Keşke bizde gelebilsek dur ben meralin kanına gireyim yada siz bize anlatırsınız artık
Sağol Fatmacım, doktorun dediği çıkar büyük ihtimalle, kızdır. çok sevindim senin adına, insan çok merak ediyo. çin takvimine göre tuttu mu?
nerden degıştırebılırım
tamam hallettım canımkullanıcı paneli
profil duzenle
kişisel rutbe yazn yere yazacaksın cnm
arkadaslar dogumdan sonra hemen işe mi başlıcaksınız yoksa ücretsiz izin mı alcaksınız
sız daha once belkı bu konuları konusmussunuzdur ama ben sormak ıstıyorum dogum hakkında ne dusunuyorsunuz
arkadaslar dogumdan sonra hemen işe mi başlıcaksınız yoksa ücretsiz izin mı alcaksınız
ben hale epidural normalden yanayım ama esım sankı kendı yapacakmıs gb normal olsun dıyor.epıduralın bırad rıskı oldugunden korkuyor.ama sezeryan dusunmuyorumben epidural normal istiyordum
sonradan vazgeçtim snırım sezeryan yapacagım ya sen
ben hale epidural normalden yanayım ama esım sankı kendı yapacakmıs gb normal olsun dıyor.epıduralın bırad rıskı oldugunden korkuyor.ama sezeryan dusunmuyorum
selam kızlar bu akşam bizde kontrole gidicez umarım cinsiyeti öğreniriz şu bir ayı geçirdikte bu saatleri geçiremiyoruz doktorun işi vardı randevuyu 1 saat erkene aldı onu bile kar sayıyoruz
bazılarıda rıske gırmeye hıc gerek yok dıyor ama bılemıyorum korku en basıt olanını ıstıyorsunbende epidural istiyorum normal doğum bakalım doğuma yakın yusuf yusuf durumu olmazsa normal doğum
selam kızlar bu akşam bizde kontrole gidicez umarım cinsiyeti öğreniriz şu bir ayı geçirdikte bu saatleri geçiremiyoruz doktorun işi vardı randevuyu 1 saat erkene aldı onu bile kar sayıyoruz
bazılarıda rıske gırmeye hıc gerek yok dıyor ama bılemıyorum korku en basıt olanını ıstıyorsun
hadi bklm hayırlısı cnm hemen yaz cinsiyetini tamam heyecanla bekliyoruz .bende normal doğum düşünüyorum.epiduralinde rizkleri varmış fazla ıkınamadığından vakumla çekmek zorunda kalıyorlarmış oyüzden herşeyin normali olsun dişyorum tabi korkum çok ama.yinde 1 kaç saatlik bir acı sonra geçiyor unutuyorsun herşeyi.
ayyy hadi esra bende heycanlandım valla
bizede haber ver gelirgelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?