2009 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlarımmm.Nasılsınız inş. hepiniz iyisinizdir.
Yine uykusuz bir gece geçirdim desem yeridir.Sıcaktan fenalık bastı cam açtım aralık bıraktım ancak öyle uyuyabildim.Sabah da garip bir şekilde uyandım.Esner gibi oldum esnememeye gayret ediyorum aslında ama bir tuhaf oldu karnım kasıldı sanki içi büzüldü,çekildi çok korktum ne oldu anlamadım hala etkisindeyim dr.u arayıp bu akşama randevu alacam inş. alabilirim.Göreyim bebeğimi ancak içim o zaman rahatlayacak.ınş.her şey yolundadır:Saruboceq: Hala etkisindeyim o anın:sinifsinif:

günaydın güzel anneler..nehir benım 6.haftada kese görüldü ve kalp seside duyuldu...ya bende encok hergun onun varlığını hissetmek istiyorum..henuz hareketlerını hissetmedigimden olsa gerek

evet çok güzel.
doktorumuzla konuştuklarımızı, testlerimizi, ağrılarımızı, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi kısacası herşeyi paylaşıyoruz burda.
ben en fazla 4 gune bır ultrasona gırıyorum o kadar pımpırıklıyım kı azıcık bır agrım olsa solugu dr da alıyorum

GÜnaydın kızlar nasılınız bakym dÜn kımsecıkler yoktu .sevıncımı paylaŞamadım szlerle yÜksek ıhtımalle benmde kızım oluyor teyzelerı.....

ben en fazla 4 gune bır ultrasona gırıyorum o kadar pımpırıklıyım kı azıcık bır agrım olsa solugu dr da alıyorum

Aslında ben normal karşılıyorumm bana anormal gelmiyor artıkk. ilk bebek heyecanı ne de olsa. tecrübemizde yok. en ufak bişeyi kötüyede yoruyoruzz. boşver kafanda kalcağına git bebeğini gör :))) ama fazla kaptırmadan paranoyak olmadan :)))

burcucum nasıl oldu acaba bilginiz varmı kızlar gelmedide bugün .
Çok merak ettim onu inşallah önemli bişey yoktur.

suanlık ısın en guzel tarafı hastanede calısıyor olmam gercı kendı dr um calıstıgım hastanede degıl yınede cok rahat muayene oluyorum

aslında benım gebelik öyküm cok ilginç:)) bana göre 22 günde betahcg ye baktırdım yükselme var..dr de solugu aldım sonra beklıycez dedi 2 güne bir yükselmesını takip ettim..mens olmama yakın kahverengi bir akıntı yıne drde solugu aldım betahcg ye devam tabi ama iyiki dr ye gitmişim öncesinde progestan başladı..sonra ultrasonda keseyi ve kalp seslerını görünce dr gülerek fizyolojık gebesin dedi..tabı heyacandan kimyasal anladıgım için bir tepkı gösterdım çok güldü dr..onun gözünde bu kadar istekli cift yok sanki gibiydi:))))

günaydınnnn kızzlarrrrrr nasılsınız bakalım
fatmacım çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı olsun sağ salim gelsin minik kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…