2009 Aralık Anneleri

sız daha once belkı bu konuları konusmussunuzdur ama ben sormak ıstıyorum dogum hakkında ne dusunuyorsunuz

arkadaslar dogumdan sonra hemen işe mi başlıcaksınız yoksa ücretsiz izin mı alcaksınız

selam kızlar hepinize merhabalar nasılsınız ,bıraz gecmıse baktım olumsuz bır durum yok bazı arkadaslar ayak sismesınden ve kuyruk sokumu agrısından cok rahatsızlar benım gıbı dr banada tuzu azaltmamı soledı ama ayak sısılgı bıleklerden yukarı olunca problem teskıl edıyormus...buyuk olasılıkla varıslerden kaynaklanıyor .gecmesı ıcın en azyarınmsaat duz yolda yuruyuz geldıkten sonra ılık bır dus ve ayaklarımı yukarıda dureacak sekılde uzatmak .eskıye donuyor ayaklarım onun harıcınde herseyımız ıyı oglusumla uyuyoruz habıre ..

arkadaslar dogumdan sonra hemen işe mi başlıcaksınız yoksa ücretsiz izin mı alcaksınız

cnm ben doğum iznine 15 gün kala çıkıp 2,5 ayınıda doğum sonrası kullanacağım ve işe devam edeceğim evimle işim arası 5 dk yürüme mesafesinde kayınvaldem bakacak artık emzirmeye falan getirecek birazda ben eve gideceğim öyle idare edeceğzi.çünkü çalışmam lazım kredi ödüyoruz ev aldık geçen sene

ben epidural normal istiyordum
sonradan vazgeçtim snırım sezeryan yapacagım ya sen
ben hale epidural normalden yanayım ama esım sankı kendı yapacakmıs gb normal olsun dıyor.epıduralın bırad rıskı oldugunden korkuyor.ama sezeryan dusunmuyorum

selam kızlar bu akşam bizde kontrole gidicez umarım cinsiyeti öğreniriz şu bir ayı geçirdikte bu saatleri geçiremiyoruz doktorun işi vardı randevuyu 1 saat erkene aldı onu bile kar sayıyoruz

selam kızlar bu akşam bizde kontrole gidicez umarım cinsiyeti öğreniriz şu bir ayı geçirdikte bu saatleri geçiremiyoruz doktorun işi vardı randevuyu 1 saat erkene aldı onu bile kar sayıyoruz

hadi bklm hayırlısı cnm hemen yaz cinsiyetini tamam heyecanla bekliyoruz .bende normal doğum düşünüyorum.epiduralinde rizkleri varmış fazla ıkınamadığından vakumla çekmek zorunda kalıyorlarmış oyüzden herşeyin normali olsun dişyorum tabi korkum çok ama.yinde 1 kaç saatlik bir acı sonra geçiyor unutuyorsun herşeyi.

bazılarıda rıske gırmeye hıc gerek yok dıyor ama bılemıyorum korku en basıt olanını ıstıyorsun

ya riskli bi durum varsa tabiki kahramanlığa gerek yok teknolojiyi kullanmak lazım ama normal olan bişeyide anormal bi hale cevirmekte doğru gelmiyor bana bi ara bebek risksiz doğsun diyodum ama sonra düşündüm hepimiz normal doğduk ki annemi biliyorum kaşlarını alırken bile kedi gibi miyavlayan bi tiptir 5 çocuk doğurdu.ben bi taneyi mi doğuramıcam.bi de epidural olmasını şu yönde avantaj görüyorum kadınların doğumu tahminim panikten korkudan dolayı zor geçiyo ama ağrı olmazsa böyle sorunlarda olmayacak ve gayet rahat bi doğum olacak doktorun yönergelerini daha sağlıklı alabileceksin doğum dahada kısa sürer gibi geliyo bana mantıken

sağol canım gelir gelmez yazıcam zaten epidurali baya araştırdım.sezeryanla riskeleri aynı ıkınmama gibi bişey yokmuş ama deneyimsiz anestezistler iğneyi doğru vuramadığında kasılmaların hissedilmesini de engelliyolarmış buda annenin ne zaman ıkınacağına bilememesine neden oluyomuş sadece ağrının kesilmesi gerekiyomuş çünki kasılmayla eşzamanlı ıkınılıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…