2009 Aralık Anneleri

selam arkadaşlar, hepinize öpücükler

denız nbr yoksun herşey yolundamı

selam canım ya sorma Pazartesi günü boynum tutuldu, bi de stajyer başladı, ona iş öğrettim biraz, dün de çok kötüydü boynum işe gelemedim, bugün çözüldü allahtan ağrı kaldı biraz. sen nasılsın görüşmeyeli?

denizzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin şekerim sevmiyomusun sen bizi artık yoksaaa (

baharrrrrcımmmmmmm sevmez miyim hiç, iki gündür robot gibiydim bugün çözüldüm :) :lepi:

sizde ne var ne yok? doktora gidenler var mı?

Pazartesi bende izinliydim benimde boynum tutulmuştu :)) bende bugün daha iyiyim. bu arada dr a gittim üçlü testim yapıldı. perşembe yada cuma alıcam sonuçlarımı. bebeğimde ii çok şükür büyüyor teyzesii. sen nasılsın boynun dışında ?

hoşgeldin deniz.geçmiş olsun dikkat et ceyrandsa kalma bu aarda bende gittimö doktora üçlü testimi yaptırdım.benimde kzıım olacak büyük ihtimalle çok ta edepli teyzesi göstermedi tam kordon gelmiş apış arasına belli değildi tam ama kız olma olasılığı yüksek dedi bklm 3 temmuzda ayrıntılı ultrasonum var bklm ozamn kesinleşecek...

Sağol Fatmacım, doktorun dediği çıkar büyük ihtimalle, kızdır. çok sevindim senin adına, insan çok merak ediyo. çin takvimine göre tuttu mu?

kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istanbul'da yaşayanlar !!!!!!!!!!!

Mother&Baby'den mail geldi bugün bu C.tesi Alman Hastanesinde ÜCRETSıZ "Hamile Eğitim Programı" var 11-16 arası. Ben gidecem. konular çok güzel doğru nefes alma tekniklerinden bebek bakımına, emzirmeye kadar, eşli katılınabiliyor. Bilginize.

Keşke bizde gelebilsek dur ben meralin kanına gireyim yada siz bize anlatırsınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…