2009 Aralık Anneleri

heran öyle atıyor cnm hissediyorum zaten hızlı atışını.

biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklülülülülülü
karnımız doydu ve uykumus geldimirmirmirmir

bizimde karnımız doydu ve uykumuz geldi ayy çok fena kafayı koysam uyayacağım merallll

canlarım sizlerede afiyet olsun ben geldim şimdi yazılanları bir okuyayım bkymmm

oku bakalım fatmacım biz bekliyoruz seni

Evet kızlar ya yemekten sonra acayıp aĞırlaŞıyorum bırde arkadaŞlar oturarak ÇalŞtıĞımızdan benım kuyruk sokumum aĞrıyor ya ara ara kalkıp yÜrÜyorum ama sızdede oluyormu.

[

Ekledim canım sen de hoşgeldinyerimseniben Sana Kpss bitene kadar süre sonra katıl aramızakaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

çok saol cnm bugün gördüm benide eklemişsin sınava 2 gün kaldı...bana dua edin öpüldünüz

Evet kızlar ya yemekten sonra acayİp aĞırlaŞıyorum bİrde arkadaŞlar oturarak ÇalŞtıĞımızdan benİm kuyruk sokumum aĞrıyor ya ara ara kalkıp yÜrÜyorum ama sİzdede oluyormu.

ay evet fatmacım ya hemde nasıl bir ağrı bacaklarımda ağrıyor benim akşama kadar bacaklarım ve ayaklarımda şişiyor kafamçokkarıştı
şimdi böyelysek biraz daha ilerleyince ne oluruz kimbilir :sinifsinif: :sinifsinif:

bende ayak şişmesinden rahatsız oluyorum bunuda yanımdakılere soyledıgımde daha cok erken bu sen abartıyorsun dıyorlar ama goruncede hak verıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…