canım gırme ya nolur nolmaz enfeksıyon kapma ...Allah korusun..bende gırmıyorum hıc gerek yok durup dururken..yerimseniben
Soguksa ayri tabi de . Ben doktora tatile gidicem sakincasi varmi diyince islak mayo ile kalmadigin surece yok demisti sen yine de doktoruna sor istersen .
denizi çok öeriyolar banada doktorum istediğin gibi yüz gez fazla güneşte kalma yeter dedi
tunaydin kizlaar herkes iyidir inş. ya ben birsey ogrenmek istiyorum
aranızda gebelikle beraber gelen diş problemi yaşayan var mı ? dun aksam yemek yerken
bi tane azı disimden pirinc tanesi kadar parca kırıldı ve dişimde çürük bile yoktu :1no2:
bazı gebelik sitelerinden okuduguma gore bebeğin kalsiyum ihtiyacı bizim vucudumuzdan karşılandıgı icin bizlerde doğal olarak kalsiyum eksikligi meydana geliyomus ve gebelik boyunca duzenli diş kontrolu gerekiyorsa da tedavi olmamiz gerekiyormus. diş kontrollerine giden veya dişleri ile ilgili problemleri olan annelerimiz var mi ??
listede bebısımle ben yokum :çok üzgünüm:
Olsun, liste güncellenince seni de eklerler. Ben de yokum listede. Hamileyiz, alınganız.
kızlar benım arasıra kasık kısmımda kasılma gııbı bıseyler oluyor sızde de oluyormu ??
denizi çok öeriyolar banada doktorum istediğin gibi yüz gez fazla güneşte kalma yeter dedi
ayy cok ılgınc yaa sımdı kafaya taktım yaa sıksık olmaya basladı..korkmadım degıl ne yalan soylıyeyımm...saol mambacım senın kac aylık canı m bebısın yada kac haftalık..?
listede bebısımle ben yokum :çok üzgünüm:
Olsun, liste güncellenince seni de eklerler. Ben de yokum listede. Hamileyiz, alınganız.
alınganlıkla alakası yokkii ben topige katıldktn sonra ıkıkez guncelleme yapıldı dıye gordum....hem alınmadım canım ole hemen etkılenmemm....yerimseniben
Arkadaşlar bilgilerinizi verin ekleyeyim sizleri de.Listeyi tek güncelleyen benim.Tek başıma ilgilenmek biraz zor oluyor haliyle.Bazen bir giriyorum durduğum sürece tek işim listeyle ilgilenmek oluyor o da biraz zor oluyor,hoş olmuyor.Bir de çok yazı yazılınca açtığımda hepsini okumayabiliyorum o yüzden gözümden kaçıyor bazı şeyler.Liste konusunda başka yardımcılar bulmam gerekiyor sanırım.Siz söyleyin ben eklerim sizleri.Ama bana özelden yazın en iyisi yine kaçırmayayım yazdıklarınızı:kedi: Hoşgeldiniz aramıza
yok canım sukurler olsun agrılı degıl sadece kramp gıbı bıseler oluyor kasık kısımlarımda...kafama taktıgım zaman oluyor daha cok ...bakma sen bn bırazda evhamlıyım ondandır:))
ben 15+5 :))
Rabbım yardımcımız olsun ısallahh..amin cınsıyetı bellımı kuzunun cnm ...bızım askımz erkek sanırım ama yuzde 70 dr tam emın degıldı en son 14 haftalıkken kontrole gtmıstık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?