denız nbr yoksun herşey yolundamı
denizzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin şekerim sevmiyomusun sen bizi artık yoksaaa(
selam arkadaşlar, hepinize öpücükler
selam canım ya sorma Pazartesi günü boynum tutuldu, bi de stajyer başladı, ona iş öğrettim biraz, dün de çok kötüydü boynum işe gelemedim, bugün çözüldü allahtan ağrı kaldı biraz. sen nasılsın görüşmeyeli?
biz kızımla iyiyiz denizciğim çok şukur.
oyy oyy oyyy çok kötudur tutulma bilirim aman neysekı açılmış
ceyranda falan kalma birkaç gun açılmış olsada dikkat et sen yinede cnm ya
bizim haftaya 2 sınde kontolumuz sen cınsıyet ogrenmedınmı daha denız
selam canım ya sorma Pazartesi günü boynum tutuldu, bi de stajyer başladı, ona iş öğrettim biraz, dün de çok kötüydü boynum işe gelemedim, bugün çözüldü allahtan ağrı kaldı biraz. sen nasılsın görüşmeyeli?
baharrrrrcımmmmmmm sevmez miyim hiç, iki gündür robot gibiydim bugün çözüldüm :) :lepi:
sizde ne var ne yok? doktora gidenler var mı?
MERHABA deniz ben burcu aranıza yenı katıldım.geçmıs olsunkızlar listeyi gördüm, bayıldım valla ne güzel erkek kız çekişmesi son durum berabere galiba, Nehir'e teşekkürler.
biz kızımla iyiyiz denizciğim çok şukur.
oyy oyy oyyy çok kötudur tutulma bilirim aman neysekı açılmış
ceyranda falan kalma birkaç gun açılmış olsada dikkat et sen yinede cnm ya
bizim haftaya 2 sınde kontolumuz sen cınsıyet ogrenmedınmı daha denız
yok canım ya, 11 Temmuz'da gidecez doktora, o zamana belli olur herhalde, bi yandan çok merak ediyorum bi yandan da sağlıklı olması herşeyden önemli diye düşünüp cinsiyet merakımı bastırıyorum :) karmaşığım.
badilere bakabildin mi? kızını da seni de öpüyorum çok,
Pazartesi bende izinliydim benimde boynum tutulmuştu :)) bende bugün daha iyiyim. bu arada dr a gittim üçlü testim yapıldı. perşembe yada cuma alıcam sonuçlarımı. bebeğimde ii çok şükür büyüyor teyzesii. sen nasılsın boynun dışında ?
aaaaaaaa ne çektiğini anlayabiliyorum, doktoru aradım volteren jel kullanabilirsin dedi. eee üçlü test öncesi nelere baktı doktorun ultrasonra? son gördüğünden farklıdır tabi kocaman olmuştur, testlerin de iyi çıkar inşallah allahın izniyle. sen perş. ara çıktımı diye hatta çarş. onlar en geç zamanı söylüyorlar.
MERHABA deniz ben burcu aranıza yenı katıldım.geçmıs olsun
kız hayırlısıyla benım minişim.çok acayıp heyecan var dusundukce bı gecseydı zaman hayırlısıyla tbıkı.senın bebişinin cinsiyeti belli miHoşgeldin Burcu, sağolasın, sen nasılsın? Cinsiyet belli mi bebişinin?
kız hayırlısıyla benım minişim.çok acayıp heyecan var dusundukce bı gecseydı zaman hayırlısıyla tbıkı.senın bebişinin cinsiyeti belli mi
bide benim boynumda 2 tane fıtık var kollarım ellerim uyuşuyo berbat bir ağrı. neyseki iyiyim şimdiaaaaaaaa ne çektiğini anlayabiliyorum, doktoru aradım volteren jel kullanabilirsin dedi. eee üçlü test öncesi nelere baktı doktorun ultrasonra? son gördüğünden farklıdır tabi kocaman olmuştur, testlerin de iyi çıkar inşallah allahın izniyle. sen perş. ara çıktımı diye hatta çarş. onlar en geç zamanı söylüyorlar.
bebeğim kocaman olmuş tabi daha net gördüm. bugün ararım olmazsa umarım ii çıkar tatlım.
Yapıyorum cnm 2 kere yaptım ii gidiyor şimdilikbahar cd almıştın ya yapabiliyor musun
acaba alsammı bende oldum ama karar veremedım yapmam mı acaba dıye
nerden degıştırebılırımburcu adını ve kızının adını yazsana aden su yazan yerin altına
hoşgeldin deniz.geçmiş olsun dikkat et ceyrandsa kalma bu aarda bende gittimö doktora üçlü testimi yaptırdım.benimde kzıım olacak büyük ihtimalle çok ta edepli teyzesi göstermedi tam kordon gelmiş apış arasına belli değildi tam ama kız olma olasılığı yüksek dedi bklm 3 temmuzda ayrıntılı ultrasonum var bklm ozamn kesinleşecek...
meral cadısı nerelerde? doktora gidecekti oda, kız dimi?
kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istanbul'da yaşayanlar !!!!!!!!!!!
Mother&Baby'den mail geldi bugün bu C.tesi Alman Hastanesinde ÜCRETSİZ "Hamile Eğitim Programı" var 11-16 arası. Ben gidecem. konular çok güzel doğru nefes alma tekniklerinden bebek bakımına, emzirmeye kadar, eşli katılınabiliyor. Bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?