amin canım amin... ebru sen cerrahpaşa ya gidiyosun dimi.Daha önceki yazında öyle yazmıştın hangi doktora gidiyorsun?
Bende koroid pleksus kisti görünce doktorum Cerrahpaşa'ya gönderdi. Perinatolojiye gitmem gerekiyormuş ama oradan da randevu alabilmek için önce gebe polikliniğinde muayene oldum. Onlar sevk etti perinatolojiye. Orada güya (inşallah) profesörler bakıyormuş ayrıntılı ultrasonda ama kim bakacak bilmiyorum. Üç doktor varmış dönüşümlü bakıyorlarmış her ay bir tanesi.
Sen de mi Cerrahpaşa'ya gidiyorsun?
PROF. bakıyor canım. bende burada tanıştığım arkadaş vasıtasıyla Prof.Rıza Madazlı ya gittim. Orada detaylı bakıyorlar.Biraz orada canın sıkılacak beklerken çok sorunlu gebelik hikayesi dinleyeceksin..Oraya gidince Rıza Madazlı yı iste ona belki gösterirler.
[
Ben randevu için beklerken Rıza Madazlı'nın odasına gittim. Durumu anlattım. Dedim size özel muayenede yaptırmak istiyorum ayrıntılı ultrasonu hangi hafta en uygun olur diye. O da hiç gerek yok buradan randevu al bakılsın dedi. Sen rutin takiplerini de Rıza Madazlı'ya mı yaptırıyorsun peki? Eğer mümkünse ben de onun bakmasını isteyeceğim gidenler çok memnunmuş.
hayırlı kandiller canım
bende bu haftasonu pazar yatakta bazı hareketler hissettim
eşimde sıkıştırma bebğişi diye beni uyardı
ama hafif kıpıtrılar hissediyorum artıkopuyorumnanaktan
öğrendikelerini bize aktar tabi tatlıma.s
süper bilgiler nolur devamını da anlat çok merak ettim bende hissettiğimi düşünüyorum ilk gebeliğim ama hamileliğimide vücuttaki deşimlerden 3.haftada anlamıştım o yüzden gözlemlerime güveniyorum hemen dediklerini uyguluyorum
bu hareketler neye benziyor peki? ben sadece icerden bir seyler cekiliyormus gibi hissediyorum. oyle keskin bir hareket hissim yok.
teşekkürler harika şeyler biliyosun bir an önce bekliyoruz.bende baskülüm vardı ama rahat edemedim dijital aldım sabah aç karnına tuvaletten sonra çıplak tartılıyorum zaten tartılmanın usulude böyledir(ukelalık etmek gibi olmasın:) gün içinde içtiğimiz yediğimizin haddi hesabı yok boş yere strese girmye gerek yok. demek aynı kilodaymışız benimde bailangıç 55 di şimdi 61 im:) şu an inek durumunda ben oluyorum.3 haftadır kilo almadım bayram ediyorum ama bebek büyüyo.acaip moral oluyo kardeşin mankenleri boşuna göstermesin 180 boyları var üçüz bile doğursalar belli olmaz ki kendi adıma 161 boya sahip biri olarak hiç kendimi karşılaştırmıyorum gülben ergene bak bizim gibi çünkü boy yokesracığım bn de onun harici bi sürü kıpırtı hissedıorum karnımda. ama emin olun onun o ''bımm!!!'' yapan hafif çıkıntısı karındaki yükseltisi kesınlıkle hiçbirine benzemiyor. ama karın mutlaka gergin olacak.ayaklar falan ııce uzatılınca elde edılebılıyor sanırım o da:) avucunun yerini de arada deiştiricenn dikkatle.bir an once herkesın sağlıklı gunlerde hıssetmesını dılıorum inş.
devamına gelince, bebeğe bu şekılde matematık bıle oğretılebılıor, daha doğrusu matematığe yakınlaştırılabılıor. kaynağı ve yazarı falan bulayım da tam metnı yazarım size.. bn bunları birinci bebeğimde denedim. ve farklı durumları.. :)
kilo olayına gelince bn sanırım 3 kilo aldım.. kontrolum yarın, gorcezzzz . eve elektronık baskul aldık, sabah 58 çıkıorum, oğlen 59, akşam 60... bı tartılmadan bı tartılmaya aynı saat ıçınde bıle farklı gosterıor, bnm ııce kafam karıştı... birinci hamılelığım gıbı olmasını istemıorum abimin deyimiyle (ki bu olaylara yakın biri, çocuk dr u) inek gibi olmuştum((((((((((( bi sürü mankenı gosterıordu bana, bak bılmem kım 2 çocuk dourmuş nasıl duruor falan dıe epey uraştı bnle.. ama bunun yanısıra da emzirirken diyet falan yaptırtmadı, hafifini bile.. emzirerek verirsin dedi. verdim de...
