sıkıntı yaratma kendine yaaaaaaaaaiyiyim canım sen nasılsın ben mide bulntısıyla uğraşıyorum kaç gündür buraya bile giremiyorum
canım ya kıyamam
bende iyi olmaya çalışıyorum canım yaa aman aman siz iyi olun minik kızına iyi bak emi
canım bakarım tabe bakmammı kuzuma
allah allah acayip bende olmuyor bende daha çok kramp var geçen gece iki ayağıma birden girdi sorma meral çok kötü oldum şimdide kramplardan bacaklarım ağrıyorr
süt içebiliyormusun peki canım
ayyyy ne sorunlu oldum ben böyle yaaa
bende yok cnmmm. doktoruna sor mutlaka
kıslar birşey sorucam
bende birkaç haftadır gözlerimde ara ara ama hamilleik öncesinden daha sık göz seyirleri oluyor.
sizdede varmı oluyormu?
Fatmacım gözünaydın cnmmm. ee ismini düşündünüz mü?
kızlar ben bırsey sormak ıstıyorum goguslerınızde kasıntı var mı
bende kasıntı cok fazla oda sanırım buyudugunden karnımdada var ara ara ınsallah catlama falan olmazbenimde gögüslerimde sadece koyulaşma oldu ama kaşıntı vs. olmadı bide damarlasma var:))) acaba neden neden:)))
fatmada kız anası olacak nefican:lepi:
seninde keyifler yerindedir umarım.
bi de poposundan ısır onuevet meral yazcam bunları bir yere bizim ufaklıga anlatırım:)))seni getirmek için damarlarım patlatı :)) diye
evet varkızlar ben bırsey sormak ıstıyorum goguslerınızde kasıntı var mı
bana hamılelıgımın ılk haftalarında cok sık olmustu
anneme olurdu oldugundada kotu bır haber alırdı
bende cok sık olunca korkup annemı aradım sanada oluyomu dıe annem merdıvenlerden dustugunu soyledı ...mafoldumbenmafoldumben
kendılıgınden mı gectı herhangı bırsey mi uyguladınoff off benım geçen haftaya kadar acayip çoktu bu hafta rahatladım çok şükür
benimde gögüslerimde sadece koyulaşma oldu ama kaşıntı vs. olmadı bide damarlasma var:))) acaba neden neden:)))
hayır cnm yardım edersiniz artık dimi güzel bir isim olsun istiyorum anlamlı
kendılıgınden mı gectı herhangı bırsey mi uyguladın
ne kadarlık senın hamılelıgın.bende sut falan yok baya şişti ama sut yok bu normal mıvalla benim de acayip göğüs uçlarım karardı bir de demiştim ya sıktığım gibi süt geliyor
kızlar siz siz olun sakkın tırnaklarınızla kaşımayın o uzun uzun çatlak yırtıklar tıornaktan dolayı oluyormus havluyla kaşıyın tırnaklarınızı kullanmayıon tecrübeli anneler uyardı benide.bu arada sizlere bişey soracağım benim tandsiyonum noröal ama nabzım çok hızlı 110 atıyor ve sağlık ocapındaki hemşire bu seni çom yorar doktoruna ssöyle dedi ama ben unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?