2009 Aralık Anneleri

mutlaka kı dogum kısa surer ama bırde o acıyı cekıp tadına varman lazım bebegın ılk aglamsını duyunca denılıyor.ben cok arastırdım epıduralın bılındıgı gb rısklerı yokmus hatta cok daha saglıklı oldugu yazıyordu yapılan bır arastırmada doktorlarda tavsıye edıyorlar rahat rahat dogum yapıyorsun.ıkı arkadasım yaptı epıduralle cokta memnun kaldılar

öylemi cnm ii ozamn bklm hayırlısı

Hazan görüyorum onlinesın :)) nasılsın??

bana mı dedin canım?malum aralık annelerinde bir hazan daha varda o yüzden sordum.Beni soruyorsan ben iyiyim,malum üç ayların başı bir oruç denemesi yapayım dedim şu ana kadar pek bir sıkıntı yok Allaha şükür susuzluğun dışında:)yazılanları okuyorum bol bol seninde bebeğinin cinsiyeti belli olmuş gözün aydın,Rabbim yavrularımızı sağlıkla hayırla bize bağışlasın inş.Tüm aralık annelerini ve bebeklerini öpüyorumm...

Son düzenleme:
pelincim senin test sonucun belli oldumu.3 hafta demiştin yanılmıyorsam

geçen hafta oldu cnm çok şükür temiz
biz tedbir amaçlı ayın ikisinde eko yaptıracagız kızıma
ense kalınlıgı fazla çıkanlarda kromozon bozuklugu temız çıkarsa kalbede bakmak gerekirmiş inşallah kalbide temız çıkacak mınık kızımın teyzesi

Hayır canım sana dememiştim ama okuduklarım karşısında çok şaşırdım. şu an senin için oruç farz değil ve bebeğin için beslenmene dikkat etmek zorundasın. en önemlisi de su içmek. istersen doktorunla da konuş kime sorarsan da sor, böyle bişeyi bebeğine yapmamalısın.

oh çok geçmiş olsun cnm kalbide iidir senin kızınınnn.cnm senin ense kalınlığın kaç çıkmıştı pekiii

oh hadi hayırlsı cnmmm.darısı benm başıma 9 gün sonrada benm ki çıkacak bklm .ama bende erken arayacağım çünkü genelde 1 haftada çıkıyormuşşşş

bencede bunu yapmamalısın bende çok şaşırdım ki senin beslenmene dikkat etmen gerekirken oruç tutman hiç sağlıklı değil cnm yaa.

benımde temmuz 3 te uclum var .ama bugun cok kotu bır ruya gordum kotu cıkıyordu sonucu snr tekrar bakılıyordu bu sefer ıyı cıktı karmasık bır ruyaydı yanı

benımde temmuz 3 te uclum var .ama bugun cok kotu bır ruya gordum kotu cıkıyordu sonucu snr tekrar bakılıyordu bu sefer ıyı cıktı karmasık bır ruyaydı yanı

korkma canım hamılelıkte sımdı kafayı taktıgın ıcın oluyordur o tur ruyalar hepımızde oluyor..olumlu dusun..işallah ıyı cıkack sonucu bebısının..dua et sadece..
bende duacınızım kızlar hepınızın hepımızın tum hamıslerın ...amin :)

hazan gerçekten çook yanlış yapıyorsun .bebğimizin şimdi beslenmeye çok daha ihtiyacı varken ona bunu yapma.

inşallah canım inşallah yeterkı saglıkla kucagımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…