tunaydin kizlaar herkes iyidir inş. ya ben birsey ogrenmek istiyorum
aranızda gebelikle beraber gelen diş problemi yaşayan var mı ? dun aksam yemek yerken
bi tane azı disimden pirinc tanesi kadar parca kırıldı ve dişimde çürük bile yoktu :1no2:
bazı gebelik sitelerinden okuduguma gore bebeğin kalsiyum ihtiyacı bizim vucudumuzdan karşılandıgı icin bizlerde doğal olarak kalsiyum eksikligi meydana geliyomus ve gebelik boyunca duzenli diş kontrolu gerekiyorsa da tedavi olmamiz gerekiyormus. diş kontrollerine giden veya dişleri ile ilgili problemleri olan annelerimiz var mi ??
bence kişiden kişiye değişiyo ilk aylarda kilo alanlar hep sonraki aylarda duruluyo tabi 30 40 kilo alanları saymıyorum bende ilk 3 ay 6 kilo aldım ama bir aydır aynı kilodayım ama sen iyi almışın
çok normal. Benimde aynı tehlike söz konusuydu ve hala da söz konusu. Sadece gidiş dönüş 20 dk yı geçmeyecek dedi doktorum, o da ısrarımla. Yalnız çıkınca ağrı girecek diye çıkamıyorum 10 dk lığına da. Nitekim hep öyle oluyor. Dün de Allah yardım etti zinciri kırdım, çıktım, az ağrıdı. Kardeşimde tam bana gelmiş, bu kadar olur. Onla aldım geldim. Dükkanda tabure verdiler aman bir ağrıdı. Acelesiz aldım kaçtım. Bir de nasıl sona kadar gidecek bu durum bilemiyorum. Karnında gülle hissi. Milleti hep sokaklarda şiş şiş gezerken hiç gezemeyeceğimi düşünmemiştim. Allah yardımcımız olsun.
tunaydin kizlaar herkes iyidir inş. ya ben birsey ogrenmek istiyorum
aranızda gebelikle beraber gelen diş problemi yaşayan var mı ? dun aksam yemek yerken
bi tane azı disimden pirinc tanesi kadar parca kırıldı ve dişimde çürük bile yoktu :1no2:
bazı gebelik sitelerinden okuduguma gore bebeğin kalsiyum ihtiyacı bizim vucudumuzdan karşılandıgı icin bizlerde doğal olarak kalsiyum eksikligi meydana geliyomus ve gebelik boyunca duzenli diş kontrolu gerekiyorsa da tedavi olmamiz gerekiyormus. diş kontrollerine giden veya dişleri ile ilgili problemleri olan annelerimiz var mi ??
evet bıkac hafta once bendede oldu kucuk bır parca kırıldı...sonra sorun cıkmadı cok sukur..
soyle bısey duymstm her gebelık annden bır dıs gotururmus ne kadar dogru bılemm tabı..
evet ben de duymustum buyukler oyle soyler fisfisfis ben de bugun korkudan 3 bardak sut ictim kaydirigubbakcemile3 inş. bende de sorun olmaz bidaha :Saruboceq: doktora gitmeye zaman bulamiyorum ki
burcucum nasılsın
nasıl oldun şimdi çok merak ettik seni
aman canım dikkat et kendine çook geçmiş olsun
hiç anlamadınmı peki enfeksiyon olduğunu akıntının renginden filan anlaşılıyomuş ya
evet çok dikkat etmek lazım
şimdi iyi olmana sevindim ama yinede dikkatli ol sen.
P.tesi haber verirsin durumu bize
ben çıkıyorum şimdilik kocacımda gelir birazdan..
Bugün eşimle denize gidelim dedik ama bana mayo almak gerekiyordu öncelikle.geçen senekinin olmayacağını biliğimden denemedim bile.Mağazada denemediğim mayo kalmadı hepsi göğüs yüzünden olmadı göğüslerim çok şişti kızlar yaa biliyordum ama mayo da olmayınca baya moralim bozuldu.Sonra tam çıkacakken başka bir mayo denedim o diğerlerinden biraz daha iyi olunca onu aldım.Ama denize girmedim su çok soğuk geldi eşim girdi ben girmedim üşütürüm falan diye:umursamaz:
Bugün eşimle denize gidelim dedik ama bana mayo almak gerekiyordu öncelikle.geçen senekinin olmayacağını biliğimden denemedim bile.Mağazada denemediğim mayo kalmadı hepsi göğüs yüzünden olmadı göğüslerim çok şişti kızlar yaa biliyordum ama mayo da olmayınca baya moralim bozuldu.Sonra tam çıkacakken başka bir mayo denedim o diğerlerinden biraz daha iyi olunca onu aldım.Ama denize girmedim su çok soğuk geldi eşim girdi ben girmedim üşütürüm falan diye:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?