teşekkürler harika şeyler biliyosun bir an önce bekliyoruz.bende baskülüm vardı ama rahat edemedim dijital aldım sabah aç karnına tuvaletten sonra çıplak tartılıyorum zaten tartılmanın usulude böyledir(ukelalık etmek gibi olmasın:) gün içinde içtiğimiz yediğimizin haddi hesabı yok boş yere strese girmye gerek yok. demek aynı kilodaymışız benimde bailangıç 55 di şimdi 61 im:) şu an inek durumunda ben oluyorum.3 haftadır kilo almadım bayram ediyorum ama bebek büyüyo.acaip moral oluyo kardeşin mankenleri boşuna göstermesin 180 boyları var üçüz bile doğursalar belli olmaz ki kendi adıma 161 boya sahip biri olarak hiç kendimi karşılaştırmıyorum gülben ergene bak bizim gibi çünkü boy yok
Şimdi nasılsın? İnşallah önemli bir şey yoktur güzel haberlerle gelirsin canım.
Bendede oluyo o kasılmalar canım hele yatarken ani bir hareket yaptığımda kımıldayamıyorum 1-2 dakika bende gidicem bugün doktora bakalım ne diyecek.Herşeyden korkar olduk zaten
nehir iyi haberlerini bekliyoruz, yemeğe çıkıyorum ben. öpüyorum seni.
nehircim k.bakma cevap veremediğimiz için mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Ama arada kaçırdıklarımda oluyorbende karnıma hafif hafif kramplar giriyor ama aman aman da değil yani rahim büyüyor die olduğunu düşündüğüm için pek önemsemedim.
Nehirciim hayırlı haberlerle gel inşallah
nehircim umarım bişey yoktur.ii haberlerini bekliyoruz. bu arada biz karnımızı doyurduk geldik hanımlar sizlerde doyurdunuz mu bebişlerinizi
yağmurcuuum gözün aydın desene benim oğlana bi erkek arkadaş daha gelioooo
sağol canım seninkide.inş.hayırlısıyla kucağımıza alırızgözunaydın
hayırlı olsun ogluşun
gözün aydın cnm oğluşun geliyormuş aynı haftalığız demek sende tam 17 sin.çok az kilo almışın sen maşlallah.bebk nasılmış bklm kaç cm olmuş bende salı günü gittim 16,4 cm di.tam cinsiyetini gösteremedi ama kız olma olasılığı daha üksekmiş.hayırlısı bklm senin de sat 26 şubat ddimi
yağmur canım gözün aydın
demek oğlan anası olucaksın hıııııkaydirigubbakcemile2
Bi erkek daha geliyor hihoyyyt[table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|Cinsiyet|Güncel notları...
01|sermus|23 Şubat|01 Aralık||6+3'te kalp atışını duydu
02|Gamze..|24 Şubat|01 Aralık||5+1'de kese görüldü,8+3'te kalp atışı duyuldu
03|RuzgarDeniz|25 Şubat|02 Aralık||5+3'te kese, 7+3'te kalp atışı görüldü
04|hazan007|25 Şubat|02 Aralık||5+3 kese,6+3 kalp atışı görüldü.
05|*YAĞMUR*|26 Şubat|03 Aralık| Erkek |6.Haftada kese görüldü,7+2'de kalp atışı duyuldu
06|penses |26 Şubat|03 Aralık||4.Haftada iki kese görüldü,7.Haftada kalp atışları duyuldu
07|fsm|26 Şubat|03 Aralık|Kız|4.Haftada kese görüldü,9.Haftada kalp atışı duyuldu
08|lalsuu|26 Şubat|03 Aralık
09|hazanx|27 Şubat|04 Aralık
10|minik kelebek|27 Şubat|04 Aralık||5+4'te kese,7+0'da kalp atışı görüldü.
11|Eliffffffff|27 Şubat|04 Aralık|
12|honeybaby|28 Şubat|05 Aralık|Erkek
13|pln79|28 Şubat|05 Aralık|Kız
14|turkuaz_turkuaz|28 Şubat|05 Aralık|Erkek|5.Haftada kese görüldü,7.Haftada kalp atışı duyuldu
15|gıdacı elif| 28 Şubat |05 Aralık
16|buneyaa|28 Şubat|05 Aralık|Kız
17|Rukal|28 Şubat|05 Aralık
18|mudoavea|28 Şubat|05 Aralık||5+4'te kese görüldü,6+4'te kalp atışları duyuldu
19|serayp|20 Şubat|05 Aralık|Kız|6+1'de kese,7+2'de kalp atışı görüldü
20|sefamolsun|01 Mart|06 Aralık
21|hazanx|01 Mart|06 Aralık|Erkek+Erkek|ikizler geliyor:)
22|secill|01 Mart|06 Aralık
23|peluse|01 Mart|06 Aralık|Erkek|5.Haftada kese görüldü,6+3'te kalp atışı duyuldu
24|esrtml|07 Mart|06 Aralık||7+1'de kalp atışı duyuldu
25|mcetin1|02 Mart|07 Aralık|Kız|6.Haftada kalp atışı duyuldu
26|sarach|02 Mart|07 Aralık
27|esraie|03 Mart|08 Aralık||7+3'te kalp atışı görüldü
28|hira.|03 Mart|07 Aralık||4+3 kese görüldü,7.haftada kalp atışı duyuldu
29|BernaZDL|03 Mart|07 Aralık|Kız|5.Haftada kalp atışları duyuldu.
