dün sol kasığımda biraz ağrı olsu koktum ama şimdi bişi yok sizlerde böyle şeyler oluyomu
artık günaydın o agrılar bendede oluyor ama artık bebekler buyudugu ıcın halıyle arada boyle argrılar olması normal ben dr a sordumdün sol kasığımda biraz ağrı olsu koktum ama şimdi bişi yok sizlerde böyle şeyler oluyomu
herkese günaydın tatlı anneler
günaydınnnn kızzlarrrrrr nasılsınız bakalım
fatmacım çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı olsun sağ salim gelsin minik kızın
dün sol kasığımda biraz ağrı olsu koktum ama şimdi bişi yok sizlerde böyle şeyler oluyomu
fatmacım dünde tebrik etmiştim tekrar tekrar tekbik ediyorum seni canım benimGÜnaydın kızlar nasılınız bakym dÜn kİmsecİkler yoktu .sevİncİmİ paylaŞamadım szlerle yÜksek İhtİmalle benmde kızım oluyor teyzelerİ.....
yaz bunları bir yerelere. büyüyüynce bebişe anlatırsınzemuszemusaslında benım gebelik öyküm cok ilginç:)) bana göre 22 günde betahcg ye baktırdım yükselme var..dr de solugu aldım sonra beklıycez dedi 2 güne bir yükselmesını takip ettim..mens olmama yakın kahverengi bir akıntı yıne drde solugu aldım betahcg ye devam tabi ama iyiki dr ye gitmişim öncesinde progestan başladı..sonra ultrasonda keseyi ve kalp seslerını görünce dr gülerek fizyolojık gebesin dedi..tabı heyacandan kimyasal anladıgım için bir tepkı gösterdım çok güldü dr..onun gözünde bu kadar istekli cift yok sanki gibiydi:))))
günaydııııın nerimangünaydınnnn kızzlarrrrrr nasılsınız bakalım
fatmacım çok sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı olsun sağ salim gelsin minik kızın
günaydınherkese günaydın tatlı anneler
normal normal hepimizde oluyor şekerimdün sol kasığımda biraz ağrı olsu koktum ama şimdi bişi yok sizlerde böyle şeyler oluyomu
çok şükür bende korktum akşam bişi olucak diye yeterki büyüsün kızım :)
çok şükür bende korktum akşam bişi olucak diye yeterki büyüsün kızım :)
kıslar birşey sorucam
bende birkaç haftadır gözlerimde ara ara ama hamilleik öncesinden daha sık göz seyirleri oluyor.
sizdede varmı oluyormu?
bende hamıllelıkle alakalı oldugunu sanmıyorumkıslar birşey sorucam
bende birkaç haftadır gözlerimde ara ara ama hamilleik öncesinden daha sık göz seyirleri oluyor.
sizdede varmı oluyormu?
bakalım diğer hamişlerde varmı oluyormusengözlerimebaksanabGeçen gün bendede oldu canım ama hiç hamileliğe bağlamamıştım
Nerimancım günaydın şekerimmm nber?
fatmacım dünde tebrik etmiştim tekrar tekrar tekbik ediyorum seni canım benim
yaz bunları bir yerelere. büyüyüynce bebişe anlatırsınzemuszemus
günaydııııın neriman
biz iyiyiz ya siz:lepi:
günaydın
normal normal hepimizde oluyor şekerim
büyüsünler büyüsünler kuzucuklarımız
kıslar birşey sorucam
sizdede varmı oluyormu?
günaydıngünaydın kızlar
meralcimm burdayız burdaaaa sabah açtım bi bakıım dedim ( herzamanki gibi ) nasılsınız arkadaşlar günümüz aydın olsun inşallah fatma demek nihayet cinsiyetini öğrendin hayırlısı ıle bebişini kucağına almak nasip olsun canım darısı diğer öğrenmeyen arkadaşlarımıza
kıslar birşey sorucam
sizdede varmı oluyormu?
meralcimm burdayız burdaaaa sabah açtım bi bakıım dedim ( herzamanki gibi ) nasılsınız arkadaşlar günümüz aydın olsun inşallah fatma demek nihayet cinsiyetini öğrendin hayırlısı ıle bebişini kucağına almak nasip olsun canım darısı diğer öğrenmeyen arkadaşlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?