tehlikem olmuştu ama ben hiç bırakmadım kuaförü bir problemde olmadı. Devam edebilirsin bence sende.. kaydirigubbakcemile5

Canım benimde düşük tehlikem olmuştu ama ben hiç bırakmadım kuaförü bir problemde olmadı. Devam edebilirsin bence sende.. kaydirigubbakcemile5

Ben acikcasi kendimi sıktıgım icin tirstim . O yuzden bir sureligine ara vermistim . Su jelle birlikte ona da basliyim tekrar

arkadaşlar bende etrafımda hamile olanları görüyordum,eğilme kalkma,uzanma,şunu ye bunu ye,saçını boyatma,öje sürme,spor yapma,bunların hepsi hurafeymiş,ben hacettepede prof.dr.özgür deren e gidiyorum,o dedi,bebek başının çaresine bakar biz anne için endişeleniyoruz dedi,hayatına eskisi gibi devam edebilirsin dedi,yorgunluktan bitap düşecek kadar değil ama daha önceden spor yapıyorsan devam et dedi,ki ediyorum,her zamanki gibi beslen dedi,sıvı alımına dikkat et dedi hatta daha önce gittiğim doktor günde 3 litre sıvı al demişti,bunu yapamadım onuda sordum,hayır dedi,içebildiğin kadar iç dedi.etrafındaki herkesi birilerinin doğurduğunu düşün ve panik yapma dedi,yani kulaktan dolma şeyler anneleri tedirgin ediyor biz bunu istemiyoruz dedi,siz sakin ve rahat olursanız herşey yolunda gider dedi,

biraz uzun oldu ama aktarayım istedim...

baharcım geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine
bu haftasonu herkesin temizlik günüymüş anlaşılan bende perdeleri yıkadım ama kardeşimide yardıma çağırdım o ütüledi eşimde taktı. Sizi bilmiyorum ama ben bundan önce bir düşük yaşadım ve bu kez daha dikkatliyim kesinlikle fazla uzanmamaya çalışıyorum ağır hiç kaldırmıyorum. Sizde dikkat edin kendinize olmasa bile bebişlerinize enazında yardım isteyin eşlerinizden ben biçok şeyi ona yaptırıyorum valla zaten söylememe gerek kalmıyo o yapıyo hemen

Slmm Güzell Annelerr
Herkes iyidir inş.Bugün kontrolüm vardı.Cinsiyeti kesinleşti.Kızımız geliyoo:))))))))) Tabloyu tutan arkadaşım benide eklersen sevinirim.3lü testimiz yapıldı salı günü sonuçlarımızı alcaz inş.Benim kızım uykucu olcak galiba bugün ultrasonda çok esnedi:))))

Ben yıllardır aletle (braun 3 başlıklı) yapıyorum canım. Banyoya serebileceğim bir örtü aldım yere. Büyük ayna aldım bir de. Koyuyorum karşıma. sonrada örtüyü küvete silkiyorum. İşlem tamam. Kuaföre hiç ihtiyaç duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…