30|Eyhayat|04 Mart|09 Aralık||8 Haftalıkken kalp atışları duyuldu
31|büşra44|05 Mart|10 Aralık
32|myhusbandandme|06 Mart|11 Aralık
33|gulsah1985|06 Mart|11 Aralık||6+1 hem kese görüldü,hem de kalp atışları duyuldu
34|Christian_Louboutin|06 Mart|11 Aralık
35|HFZ|07 Mart|12 Aralık
36|bkaban|28 Şubat|12 Aralık|Kız|tutu görüldü
37|vip_anne|07 Mart|12 Aralık||Cinsiyet öğrenmek istiyoruz:)
38|Melike|07 Mart|12 Aralık
39|sedabiçer|8 Mart|13 Aralık||7+4'te kalp atışı duyuldu.
40|siyaz|09 Mart|14 Aralık
41|tavuskusu77|10 Mart|14 Aralık||7.Haftada kalp atışları duyuldu
42|sadecebu|10 Mart|15 Aralık|Kız+Kız|6+3 hem kese görüldü,hem kalp atışı duyuldu.2 küçük hanımefendi:)
43|wavy|10 Mart|15 Aralık
44|rapunzel_sb|10 Mart|15 Aralık|Erkek|5.Hafta kese görüldü,6.Hafta kalp atışı duyuldu
45|bhcg|11 Mart|16 Aralık||8.Haftada kalp atışı duyuldu
46|eslemim|11 Mart|16 Aralık|Erkek|5+5'te kesesini gördü,7+5'te kalp atışı duyuldu
47|berfin01|11 Mart|16 Aralık||9.Haftada kalp atışı görüldü
48|nefican|11 Mart|16 Aralık|Erkek
49|Japon Kız|12 Mart|17 Aralık|Erkek|7+1 kalp atışı görüldü
50|prettybaby|13 Mart|18 Aralık|Kız
51|mambaa|17 Mart|18 Aralık||6+6'da minik pıt pıtları duydu:)
52|Sevalka|12 Mart|19 Aralık
53|gulsila|14 Mart|19 Aralık||7.Haftada kalp atışı duyuldu
54|heja|16 Mart|21 Aralık
55|beyazbeyaz|16 Mart|21 Aralık|Erkek|5+4'te kalp atışı görüldü.Arda bebek geliyor:)
56|green.blue.eyes|17 Mart|22 Aralık||5+4'te kese,6+3'te kalp atışı görüldü
57|mediha74|18 Mart|23 Aralık
58|ayesbirim|18 Mart|23 Aralık
59|Gurbet_gelini|19 Mart|24 Aralık
60|çilek84|19 Mart|24 Aralık||6+3'te kese,7+5'te kalp atışı görüldü
61|sevgii:)|19 Mart|24 Aralık
62|edalim35|19 Mart|24 Aralık||8.haftada kalp atışları duyuldu
63|b_i_o|19 Mart|24 Aralık|Erkek|6+0'da kese,8+1'de kalp atışı görüldü.
64|pringles|20 Mart|25 Aralık||7+1 kese görüldü ve kalp atışı duyuldu
65|DrGunay|21 Mart|26 Aralık||5+2'de kese görüldü
66|Nehir67|22 Mart|27 Aralık|Erkek|5+6'da kese,6+6'da kalp atışı görüldü
67|little_princess|22 Mart|20 Aralık||5.Haftada kese görüldü,7+5'te kalp atışı duyuldu.
68|blue_eye|24 Mart|29 Aralık||6+1'de kalp atışları duyuldu
69|alp2009|24 Mart|29 Aralık||2'li test sonucunu bekliyoruz
70|cancer|26 Mart|31 Aralık||5+5'te kese,7+5'te kalp atışı görüldü
[/table]
10 Kız + 12 Erkek oldu minişlerimizhihoyyyt
Haydi bastırın bebişlerr, bakalım kim öne geçecekzemuszemus
Sağol canım seninde gözünaydın hayırlısı olsun erkekler çoğunluktakaydirigubbakcemile3
sağol canım seninkide.inş.hayırlısıyla kucağımıza alırız
Sağol canım evet 2 kilo aldım öyle hamileyim diye çok abartmıyorum zaten kiloluyum daha çok şişko olmıyım:roflol:
Bebişte çok iyi 20 gün önce 3 ay 10 günlüktü bugün tam 4 aylık oluyor
ama ultrasondaki resimde 7+4 çıktı evet sat26 şubat...3lü testte yaptırdım inş.sonuçta iyi çıkar.
seninde kızın hayırlı olsun canımhihoyyyt
Evet canım sağol inş. seninkide hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?