2009 Aralık Anneleri

evet meral yazcam bunları bir yere bizim ufaklıga anlatırım:)))seni getirmek için damarlarım patlatı :)) diye

sıkıntı yaratma kendine yaaaaaaaaa
normal olur böyle şeyler
bende yok cnmmm. doktoruna sor mutlaka

bahar evet sorucam bakalım normalmiymiş.CADIARZU

kıslar birşey sorucam
bende birkaç haftadır gözlerimde ara ara ama hamilleik öncesinden daha sık göz seyirleri oluyor.
sizdede varmı oluyormu?

bana hamılelıgımın ılk haftalarında cok sık olmustu
anneme olurdu oldugundada kotu bır haber alırdı
bende cok sık olunca korkup annemı aradım sanada oluyomu dıe annem merdıvenlerden dustugunu soyledı ...mafoldumbenmafoldumben

benimde gögüslerimde sadece koyulaşma oldu ama kaşıntı vs. olmadı bide damarlasma var:))) acaba neden neden:)))

Son düzenleme:
fatmada kız anası olacak nefican:lepi:
seninde keyifler yerindedir umarım.

evet canım bende senin gibi kız anası olacağım baklm benm kızıma kimler talip olacak.neficancım darısı senin başına umarım sende en kısa zamanda öğrenirsin.

evet meral yazcam bunları bir yere bizim ufaklıga anlatırım:)))seni getirmek için damarlarım patlatı :)) diye
bi de poposundan ısır onu
kızlar ben bırsey sormak ıstıyorum goguslerınızde kasıntı var mı
evet var

allah korusun :Saruboceq:

kızlar siz siz olun sakkın tırnaklarınızla kaşımayın o uzun uzun çatlak yırtıklar tıornaktan dolayı oluyormus havluyla kaşıyın tırnaklarınızı kullanmayıon tecrübeli anneler uyardı benide.bu arada sizlere bişey soracağım benim tandsiyonum noröal ama nabzım çok hızlı 110 atıyor ve sağlık ocapındaki hemşire bu seni çom yorar doktoruna ssöyle dedi ama ben unutmuşum

hayır cnm yardım edersiniz artık dimi güzel bir isim olsun istiyorum anlamlı

cnm daha önce yazdım ama görmedıysen dıye yazayım tekrar hayırlı olsun kızın
kızıma arkadaş geldi birtane daha :)
ben sana arkadaşlarımın kızlarının ısımlerini yazayım senın için fikir olur
ablamın 2 kızı var nehir ve ırmak
yade
yaren
ceren
zeynep
esma
sena
yağmur
irem
ecrin
beren hoşuna giden olur belki

ben soracağımda sizlerde sorarmısınız başka doktorlarında bilgilerini alayım istedim sorarsanız sevinrimm.bir sorun yaratırmı acaba

canım gebelikte tansıyon ve nabız problemı yasamak normal ..bebeginde senden beslenıyor halsız yorgun oluyorsun bide sıvı alımında önemı büyük bolsıvı almalısınkı vücudunun dengesiniz koruyasın:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…