tabı daha bunlar ne bıde sen benı dogunca gor anne dıye bagırıyordur.bende bugun sabah cıglık atarak uyandım ayaklarım kasıldı kaldı bagırtıma esım uyandı hemen ovmaya falan basladı ama cok kotu bırseydı ya
günaydıııın herkeseeeeeeee sositososito sositososito
ya resmen kılıtlendı ayaklarım kasıldı kaldı cok bagırdım ama uykudan oyle uyanmak cok pıs bırsey.zaten ne zaman esneyıp gerıleyım desem olacak gb oluyor bende kendımı hep tutuyorum.ama uykuda olunca fark edememısım demekkramp gibi mi ? ayy daha kramplar olcak demi
herkez uykuya mı daldı
okudugum bıryerde bu aylardan sonra hamıle annelerde gece uykusuzlugu baslarmısben uyumak üzereyim valla dün gece hiç uyuyamadım.. zaten günlerdir rahat bi uyku uyuyamıyorum nedense bi sağa dönüyorum bi sola sabahı ediyorum öyle
ya resmen kılıtlendı ayaklarım kasıldı kaldı cok bagırdım ama uykudan oyle uyanmak cok pıs bırsey.zaten ne zaman esneyıp gerıleyım desem olacak gb oluyor bende kendımı hep tutuyorum.ama uykuda olunca fark edememısım demek
akşam eşim karnımı dinledi canım ne sesler ne sesler çıkarıyor bir dinleyebilsen dedi. suyun içinde kluk kluk sesi duyuyorum dedi sonra bebişle konuşmaya başlayınca sesi kesildi durdu dedi eşim. babsı seni duyuyor dedim. rabbim ne mutluluk verici bir olaymeralcimm cnmbnm hissetmek harika bir duygu, yavaş yavaş anlıorsun zaten o hareketin bağırsağından deil ondan geldiğinikocanın soylediğine gelınce, hayatım o bebekle iletişimin şekli, onu kendımızden haberdar edıcezz. eşin olayın tadını alınca emın olsenden fazla tutacak elını orda.. selamlar baba adayına:)
sen kesin aralık annesisin gel boşveeeeeeeer ocak annelrini sengünaydın kızlar.bende ocak annesi topiğindeyim ama aralık 26 gibi doğumum olacak yani hem sizdenim hemde ocaktayım.çok sevindim hepinizin cinsiyet yaklaşık belli olmuş.benimde doktorum erkek dedi gördüğüm kordonu değilse eğer dedi.
bizden bizden evet bizdensinhayırlı olsun arkdaşım 26 aralık sa bizdensin sen nasıl ocak olursun bizdensin bizdensin kaydirigubbakcemile3
günaydıııııııııııııııııııııııngünaydıııın herkeseeeeeeee sositososito sositososito
başımız sağolsunMichael Jackson ölmüşş kızlarrr
okudugum bıryerde bu aylardan sonra hamıle annelerde gece uykusuzlugu baslarmıs
ben sizleri çok özledim şekerler
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ben sizleri çok özledim şekerler
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ben de seni özledim cnm benim.
yarın bebeğini göreceksin die dimi bu neşeler :)))
tesekkur ederım canım saolGüanyadın aralık anneleri..............
Burcu senin kasılmaların çok erken başlamış bence doktorunla konuş.magnezyum veriyorlar ama daha var zamanına. evinde cam açık olmasın yada klima ondanda olabilir. Kasılma oluyorda çok hafif gelir gider. Asıl kasılmalar benim bildiğim 6 aydan sonra başlar.
Geçmiş olsun canımmm
Meralcimmmmmmmmmmmm
Sen bizi değil bebişi özlemeyesin?? hadi hadi bizi bahane etme :)kaydirigubbakcemile5
SELAM ŞEKERLERR GEÇMİŞ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN GİREMİYORUMM AFFOLA OLUR MU İLERLEYEN ZAmanlarda telafi edeceğimm.sözz..yeter seçil sus artık diceksiniz...ben öğleden sonra tatile gidiyorum salı döneceğimm.öpüldünüz
tabı daha bunlar ne bıde sen benı dogunca gor anne dıye bagırıyordur.bende bugun sabah cıglık atarak uyandım ayaklarım kasıldı kaldı bagırtıma esım uyandı hemen ovmaya falan basladı ama cok kotu bırseydı ya
evde olmak gbsı yoktur herhalde helede tatılde olmak bende onumuzekı ay ayrılıyorum işten hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?