canım o lınkı banada atarmısın ?
kızlar cetvelı nasıl yapıcam bılen varsa yardımcı olabılrımı ?
canım yapamadım :S:S bı el atabılcnmı bana :)sana zahmet regl tarıhı 10.03.2009 cnm :)
cok saol canm benım :)yordum senı ..
nefican sağol canım benimbi arkadaş hangi yiyecekler faydalı demişti bende araştırmıştım
omega 3 ceviz ( günde 2-3 adet yiyorum ) balık yağı ( ocen plus hapını kullanıyorum malum yaz ayı taze balık yok ) hoş taze balık olsa da ben çok çok az yerim :) semizotu kabak çekirdeği
omega 6 ayçiçek yağı
omega 9 zeytinyağı
bunun haricinde keçiboynuzu pekmezi ve kiraz kan yapar
hamilelere önerilen meyvalar kiraz şeftali kayısı muz
ilk gebeliklerde doktorum 20. haftada diyor, ikinci gebeliklerde 16. hafta hissediliyormuş ama ben bu hafta minik kıpırtılar hissediyorum.merhaba kızlar ben 14+4 günlük hamileyim ve henüz bebek hareketini hissetmiyorum sadece karnım büyüdü ne zaman hissediliyo bilen var mı?
merve şeker çalış çalışmak iyidir canım benim.merhaba güzel anneler
ben işe başladım raporlar izinler bitti maalesef artık sadece akşamları müsait olursam girebileceğim 3lü testimizin sonucu normal çıktı allaha şükür bebeğin cinsiyeti de erkek listeye eklenmesi için tekrar edeyim 7 aylık olana kadar rapor alamıyorum artık sonrasında yine buralarda olurum inş.
herkese sağlıklı güzel hamilelikler dinliyorum şekerlerrrrrr
esracım demek minik yavru göstermedi cinsiyetini hıııııııııııben hareketleri bu bi kaç gündür hissetmeye başladım oda gıdıklama gibi varla yok arası karnımda 14 haftalıkken küçüktü şimdi şimdi belirmeye başladı bugün doktora gittiğimde hemşire gebemisiniz diye sordu mesela çok çok dar bişey giyersem şüphe uynadırıoyum hamilemiyim acaba diye yani biraz beklemek gerekiyo kilodada bende 3 haftadır aynı kilodayım yaz geldi hiç eski iştahım kalmadı.bu arada cinsiyetini öğrenemedik göstermedi göstermeyince kızdır derler ya doktorda öyle dedi ama bi şey görmüş o kafasını karıştırmış haftaya bi daha gidicez üçlü test yapmadı direk 4lü yaptı
şeker banada göndeirmisin şu linkieski yaptiklarim cogunlukla karin hareketleriydi. maalesef onlarin hicbirini yapamiyorum artik, zaten anlami da yok:) genelde ic basenleri ve dis basenleri calistiran hareketler yapiyorum. hem o bolgelere yag toplanmasin hem de o kaslar calissin, dogum kolay olsun diye. butun hareketler yan yatarak olmali. kesinlikle sirt ustu yatmani gerektirecek hareketler yapma.
sana bir link vericem ama uyari aldim. link vermek yasakmis, ozele gonderiyorum
gunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?