mutlaka kı dogum kısa surer ama bırde o acıyı cekıp tadına varman lazım bebegın ılk aglamsını duyunca denılıyor.ben cok arastırdım epıduralın bılındıgı gb rısklerı yokmus hatta cok daha saglıklı oldugu yazıyordu yapılan bır arastırmada doktorlarda tavsıye edıyorlar rahat rahat dogum yapıyorsun.ıkı arkadasım yaptı epıduralle cokta memnun kaldılarya riskli bi durum varsa tabiki kahramanlığa gerek yok teknolojiyi kullanmak lazım ama normal olan bişeyide anormal bi hale cevirmekte doğru gelmiyor bana bi ara bebek risksiz doğsun diyodum ama sonra düşündüm hepimiz normal doğduk ki annemi biliyorum kaşlarını alırken bile kedi gibi miyavlayan bi tiptir 5 çocuk doğurdu.ben bi taneyi mi doğuramıcam.bi de epidural olmasını şu yönde avantaj görüyorum kadınların doğumu tahminim panikten korkudan dolayı zor geçiyo ama ağrı olmazsa böyle sorunlarda olmayacak ve gayet rahat bi doğum olacak doktorun yönergelerini daha sağlıklı alabileceksin doğum dahada kısa sürer gibi geliyo bana mantıken
sağol canım gelir gelmez yazıcam zati minaya selam söyle:)
sağol canım gelir gelmez yazıcam zaten epidurali baya araştırdım.sezeryanla riskeleri aynı ıkınmama gibi bişey yokmuş ama deneyimsiz anestezistler iğneyi doğru vuramadığında kasılmaların hissedilmesini de engelliyolarmış buda annenin ne zaman ıkınacağına bilememesine neden oluyomuş sadece ağrının kesilmesi gerekiyomuş çünki kasılmayla eşzamanlı ıkınılıyomuş
merhaba guzel anne adayları nasılsınız bakalım bugun :)
Hazan görüyorum onlinesın :)) nasılsın??
pelincim senin test sonucun belli oldumu.3 hafta demiştin yanılmıyorsam
biz sıcaklardan şikayetçiyiz onun haricinde iyiyiz sen nasılsın
bana mı dedin canım?malum aralık annelerinde bir hazan daha varda o yüzden sordum.Beni soruyorsan ben iyiyim,malum üç ayların başı bir oruç denemesi yapayım dedim şu ana kadar pek bir sıkıntı yok Allaha şükür susuzluğun dışında:)yazılanları okuyorum bol bol seninde bebeğinin cinsiyeti belli olmuş gözün aydın,Rabbim yavrularımızı sağlıkla hayırla bize bağışlasın inş.Tüm aralık annelerini ve bebeklerini öpüyorumm...
geçen hafta oldu cnm çok şükür temiz
biz tedbir amaçlı ayın ikisinde eko yaptıracagız kızıma
ense kalınlıgı fazla çıkanlarda kromozon bozuklugu temız çıkarsa kalbede bakmak gerekirmiş inşallah kalbide temız çıkacak mınık kızımın teyzesi
bana mı dedin canım?malum aralık annelerinde bir hazan daha varda o yüzden sordum.Beni soruyorsan ben iyiyim,malum üç ayların başı bir oruç denemesi yapayım dedim şu ana kadar pek bir sıkıntı yok Allaha şükür susuzluğun dışında:)yazılanları okuyorum bol bol seninde bebeğinin cinsiyeti belli olmuş gözün aydın,Rabbim yavrularımızı sağlıkla hayırla bize bağışlasın inş.Tüm aralık annelerini ve bebeklerini öpüyorumm...
üçlü test sonucum gelmiş yarın gidip dr a gösteririrm artık. deniz lafını dinleyip aradım ii oldu valla sağol arkdaşım :)))
benımde temmuz 3 te uclum var .ama bugun cok kotu bır ruya gordum kotu cıkıyordu sonucu snr tekrar bakılıyordu bu sefer ıyı cıktı karmasık bır ruyaydı yanı
benımde temmuz 3 te uclum var .ama bugun cok kotu bır ruya gordum kotu cıkıyordu sonucu snr tekrar bakılıyordu bu sefer ıyı cıktı karmasık bır ruyaydı yanı
inşallah canım inşallah yeterkı saglıkla kucagımıza alalımkorkma canım hamılelıkte sımdı kafayı taktıgın ıcın oluyordur o tur ruyalar hepımızde oluyor..olumlu dusun..işallah ıyı cıkack sonucu bebısının..dua et sadece..
bende duacınızım kızlar hepınızın hepımızın tum hamıslerın ...amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?