2009 Aralık Anneleri

gözün aydın canım ne güzel öğrenmişsin benim de cumartesi belli olacak:sm_cool::sm_cool:

saolasın cnm hayırlısı olsun inşallah.benimde 3 temmuzda kesinleşecek ayrıntılı ultrasonum varr .pek göstermedi beişim çok edepli çokkk

Canım benim hayırlı olsun :))
Bende yazdım cinsiyetini banada yazan olmadı:)) Allah Kucağımızıda almayı nasip etsin inş.:1hug:

canım benim hayırlı olsun :))
bende yazdım cinsiyetini banada yazan olmadı:)) allah kucağımızıda almayı nasip etsin inş.:1hug:

saolasın cnm senin bebişin cinsiyeti neymiş pekiii bende görmedim cnm kusura bakma geçmişi okuyamadım hiç çok yazılmışşş

BugÜn hıÇ ses yok topĞımızde kımse yokmuuuu nerelerdesınız arkıdıŞlerr

benide ekleyin bende 12+4 hamileyim cinsiyetini daha ogrenemedik belli olunca soylerim yazarsiniz :)

fatma - buneyaaaa gözünüz aydın kuzucuklarınız cinsiyetlerini öğrendiniz demek

evet meralcim tam kesin değil ama olsun .3 temmuzda ayrıntılı ultrasonum var ozaman tam kesinleşir.sağlıklı olsunda.üçlü test yaptırdım bugün 10 gün sonra alacağım sonucunu umarım yolundadır herşey

Sağolun kızlar.Kızımız olacakk inş..bizimki uykucu kız esneyeverdii bizee.Uyuyormuş doktorumuz uyandırdı.:)))

inşallah herşey yolunda gider tatlım.
rabbim hepimizin bebeklerini korusun

ArkadŞalar hepınıze ıı akŞamlarr yarın gÖrÜŞmek Üzere.bebıŞlere ıı bakın .

nehir bizimde cinsiyetimizi yaz kızımın.fatma berna ve buneya hayırlı olsun cınsıyetı ögrenmışsınız bu arada.2 gundur giremyrm yarında pek giremeyebilirim misafirim vardı yarında yavas yavaş temızlık yaparım.burcu cnm inş bişey çıkmayacak bizide haberdar et hemen birde sagol bebişinin resmini koymuşsun 41 bınkere maşallahı var.bahar sende dıkkat et kendıne senın pazartesi kontrolun vardı herşey yolundadır umarım.meral yapıcz iş ama abartmıycaz dımı :)denız sende yoksun göremedım gelınce yaz iyimisin bebiş nasıl

Cinsiyetini yeni ögrenen prens ve prenseslerin anneleri inşallah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin mevlam..ışler o kadar yogunki yazılarınızı arada bir okuyorum.Kötü bir durum yok herkes iyi maşaallah hep böyle olur.Ben bebişimin cinsiyetine baktırmadım önümüzdeki ay belki sorarım doktora hayırlısı ve saglıklı bir an önce gelsinlerde yeter bize....
Bütün hamişleri öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…