2009 Aralık Anneleri

kızlar cetvelı nasıl yapıcam bılen varsa yardımcı olabılrımı ?

biraz çetrefilli bi iş google a ticker yaz çıkan sitelerdeki yönergeleri takip et verilen linki de kilo takip kısmına kpyala bi sürü link verilecek html yazan linki kopyala kolay gelsin yapmazsan haftanı söyle ben hazırlarım istersen

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;13;29/st/20091215/k/4c72/preg.png[/image]
[/link]
bunu kilo takipin oraya kopyala yapıştır yapabilirmisin

Günaydınn Güzell Annelerr .Regaib kandiliniz mübarekk olsun.Rabbim dualarınızı kabul eylesin.

günaydınnn güzell anneler ve bebekleri opuyorumnanaktan
sabah sabah uçmuşum ben yaa. 2008 aralık annelerine girmişim bakınıyorum saf saf...
açın benim uykumuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nefican sağol canım benim
benim genelde tükettiğim şeylermiş çok sevindim vallakaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar ben 14+4 günlük hamileyim ve henüz bebek hareketini hissetmiyorum sadece karnım büyüdü ne zaman hissediliyo bilen var mı?
ilk gebeliklerde doktorum 20. haftada diyor, ikinci gebeliklerde 16. hafta hissediliyormuş ama ben bu hafta minik kıpırtılar hissediyorum.
16+4 olduk

merve şeker çalış çalışmak iyidir canım benim.
mesleğin nedir bilemiyorum ama umarım yorucu bir iş yapmıyorsundur.
sık sık uğra amazemuszemus

esracım demek minik yavru göstermedi cinsiyetini hııııııııııılmaz: çok yaramaz mı desek yoksa sakladığı için kız mı:kedi:
yesinler onu annesi. şanslı şey seni haftaya yine göreceksin yavrunu hııııııııııııkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şeker banada göndeirmisin şu linki
şimdiden teşekkürler
gunaydın kızlar

günaydın pelin:ecrin_bebek:

günaydın kızlar bu gün kandil regaip kandiliniz mübarek olsun rabbim sağlık huzur versin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allah allah herkeze günaydın 2009 ARALIK ANNELERİ:dance::dance:
herkeze sağlıklı huzurlu birgün diliyorum:lepi:
nasıl keyifler bakalım.
bahaaaaaaaaar uyan şeker arkadaşım benimkaydirigubbakcemile
ya da ben gelip seni uyandırayım:sm_cool::sm_cool:

bu arad kıslar mübarek regaip kandilinizi kutluyorum.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…