Ben bi süre düşünmüyorum çalışmayı, senin de eşin askere gidecekti dimi?
ben bunu ılk duyuyorum yanı rapor olayını
ıkılı test yaptırdıgımız gun bebısımın kalp atıslarına bakmıs ve sukurler olsn ıyı olduguna daır rapor yazmıstı dr..sende yapmadılarmı cnm ?
ıkılı test yaptırdıgımız gun bebısımın kalp atıslarına bakmıs ve sukurler olsn ıyı olduguna daır rapor yazmıstı dr..sende yapmadılarmı cnm ?
evet canım ağostasda gitcek sanırım ocakta gelir:)))bebekte 1 aylık olur hayırlısıyla..artık birlikte bakarız
ben bunu ılk duyuyorum yanı rapor olayını
cnm o zaman ki kalbe bakmakla ilgili degil bu bizimde normal çıktı o zaman
bu 18.20.haftalarda yapılan detaylı ultrasonda kalp incelenıyor sizin bebişlerinde incelenecek ondan sonra eko yapmaya karar veriliyor bir problem çıkarsa
ama bizim ense kalınlıgımız çok diye biz direk detaylı ultrasonun sonucunu beklemeden eko yaptıracagız zahmetlı ve bebege zararlı olan birşey olmadıgı için direk yaptırıp içimizi rahatlatalım dedık
kızlar google a ayşe öner yazın. uzman tv de izleyin. mükemmel anlatıyor. bebekle ilgili
ha tamam anladım şımdı
caınm sımdı drum ıkılı test ıcın bızı aynı hastane ıcınde radyologa yonlendırdı ve bız kalp atıslarını duymak ıstedık kalp atıslarınada bakılsın dedı...Radyolog hem olcuyu aldı hemde kuzumun kalbını dınledı kac attıgına felan ...ve bızım dr rapor gıbı bırsey yazdı..
Sukurler olsn yarabbıme ..amin..
işallah guzel cıkacak canım dualarım senınle ve bebısnle..
Hepımız ıcın hayırlısı ısallah...amin
sagol bahar bakıyorum süperr bişey
kızlar google a ayşe öner yazın. uzman tv de izleyin. mükemmel anlatıyor. bebekle ilgili
esımle bende kan uyusmazlıgı var anladıgım kadarıyla kan uyusmazlıgı olan anne babada sarılık rıskı daha yusek canım sıkıldı sımdı
süpersin kızım ya kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?