Canım gözün aydın hayırlı olsun geçmişi okumadım ama şimdi düzelttim listeyi ekledim senin oğluşunu da:kedi: Benim de oğlum olacak bugün öğrendim hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş.:Saruboceq:
Sağol canım seninkide hayırlı olsun bende bugün öğrendim sen erken öğrenmişsin
sositososito
Canlarım ancak şimdi yazabiliyorum kayınvalidem ve kayınpederim bizdeler oyüzden giremedim..
Dr.da hiç bir sorun çıkmadı çokşükür.Her şey çok normal.Ve bebeğimin cinsiyetiniöğrenmiş oldum erkek annesi oluyorum ben de zemuszemus Allah hepimizin bebeğini korusun inşş.:Saruboceq:
Gözünaydın cnmm Allah sağlığıylada kucağına almayı nasip etsinbende geldim doktrodaaaan. bizde gördük bebişimizi hemde her açıcan zemuszemus
nihayet gösterdi kendini bize oğluşumuz geliyormuş. aman bide hareketli sormayın el sallayıp durdu bize
yarım saat izledik herşeyide normalmiş çokşükür 3 lü teste de gerek yokmuş :dance:
Ohhh ohh ne güzel erkek bebekler artıyorrr gözünaydın cnmmm.Canlarım ancak şimdi yazabiliyorum kayınvalidem ve kayınpederim bizdeler oyüzden giremedim..
Dr.da hiç bir sorun çıkmadı çokşükür.Her şey çok normal.Ve bebeğimin cinsiyetiniöğrenmiş oldum erkek annesi oluyorum ben de zemuszemus Allah hepimizin bebeğini korusun inşş.:Saruboceq:
ıyıdır canım sen nasılsın bebıs nasılgünaydın burcu nbrr cnmm
Canlarım ancak şimdi yazabiliyorum kayınvalidem ve kayınpederim bizdeler oyüzden giremedim..
bende geldim doktrodaaaan. bizde gördük bebişimizi hemde her açıcan zemuszemus
nihayet gösterdi kendini bize oğluşumuz geliyormuş. aman bide hareketli sormayın el sallayıp durdu bize
yarım saat izledik herşeyide normalmiş çokşükür 3 lü teste de gerek yokmuş :dance:
ıyıdır canım sen nasılsın bebıs nasıl
günaydın kızlar.bende ocak annesi topiğindeyim ama aralık 26 gibi doğumum olacak yani hem sizdenim hemde ocaktayım.çok sevindim hepinizin cinsiyet yaklaşık belli olmuş.benimde doktorum erkek dedi gördüğüm kordonu değilse eğer dedi.
GÜNAYDIN KIZLARRRR opuyorumnanaktan
ay maşallah kızlar darısı başımaa bende ikili zamanı sordum doktora ama sölemedi tahmin yürütmeyi sevmem dedi sanırım ancak 3 hafta sonra öğrenebilcem bende ERKEK hissedenlerdenim bu aralık erkek senesi sanırım kaydirigubbakcemile3
tabı daha bunlar ne bıde sen benı dogunca gor anne dıye bagırıyordur.bende bugun sabah cıglık atarak uyandım ayaklarım kasıldı kaldı bagırtıma esım uyandı hemen ovmaya falan basladı ama cok kotu bırseydı yaoff burcu sorma cnmm ya sabaha kadar yarım yamalak uyudum. sağa dönüyorum canımı acıtıyor sola dönüyorum bi süre sonra ordada rahatsız oluyo sırt üstü sağ sol derken yatakta yoruldum valla sabaha kadar daha şimdiden yandım yani ben. ilerde nolcak bilmem. uykusuz günler başladı. alış anneeee diyordur içerden yaramaz
günaydın canımgünaydıııın herkeseeeeeeee sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?