2009 Aralık Anneleri

tunaydin kizlaar herkes iyidir inş. ya ben birsey ogrenmek istiyorum
aranızda gebelikle beraber gelen diş problemi yaşayan var mı ? dun aksam yemek yerken
bi tane azı disimden pirinc tanesi kadar parca kırıldı ve dişimde çürük bile yoktu :1no2:
bazı gebelik sitelerinden okuduguma gore bebeğin kalsiyum ihtiyacı bizim vucudumuzdan karşılandıgı icin bizlerde doğal olarak kalsiyum eksikligi meydana geliyomus ve gebelik boyunca duzenli diş kontrolu gerekiyorsa da tedavi olmamiz gerekiyormus. diş kontrollerine giden veya dişleri ile ilgili problemleri olan annelerimiz var mi ??

Benim basinda problemim oldu gerci gebelikle alakali degildi yaptirmam gereken bir dolgum vardi hamile oldugumu ogrenince gidip hemen yaptirdim . Kendi doktorumu da dis doktorumu da soyledim sorun olmayacagini soylediler.

bence kişiden kişiye değişiyo ilk aylarda kilo alanlar hep sonraki aylarda duruluyo tabi 30 40 kilo alanları saymıyorum bende ilk 3 ay 6 kilo aldım ama bir aydır aynı kilodayım ama sen iyi almışın

aynen bende oyle duydum bazı bunyeler bırden kılo alıp sonrasında duruluyormus..:ecrin_bebek:

amınnn ısallahh...banada en fazla yarım saat kdar dedı...aynen bende dun kırdım zıncırı :)) bıde cok ayakta kalınca akıntım cogalıyor daha da korkuyorm..oyuzdden evde kalmk aslında daha mutlu edıo yurumek cok ıstıyorum hemde cok cok ama ıste korkuyorm...bende durup durup soruorm kocıse nasıl olcak sonuna kadr bolemı olcak dıye..onemlı deıl kılo almam sonra verırım ama dogumdan korkuyorm zaten sezeryandan ıstemıyorum b u yuzden kolaylastırmak ıcın evın ıcınde haeketlend m artık temızlık felan yapmaya basladım ama dınlene dınlene...yengemde hamıle kız bebgı ama masallahcok hareketlı onun adna ben kkorkuyorm allah korusun...
benım bebısım errkek ve sanırım erkek bebkler daha fazla yoruyor anneyı ve erkek bebkte bel agrısı cok olurmus bu yuzden zaten benım hareketlerım kısıtlı belımde agrı sureklı hafıfte olsa...Ama daha kucuk kuzumbıraz daha buyusun yaklasık 1 ay sonra doktorumd a ızın verırse yolculuk yapmayı dusunuyorum memlekete gıdıcem adanaya yaklasık 12 saat kadar yol cekıcem ....dr cıkma derse cıkmıcam artık mecburen bebısım ıcın hihoyyyt
hayırlısı olsun ...

evet bıkac hafta once bendede oldu kucuk bır parca kırıldı...sonra sorun cıkmadı cok sukur..
soyle bısey duymstm her gebelık annden bır dıs gotururmus ne kadar dogru bılemm tabı..

evet bıkac hafta once bendede oldu kucuk bır parca kırıldı...sonra sorun cıkmadı cok sukur..
soyle bısey duymstm her gebelık annden bır dıs gotururmus ne kadar dogru bılemm tabı..

evet ben de duymustum buyukler oyle soyler fisfisfis ben de bugun korkudan 3 bardak sut ictim kaydirigubbakcemile3 inş. bende de sorun olmaz bidaha :Saruboceq: doktora gitmeye zaman bulamiyorum ki

evet ben de duymustum buyukler oyle soyler fisfisfis ben de bugun korkudan 3 bardak sut ictim kaydirigubbakcemile3 inş. bende de sorun olmaz bidaha :Saruboceq: doktora gitmeye zaman bulamiyorum ki

Disimi dolgu yaptirmaya gittigimde soyledim bunu doktoruma tamamen hurafe demisti. ılk zamanlardaki curukler cok fazla kusmakla alakaliymis. Mide asidinden cok fazla disler cururmus. Istifra ettikten sonra mutlaka agzini hemen calkala arkadasindan fircala demisti . Kalsiyum olarak dislere gelene kadar cok yerden yer demisti o zaman . Genelde duzensiz doktor kontrolu , dis fircalamamak dis curuklerine ve kayiplarina neden olurmus.

burcucum nasılsın
nasıl oldun şimdi çok merak ettik seni

Sorma Oznurcum ya . O gun cok agrim oldu akinti da vardi ya o gun doktor gel goreyim hemen dedi. Gittim ultrasonla bakti rahim cok kasilmis dedi. Alttan muayene etti rahim acilmis mi diye bakti ve zaten direk cok agir enfeksiyon geciriyosun sen dedi. Gecirdigim enfeksiyondan rahim kasilmid dusuk tehlikem olmus. Hemen hastaneye yatirdi beni persembe ciktim bi ilac verdi onu kullaniyorum kasilma icin bi de antibiyotik filan . Surekli yatiyorum iste . Pazartesi gunu kontrolum var.

aman canım dikkat et kendine çook geçmiş olsun
hiç anlamadınmı peki enfeksiyon olduğunu akıntının renginden filan anlaşılıyomuş ya

aman canım dikkat et kendine çook geçmiş olsun
hiç anlamadınmı peki enfeksiyon olduğunu akıntının renginden filan anlaşılıyomuş ya

Sanirim evet cunku 2 gun oldu seffaf degil sarimsi bir akintiydi benimki. Sukur simdi yok . Hem sarimsi akinti hemde sancilar filan enfeksiyon belirtisi sanirim dikkatli olmakta fayda var. Doktor idrar yolu enfeksiyonlari , vajinal enfeksiyonlarin dusuklerde cok oneml rol oynadigini soyledi .

evet çok dikkat etmek lazım
şimdi iyi olmana sevindim ama yinede dikkatli ol sen.
P.tesi haber verirsin durumu bize
ben çıkıyorum şimdilik kocacımda gelir birazdan..

Bugün eşimle denize gidelim dedik ama bana mayo almak gerekiyordu öncelikle.geçen senekinin olmayacağını biliğimden denemedim bile.Mağazada denemediğim mayo kalmadı hepsi göğüs yüzünden olmadı göğüslerim çok şişti kızlar yaa biliyordum ama mayo da olmayınca baya moralim bozuldu.Sonra tam çıkacakken başka bir mayo denedim o diğerlerinden biraz daha iyi olunca onu aldım.Ama denize girmedim su çok soğuk geldi eşim girdi ben girmedim üşütürüm falan diye:umursamaz:

canım gırme ya nolur nolmaz enfeksıyon kapma ...Allah korusun..bende gırmıyorum hıc gerek yok durup dururken..yerimseniben

Soguksa ayri tabi de . Ben doktora tatile gidicem sakincasi varmi diyince islak mayo ile kalmadigin surece yok demisti sen yine de doktoruna sor istersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…