2009 Aralık Anneleri

kramp gibi mi ? ayy daha kramplar olcak demi
ya resmen kılıtlendı ayaklarım kasıldı kaldı cok bagırdım ama uykudan oyle uyanmak cok pıs bırsey.zaten ne zaman esneyıp gerıleyım desem olacak gb oluyor bende kendımı hep tutuyorum.ama uykuda olunca fark edememısım demek

ben uyumak üzereyim valla dün gece hiç uyuyamadım.. zaten günlerdir rahat bi uyku uyuyamıyorum nedense bi sağa dönüyorum bi sola sabahı ediyorum öyle
okudugum bıryerde bu aylardan sonra hamıle annelerde gece uykusuzlugu baslarmıs

Güanyadın aralık anneleri..............
Burcu senin kasılmaların çok erken başlamış bence doktorunla konuş.magnezyum veriyorlar ama daha var zamanına. evinde cam açık olmasın yada klima ondanda olabilir. Kasılma oluyorda çok hafif gelir gider. Asıl kasılmalar benim bildiğim 6 aydan sonra başlar.
Geçmiş olsun canımmm

GÜNAYDIN TOPİĞİN EN GÜZEL, EN ŞİRİN, EN CİMCİME, EN TATLI, EN EN EN EEEEEEEEEENNNN ANNEKERİ

NASILSINIZ BU SABAH
YARIN BEN YAVRUMU GÖRMEYE GİDECEĞİM TEYZELERİ
BAKALIM NELEEEEEEER NELR YAPACAK BABASIYLA BANA

akşam eşim karnımı dinledi canım ne sesler ne sesler çıkarıyor bir dinleyebilsen dedi. suyun içinde kluk kluk sesi duyuyorum dedi sonra bebişle konuşmaya başlayınca sesi kesildi durdu dedi eşim. babsı seni duyuyor dedim. rabbim ne mutluluk verici bir olay
allahım hiç bozmasın bu mutluluğumuzu cümlemizin tabiki

sen kesin aralık annesisin gel boşveeeeeeeer ocak annelrini sen
hayırlı olsun arkdaşım 26 aralık sa bizdensin sen nasıl ocak olursun bizdensin bizdensin kaydirigubbakcemile3
bizden bizden evet bizdensin
günaydıııın herkeseeeeeeee sositososito sositososito
günaydııııııııııııııııııııııın
Michael Jackson ölmüşş kızlarrr
başımız sağolsun
kendine yaptı yapacağını
yazık etti valla
okudugum bıryerde bu aylardan sonra hamıle annelerde gece uykusuzlugu baslarmıs

daha ne uykular kaçacak kıslaaaaaaaaaaaar
sağlıklı olsunlarda buna da alışırız bea.s.

tesekkur ederım canım saol

SELAM ŞEKERLERR GEÇMıŞ KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN GıREMıYORUMM AFFOLA OLUR MU ıLERLEYEN ZAmanlarda telafi edeceğimm.sözz..yeter seçil sus artık diceksiniz...ben öğleden sonra tatile gidiyorum salı döneceğimm.öpüldünüz

:teytey::teytey:tekrar iyi tatilller canım benim

evde olmak gbsı yoktur herhalde helede tatılde olmak bende onumuzekı ay ayrılıyorum işten hayırlısıyla bakalım

o ben de de oluyordu. kalsyum eksikliğinden oluyor. günlük süt iç 2 bardak günde. tırnaklarda bile beyazlık oluşuyor eksik olduğunda.bir de bol su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…