Ya kıslar bebeĞİmden bahsettİm ama hİÇ İlgİlenmedİnİz benİmleee.bebİŞİmİn cİnsİyetİ bİraz bellİ oldu.gerÇİ kordon gelmİŞ apıŞ arasına ama kız olma olasılıĞı daha yÜksekmİŞ..
gözün aydın canım ne güzel öğrenmişsin benim de cumartesi belli olacak:sm_cool::sm_cool:
saolasın cnm hayırlısı olsun inşallah.benimde 3 temmuzda kesinleşecek ayrıntılı ultrasonum varr .pek göstermedi beişim çok edepli çokkk
canım benim hayırlı olsun :))
bende yazdım cinsiyetini banada yazan olmadı:)) allah kucağımızıda almayı nasip etsin inş.:1hug:
fatma - buneyaaaa gözünüz aydın kuzucuklarınız cinsiyetlerini öğrendiniz demek
bu sene kız sene galıba herkezınkı kızSağolun kızlar.Kızımız olacakk inş..bizimki uykucu kız esneyeverdii bizee.Uyuyormuş doktorumuz uyandırdı.:)))
bu arada hayırlı ugurlu olsun bır ısım dusundunuzmubu sene kız sene galıba herkezınkı kız
evet meralcim tam kesin değil ama olsun .3 temmuzda ayrıntılı ultrasonum var ozaman tam kesinleşir.sağlıklı olsunda.üçlü test yaptırdım bugün 10 gün sonra alacağım sonucunu umarım yolundadır herşey
Sağolun kızlar.Kızımız olacakk inş..bizimki uykucu kız esneyeverdii bizee.Uyuyormuş doktorumuz uyandırdı.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?