2009 Aralık Anneleri

dün sol kasığımda biraz ağrı olsu koktum ama şimdi bişi yok sizlerde böyle şeyler oluyomu

cnm bende de oluyor ara ara bazen sag bazen sol ınternette okudum merak edılcek bısey yok
bebeklerımız bu haftalarda hızlı buyuduklerı ıcın agrı oluyor agrı demek buyuyorlar demek yanı ...kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın kızlar nasılınız bakym dÜn kİmsecİkler yoktu .sevİncİmİ paylaŞamadım szlerle yÜksek İhtİmalle benmde kızım oluyor teyzelerİ.....
fatmacım dünde tebrik etmiştim tekrar tekrar tekbik ediyorum seni canım benim

yaz bunları bir yerelere. büyüyüynce bebişe anlatırsınzemuszemus
günaydınnnn kızzlarrrrrr nasılsınız bakalım
fatmacım çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı olsun sağ salim gelsin minik kızın
günaydııııın neriman
biz iyiyiz ya siz:lepi:

herkese günaydın tatlı anneler
günaydın
dün sol kasığımda biraz ağrı olsu koktum ama şimdi bişi yok sizlerde böyle şeyler oluyomu
normal normal hepimizde oluyor şekerim
çok şükür bende korktum akşam bişi olucak diye yeterki büyüsün kızım :)

büyüsünler büyüsünler kuzucuklarımız

kıslar birşey sorucam
bende birkaç haftadır gözlerimde ara ara ama hamilleik öncesinden daha sık göz seyirleri oluyor.
sizdede varmı oluyormu?

meralcimm burdayız burdaaaa sabah açtım bi bakıım dedim ( herzamanki gibi ) nasılsınız arkadaşlar günümüz aydın olsun inşallah fatma demek nihayet cinsiyetini öğrendin hayırlısı ıle bebişini kucağına almak nasip olsun canım darısı diğer öğrenmeyen arkadaşlarımıza

Nerimancım günaydın şekerimmm nber?

iyiyim canım sen nasılsın ben mide bulntısıyla uğraşıyorum kaç gündür buraya bile giremiyorum

bende iyi olmaya çalışıyorum canım yaa aman aman siz iyi olun minik kızına iyi bak emi

kıslar birşey sorucam
bende birkaç haftadır gözlerimde ara ara ama hamilleik öncesinden daha sık göz seyirleri oluyor.
sizdede varmı oluyormu?

allah allah acayip bende olmuyor bende daha çok kramp var geçen gece iki ayağıma birden girdi sorma meral çok kötü oldum şimdide kramplardan bacaklarım ağrıyorr

ayyyy ne sorunlu oldum ben böyle yaaa

amin canım inşallah bu hafta sonu bende öğrenirim artıkkk

fatmada kız anası olacak nefican:lepi:
seninde keyifler yerindedir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…