afiyet olsunnnn
bizde yavrumla yemeğe gidelim artık
hepinize afiyet olsun canlarım
bende çıkıyorum yemeğeee herkese afiyet olsun bebişlere yarasınnn
dinlenme anında da nabzın 110'mu atıyor peki? Normalde hamilelikte kan hacmi arttığı için nabız atışı da artabiliyormuş ama bu kadar artması normal mi ? Yorgunluk ya da heyecandan bu kadar çıkmış olmasın.
biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklülülülülülü
karnımız doydu ve uykumus geldimirmirmirmir
canlarım sizlerede afiyet olsun ben geldim şimdi yazılanları bir okuyayım bkymmm
bendede oluyor fatma özellikler bacaklarım ağrıyor benim
Evet kızlar ya yemekten sonra acayİp aĞırlaŞıyorum bİrde arkadaŞlar oturarak ÇalŞtıĞımızdan benİm kuyruk sokumum aĞrıyor ya ara ara kalkıp yÜrÜyorum ama sİzdede oluyormu.
bende ayak şişmesinden rahatsız oluyorum bunuda yanımdakılere soyledıgımde daha cok erken bu sen abartıyorsun dıyorlar ama goruncede hak verıyorlar[/QU
tuzu azalt cnm ozaman gerçekten çok erken son aylarda çok ödem olur sonra dikkat et
ya bır o sorunum var tuzsuz yıyemıyorum ama azaltmalıyım normalde varısımde var hepsı bır arada zor oluyorbende ayak şişmesinden rahatsız oluyorum bunuda yanımdakılere soyledıgımde daha cok erken bu sen abartıyorsun dıyorlar ama goruncede hak verıyorlar[/QU
tuzu azalt cnm ozaman gerçekten çok erken son aylarda çok ödem olur sonra dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?