siz herhalde bayadır görüşüyorsunuz cok guzel bırsey.ben daha burda yenıyım.
çileeeeeeeeeeeeeek
neficaaaaaaaaaaaaaan
kıslar ne yapıyorsunuz
cok hos bırsey ama burda beraber konusup yasadıklarınızı paylasmanız.ne kadarlık hamılesıneh tabi epey oldukaydirigubbakcemile5
cok hos bırsey ama burda beraber konusup yasadıklarınızı paylasmanız.ne kadarlık hamılesın
ben en fazla 4 gune bır ultrasona gırıyorum o kadar pımpırıklıyım kı azıcık bır agrım olsa solugu dr da alıyorumevet çok güzel.
doktorumuzla konuştuklarımızı, testlerimizi, ağrılarımızı, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi kısacası herşeyi paylaşıyoruz burda.
ben en fazla 4 gune bır ultrasona gırıyorum o kadar pımpırıklıyım kı azıcık bır agrım olsa solugu dr da alıyorum
suanlık ısın en guzel tarafı hastanede calısıyor olmam gercı kendı dr um calıstıgım hastanede degıl yınede cok rahat muayene oluyorumAslında ben normal karşılıyorumm bana anormal gelmiyor artıkk. ilk bebek heyecanı ne de olsa. tecrübemizde yok. en ufak bişeyi kötüyede yoruyoruzz. boşver kafanda kalcağına git bebeğini gör :))) ama fazla kaptırmadan paranoyak olmadan :)))
hayırlı olsun fatmacım çok sevindim..
Bende başka bir doktora gidicem bu akşam inşallah öğrenirim cinsiyetini
günaydınnnn kızzlarrrrrr nasılsınız bakalım
fatmacım çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı olsun sağ salim gelsin minik kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?