2009 Aralık Anneleri

meral dün oğluma bir sürü kıyafet aldımmm, banyo takımını aldımm. Çoookk şirinleerrr. Koca bir valizi doldurdum :))))
Çevik bebeden aldım asarcıklıdan. Eğer gidersen orda kapalı bir kız var ona söle baharın arkadaşıyım die ilgilensinler seninle tamam mı cnmmcımm ...

gunaydın bahar nasılsın daha iyisindir inşallah.2 gundur görüşemedik anltsana ogluşun buyumuşmu görunce çok farklı geldımı ben çok merak edyrm kızımı ayın 2sinde gtcm

büyümez mi büyümüş tabi sanki artık çok hızlı büyüyorlar. gene ayaklarını bağdaş kurmuş yatıyordu keyfi yerindeydi.perşembe yada cuma tekrar görücemm 3 lü testimin sonucu çıkcak. o zaman gene giricem ultrasona. insan özlüyo dimi?

ay maşallah bahar ya
insan özlüyor merak ediyor
aldıgın kıyafetler hayırlı olsun Allah üzerinde eskitsin
nasıl banyo takımı aldın bahar set mı yanı bornozu falan mı var

günaydın kızlar nasılsınız ben fena sayılmam allah izin verirse bende cuma günü bebişimi görücem inşallah sağlıklıdırlar ve cinsiyetlerinide öğrenirim gerçi doktorum birisi için erkek demişti ama bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq::CüvCüv:

pelincim sıcağa dayanamıyorum artık valla sırf bu yüzden tatile filan gitmeyeceğim.
karnım burnumda yola çıkmak ve sıcakta olmak bana eziyet olcak tatlım.
minik kızına görmene az kamış güzelcim.tam 1 hafta sonra görecaksin yavrunu.
açıkcası bende çok merak ediyorum kızımı;
en son 30 mayıs da görüştük kendisiyle bu hafta cumartesi gidiyorum bakalım yaramaz kızım neler yapacak bizeopuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun güle güle kullansın oğluşun ama biraz erken değilmi ben kısmet olursa altı yada yedi aydan sonra almayı düşünüyorum

baharcım günaydın.
iyi günlerde kullansın minik kuzun canım . haftasonu bende dr çıkışı bakmak istiyorum uğrarım çevik bebeğe canım.
ay ben hiçbir şey almadım dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
canım güzel haberler alacaksın rahat ol hayırlısıyla
bakalım diğeri ne çıkacak inan bizde merak ediyoruzkaydirigubbakcemile3

gunaydınnn biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın

bende ıyıyım canım nasıl olıyım ıste
annemle annenemın yanına gıttık kaldık bıkac gun degısıklık oldu
oraya akrabalar geldı hamıle olduguma ınanmadılar
hıcbellı olmuyor dedıler yemın bıle ettırdılerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
galıba boyum uzun oldugu ıcın karnım yok aslında kılom var ama anlamadım:sm_confused:

canım çok sağol inşallah :Saruboceq: güzel haberlerini alırım bebişimin ya daha geçen hafta gittim ve kendime söz verdim doktorum bebeğin sağlıklı derse bir daha bu kadar merak etmiyicem ama daha bir hafta olmasına rağmen aceba nasıl diye meraklanıyorum herhalde daha hissetmediğim içindir

ay maşallah bahar ya
insan özlüyor merak ediyor
aldıgın kıyafetler hayırlı olsun Allah üzerinde eskitsin
nasıl banyo takımı aldın bahar set mı yanı bornozu falan mı var

Küveti filesi kovası falan cnm. havlu aldım bornoz takımını babaannesi alıcak biyerde görmüş çok beğenmiş ona havale ettim :))

biz karnımızı doyuralım geliriz
afiyet olsun yarasın kızına

ah annelik aaaaaaaaaaaah
merak edilmezmi hiç
söz verme artık kendine merak ediyoruz işte ne yapalımyerimseniben

Küveti filesi kovası falan cnm. havlu aldım bornoz takımını babaannesi alıcak biyerde görmüş çok beğenmiş ona havale ettim :))
ay ben yerim o küvetini, havlusunu
bahar yaaa nasıl özendirdin yaaaaaaaaaaaa
meralcim ararım ben seni kıyafetlerle ilgili neye bakman nasıl alman gerektiğini anlatırım. tecrübe sahibi oldum artık kaydirigubbakcemile3

ara konuşalım tecrübeli arkadaşım.
bende alıcam bende alıcam yaaaaaaaaaa:sinifsinif:
aslında 6. aydan önce birşey almama taraftarıydım öznedirdin benideeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:

siz herhalde bayadır görüşüyorsunuz cok guzel bırsey.ben daha burda yenıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…