2009 Aralık Anneleri

benım ders kitablarımdan bebeginizi beklerken sizi neler bekler ve cocugunuzu büyütürken sizi neler bekler kitabları var..yabancı ceviri bunlar ama ay ay herşeyi anlatıyor..ayse öneri ilkkez duydum:)) kitabına bakmak lazım

ben cıkıyorum kızlar kendınıze ve bebişlerinize çok ıyı bakın yarın gorusmek dılegıyle bye bye

iyi akşamlar kızlar biz çıkıyoruz görüşürüz yarın byeeeeeee

iyiakşamlar cnm bizde çıktık kızlar öptm hepinizi
akşam gidip bu hatunun kıtabını alayım bari ben
bahar çok begendim siteyi çokşey ögrenecegız bu siteden
teşekkurler bize hbr verdiğin için tekrar
öpüldünüz iyiakşamlar

bendende herkeze mutlu sağlıklı bir kaşma şeker kıslar
kendinize iyi davranın hoşçakalın.
öpüyorum hepinizi

bi arkadaş hangi yiyecekler faydalı demişti bende araştırmıştım
omega 3 ceviz ( günde 2-3 adet yiyorum ) balık yağı ( ocen plus hapını kullanıyorum malum yaz ayı taze balık yok ) hoş taze balık olsa da ben çok çok az yerim :) semizotu kabak çekirdeği
omega 6 ayçiçek yağı
omega 9 zeytinyağı
bunun haricinde keçiboynuzu pekmezi ve kiraz kan yapar
hamilelere önerilen meyvalar kiraz şeftali kayısı muz

merhaba kızlar ben 14+4 günlük hamileyim ve henüz bebek hareketini hissetmiyorum sadece karnım büyüdü ne zaman hissediliyo bilen var mı?

merhaba kızlar ben 14+4 günlük hamileyim ve henüz bebek hareketini hissetmiyorum sadece karnım büyüdü ne zaman hissediliyo bilen var mı?

selam, ben de 14+5'im ve bir sey hissetmiyorum. karnim bile buyumedi. ilk cocukta hareket gec hissedilirmis. 16-20 hafta arasi. ikinci cocukta daha erken hissedilirmis.

kızlar hazan oruç baskılarına dayanamayıp kaçtı. inşallah işe yarar, yazık yani.

yok canım niye kaçayım burdayım ben,bu tercih meselesi arkadaşlar saygı duymak lazım,ben bebeklerimin maddi anlamda beslenmesine zaten dikkat ediyorum ama bunun yanında onların manevi açıdanda fazlasıyla beslenmesi taraftarıyım,ayrıca göz göre göre onların hayatını tehlike atacak da değilim daha onlar çok küçük zaten ayrıca böyle bir tehlikenin var olup olmadığını danışmadan asla böyle birşey yapmam...

bende tutmak cok istiyorum ama sıvı alımı kısıtlanacak etkılenır diye kendımce düşünüyorum annem bana hamileyken tutmuş..bendede bişey yok:))):Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben kısmet olursa temmuz annesiyim size bi hatırlatmada bulunmak istedim gebeliğin 16 ile 24. haftaları arasında fetal eko kardilografi çekiliyo bebeklere lütfen bunu çektirin çok önemli sakın ihmal etmeyin bazen doktorlarınız önemsemiyo siz söyleyn zorlada olsa çektirsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…