2009 Aralık Anneleri

canım gırme ya nolur nolmaz enfeksıyon kapma ...Allah korusun..bende gırmıyorum hıc gerek yok durup dururken..yerimseniben

Soguksa ayri tabi de . Ben doktora tatile gidicem sakincasi varmi diyince islak mayo ile kalmadigin surece yok demisti sen yine de doktoruna sor istersen .

denizi çok öeriyolar banada doktorum istediğin gibi yüz gez fazla güneşte kalma yeter dedi

Sordum canım dr.uma zaten ona göre gittim.Hamilelik hastalık değil denize gir yüz hatta rahatlatır iyi gelir dedi.Havuz daha sakıncalı bizim için suyuna kimyasal madde atıyorlar temizlemek için.Aynen benim de dr.um fazla günaşte kalma dedi.Zaten gittiğimizde saat 4buçuk falandı.50 faktörlü güneş kremi sürdüm başımda da şapka.Zaten çok da güneş yoktu bugün bir göründü bir kayboldu.yerimseniben

Benim de dolgulu bir dişim vardı, geçenlerde gece yarısı çok ağrıdı. Ertesi gün doktora gittim antibiyotik verdi, apse var dedi. Neyse doktora pek güvenemedim. Başka birine gittim. Apse yok bu dişte, antibiyotik içme dedi. Kanal tedavisi yaptı. Tabii ki önce doktorumla konuştu. Söylediği kadarıyla hamilelikle alakası yok, bu dişe dolgu yapılırken iyi temizlenmemiş. Dolgunun altından çürümüş.

ayy cok ılgınc yaa sımdı kafaya taktım yaa sıksık olmaya basladı..korkmadım degıl ne yalan soylıyeyımm...saol mambacım senın kac aylık canı m bebısın yada kac haftalık..?

denizi çok öeriyolar banada doktorum istediğin gibi yüz gez fazla güneşte kalma yeter dedi

evet. en iyisi sabah erken ya da aksama dogru gec saatlerde girmek. guneste fazla kalinca vucut isisi artabilir, vucut isisin artmasi bebek icin iyi degil.

ben de cok sabirsizlaniyorum deniz icin. 1 ay sonra filan TR'ye gelicez hihoyyyt

ayy cok ılgınc yaa sımdı kafaya taktım yaa sıksık olmaya basladı..korkmadım degıl ne yalan soylıyeyımm...saol mambacım senın kac aylık canı m bebısın yada kac haftalık..?

ben bugun 15+1 'im canim. sen kac haftaliksin?

eger kasilmalar siddetli agri seklinde degilse hic bosuna kafayi takip endiselenme canim. normal, bende de surekli oluyor. ama dayanilmayacak gibiyse mutlaka doktorunu ara.

yok canım sukurler olsun agrılı degıl sadece kramp gıbı bıseler oluyor kasık kısımlarımda...kafama taktıgım zaman oluyor daha cok ...bakma sen bn bırazda evhamlıyım ondandır:))
ben 15+5 :))
Rabbım yardımcımız olsun ısallahh..amin cınsıyetı bellımı kuzunun cnm ...bızım askımz erkek sanırım ama yuzde 70 dr tam emın degıldı en son 14 haftalıkken kontrole gtmıstık...

listede bebısımle ben yokum :çok üzgünüm:

Olsun, liste güncellenince seni de eklerler. Ben de yokum listede. Hamileyiz, alınganız.

alınganlıkla alakası yokkii ben topige katıldktn sonra ıkıkez guncelleme yapıldı dıye gordum....hem alınmadım canım ole hemen etkılenmemm....
yerimseniben

Arkadaşlar bilgilerinizi verin ekleyeyim sizleri de.Listeyi tek güncelleyen benim.Tek başıma ilgilenmek biraz zor oluyor haliyle.Bazen bir giriyorum durduğum sürece tek işim listeyle ilgilenmek oluyor o da biraz zor oluyor,hoş olmuyor.Bir de çok yazı yazılınca açtığımda hepsini okumayabiliyorum o yüzden gözümden kaçıyor bazı şeyler.Liste konusunda başka yardımcılar bulmam gerekiyor sanırım.Siz söyleyin ben eklerim sizleri.Ama bana özelden yazın en iyisi yine kaçırmayayım yazdıklarınızı:kedi: Hoşgeldiniz aramıza

Arkadşlar herkese günaydınlar... Artık çoğumuzun bebeğinin cinsiyeti belli galiba. Bizim PRENSimiz olacakmış. Sağlıklı olsun inşallah. Çok mutluyuz.

tamam canım

bizim bir dahaki kontrolumuz 17. haftada. o zaman bakarsa ogreniriz cinsiyetini. bakmazsa da cok merak etmiyorum acikcasi, bak diye tutturmam:)

Kızlar 2 saattır mÜthıŞ derecede Şıddetlı vajen agrım var.sankı bıcaklar saplanıyo assagıdan yukarı dogru.doktora ulasamıyorum,cok korkuyorum bı bılgısı olan varsa lÜtfenn paylassın beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…