gunaydın bahar nasılsın daha iyisindir inşallah.2 gundur görüşemedik anltsana ogluşun buyumuşmu görunce çok farklı geldımı ben çok merak edyrm kızımı ayın 2sinde gtcm
büyümez mi büyümüş tabi sanki artık çok hızlı büyüyorlar. gene ayaklarını bağdaş kurmuş yatıyordu keyfi yerindeydi.perşembe yada cuma tekrar görücemm 3 lü testimin sonucu çıkcak. o zaman gene giricem ultrasona. insan özlüyo dimi?
iyiyiz biz çok şukur sıcak sadece çok sıcak meral ya tatile gitmek istyrm ama daha erken temmuzda evde oturmak istemiyrm diye birazdaha yavaştan alıyorum bide minik kızımı çok merak ediyorum uzun zaman oldu görmeyelı dahada var kontrole 2 temmuzda senın bu haftamıydı cnm
meral dün oğluma bir sürü kıyafet aldımmm, banyo takımını aldımm. Çoookk şirinleerrr. Koca bir valizi doldurdum :))))
Çevik bebeden aldım asarcıklıdan. Eğer gidersen orda kapalı bir kız var ona söle baharın arkadaşıyım die ilgilensinler seninle tamam mı cnmmcımm ...
baharcım günaydın.meral dün oğluma bir sürü kıyafet aldımmm, banyo takımını aldımm. Çoookk şirinleerrr. Koca bir valizi doldurdum :))))
Çevik bebeden aldım asarcıklıdan. Eğer gidersen orda kapalı bir kız var ona söle baharın arkadaşıyım die ilgilensinler seninle tamam mı cnmmcımm ...
canım güzel haberler alacaksın rahat ol hayırlısıylagünaydın kızlar nasılsınız ben fena sayılmam allah izin verirse bende cuma günü bebişimi görücem inşallah sağlıklıdırlar ve cinsiyetlerinide öğrenirim gerçi doktorum birisi için erkek demişti ama bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq::CüvCüv:
gunaydınnn biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
baharcım günaydın.
iyi günlerde kullansın minik kuzun canım . haftasonu bende dr çıkışı bakmak istiyorum uğrarım çevik bebeğe canım.
ay ben hiçbir şey almadım dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
canım güzel haberler alacaksın rahat ol hayırlısıyla
bakalım diğeri ne çıkacak inan bizde merak ediyoruzkaydirigubbakcemile3
ay maşallah bahar ya
insan özlüyor merak ediyor
aldıgın kıyafetler hayırlı olsun Allah üzerinde eskitsin
nasıl banyo takımı aldın bahar set mı yanı bornozu falan mı var
canım hayırlı olsun güle güle kullansın oğluşun ama biraz erken değilmi ben kısmet olursa altı yada yedi aydan sonra almayı düşünüyorum
afiyet olsun yarasın kızınabiz karnımızı doyuralım geliriz
canım çok sağol inşallah :Saruboceq: güzel haberlerini alırım bebişimin ya daha geçen hafta gittim ve kendime söz verdim doktorum bebeğin sağlıklı derse bir daha bu kadar merak etmiyicem ama daha bir hafta olmasına rağmen aceba nasıl diye meraklanıyorum herhalde daha hissetmediğim içindir
ay ben yerim o küvetini, havlusunuKüveti filesi kovası falan cnm. havlu aldım bornoz takımını babaannesi alıcak biyerde görmüş çok beğenmiş ona havale ettim :))
meralcim ararım ben seni kıyafetlerle ilgili neye bakman nasıl alman gerektiğini anlatırım. tecrübe sahibi oldum artık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?