2009 Aralık Anneleri

canım korkma eger doktoruna ulasamassan acıle gıt bence :teselli:

Daha ıyı gıbıyım cnm ama tam da gecmedı.tek basımayım evde korkuyorum yaa

ii pazarlar kızlarhihoyyythihoyyyt

canım eger agrıların az hafifledi ise tedirgin olma ama devamlı oluyorsa bence acile git birazda bacaklarını kaldırıp uzanmayı dene.kanama falan varmı ona da bak.habersiz bırakma bizi..

Canım benim kanamam falan yok da agrı var şimdi de kasılarımda;çok tuhaf yaa sanki bişey olacakmış gibi,cok korkuyorum...

handesiv hıcbısey yapamıyorsan ayaklarının altına yuksekce bısey al ayakların basından yuksekce olsun...osekılde uzan...uyku bastırırsa uyuma ..agır felan kaldırma sakın ...ve bnce en kısa zamanda dr gıt canm olmuyorsa acile..

Arkadaşlar sizi bağlı bulunduğunuz mahallenin sağlık ocaklarından çağırdılar mı tetanoz aşısı için. Cuma günü beni arayıp çağırdılar gittiğimiz hastaneler bildiriyorlarmış sağlık ocaklarına. Doktorum ile görüştüm 20. hafta yaptırırsın dedi. Gittim sadece kayıt açıldı bana. Tansiyon, kilo ve bebeğimin kalp atışlarını dinlediler. Çok güzel ilgilendiler açıkçası sağlık ocaklarında bu kadar detaylara gireleceğinden pek emin değildim.

arkadaşlar gebelik haftam 16+2 bugün yani 4 ayı bitirdim 5,aydan günmü aldım .....detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıcaksınız

Son düzenleme:
gözün aydınnn =))) değişmz inşallah bana da kız dedi ama...

ben hazırlıklara başladım bilem =))

ama 2. bebişim de erkek olursa diye yine ortak renklere bakıyorum bazı şeylerde....

teşekkürler deniz ,kızım oluyormuş:))) ben tek kızım şimdi evde bir kız bebegim olcak:)

evet berna şaka gibi eşim erkek istiyordu şimdi ben kızımı cok seviyorum dıye dolanıyor..

ben lcw dan bi kaç bişey almıştım turkuaz..fıstık yeşil ve beyaz agırlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…