2009 Aralık Anneleri

ya deniz sorma giremiyom nete deli oldum... ne yaptınız önemli gelişmeler var mı? dünyanın sayfasını yazmışsınız okuyamıyorum da =)))

biz de seminerleri bitirdik çok şükür. 2 hafta gittik okula. şimdi biraz dbakırda zaman geçirip bursaya dönücez1-2 hafta içinde...çok özledimmm memleketimiiiii =))))))))))

sizler nasılsınız?

ben de her zaman müsayit olmadığımdan sürekli takip edemiyorum, Ayşe Öner diye bi doğum hemşiresi var, hafta sonu onun seminerine gittim, süperdi gerçekten.kitabı da var sipariş verdim, Ayşe Öner | Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Rehberiniz sitede videolarını da izleyebilirsin.

Bursa'ya tatil için mi? Kesin dönüş müyapacaksınız?

: yok be cnm.. tatil amaçlı=))) ah ahh yarama tuz basma=))))
günaydın herkeseeeee
nevincim gözün aydın öğrenmişsin kuzucuğunun cinsiyetini

günaydın cnm..

lalsu öğrendim adını =) bak ne temiz kalpliyim...=))) :lepi:

günaydın kızlar nasılsınız baklm nasıl bebişlerimiz.varmı yen gelişmeler doktora gidenler cinsiyet öğrenenler.bernacım özlettin kendini valla git artık busa yada katıl aramıza

ayy annemmm benimmm..

bak bak kocaman oluyor yahuu 17 + olduk bilem =) alkisalkisalkis :sm_cool::teytey:

fatmacımm günaydın cnm.. ya ben de özledim ben deee=))) kızııııım bursaya gideyim de anamda da net yokkine... artık teyzemlerde takip halinde olurum =) ne zor ya valla...

gunaydın kızlar
ooo şukur kavuşturana berna nasılsın bebiş nasıl
denızcım okuyabildinmi aldım birsürü badi çok sagol
meral hadi anlat kızını gordun ama anlatmıyorsun bıze aşkolsun

fatma ve pelin cok teşşekkür ederim cumartesi haberimizi aldık dr kızın olcak dedi bide kısık sesle söylüyorkı..ben tepki bile veremedim bir kız cocugu cimcime amanın süper bişey olsa gerek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…