2009 Aralık Anneleri

Sağol canım seninkide hayırlı olsun bende bugün öğrendim sen erken öğrenmişsin
sositososito

Sağol canım seninkide hayırlı olsun bende bugün öğrendim sen erken öğrenmişsin
sositososito

Evet canım erken oldu benim öğrenmemopuyorumnanaktan Ama bebeğim zaten ultrasonda sat.tan bir hafta önde gözüküyor maş. Dr. da çok inceledi baya izletti bize.Önce %90 erkek dedi.Sonra kesin erkek dedi başka bir şekildeyken açtı bacakları havaya dikti de benim oğlankaydirigubbakcemile3

haydı gözunaydın
ogluşunda hayırlı olsun cnm

Gözünaydın cnmm Allah sağlığıylada kucağına almayı nasip etsin

Ohhh ohh ne güzel erkek bebekler artıyorrr gözünaydın cnmmm.
Aminnnn cnmm

ay maşallah kızlar darısı başımaa bende ikili zamanı sordum doktora ama sölemedi tahmin yürütmeyi sevmem dedi sanırım ancak 3 hafta sonra öğrenebilcem bende ERKEK hissedenlerdenim bu aralık erkek senesi sanırım kaydirigubbakcemile3

Nehircim hayırlı olsun oğluşun, öpüyorum sizi.

Hayırlı olsun canım, sanırım erkekler öne geçti sayenizde :))

günaydın kızlar.bende ocak annesi topiğindeyim ama aralık 26 gibi doğumum olacak yani hem sizdenim hemde ocaktayım.çok sevindim hepinizin cinsiyet yaklaşık belli olmuş.benimde doktorum erkek dedi gördüğüm kordonu değilse eğer dedi.

ıyıdır canım sen nasılsın bebıs nasıl

off burcu sorma cnmm ya sabaha kadar yarım yamalak uyudum. sağa dönüyorum canımı acıtıyor sola dönüyorum bi süre sonra ordada rahatsız oluyo sırt üstü sağ sol derken yatakta yoruldum valla sabaha kadar daha şimdiden yandım yani ben. ilerde nolcak bilmem. uykusuz günler başladı. alış anneeee diyordur içerden yaramaz

hayırlı olsun arkdaşım 26 aralık sa bizdensin sen nasıl ocak olursun bizdensin bizdensin kaydirigubbakcemile3

tabı daha bunlar ne bıde sen benı dogunca gor anne dıye bagırıyordur.bende bugun sabah cıglık atarak uyandım ayaklarım kasıldı kaldı bagırtıma esım uyandı hemen ovmaya falan basladı ama cok kotu bırseydı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…