saol pelincim iyiyiz bizde oğluşumla ama hiçbişey hissetmiyorum daha ona taktım biraz
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
kızlar bakın bunları aldımm =))))) sositososito alkisalkisalkis
gunaydın kızlar
ooo şukur kavuşturana berna nasılsın bebiş nasıl
denızcım okuyabildinmi aldım birsürü badi çok sagol
meral hadi anlat kızını gordun ama anlatmıyorsun bıze aşkolsun
bernacım sen baya bi alışveriş yapmışsın çok güzeller iyi günlerde kullanın kızın ve sen:))
Bu arada sen ikinciyide düşünmeye başlamışsın şimdiden
saol pelin iyiyim cnm... bebişim de iii çok şükür..
sen nasılsın sen de başlamışsın herhalde hazırlıklara?
ben giyim işini bursadan halledeceğim ya. burda pek bişi yok..
bi de daha erken ama biliosunuz benim alışveriş için sadece yaz tatilim var.. ağrıdan anca ben çocuğuma bisküvi alırım.. =))))
peliiiiin süpersin bacım!!! ekonomik anne işte.. en sevdiğim kadın modeli =)))) istanbuldan mı yaptın alışverişi?
ewt cnm istanbuldan
denız tavsiye ettı o almış bende ordan aldım
geçmiş olsun önemlı bırşey yok dımı gözundegünaydın Pelincim, okuyamadım, gözüm şişti bugün, zorlamıyım dedim kendimi, çok güzeller dimi, sevindim beğendiğine.
denizcim ben burda bi mağazadan aldım chicco'yu . esnaf bi tanıdık esnaf ayağına aldı 300e kapattık=))) yatak da 40 a. gerçi bunda yatak ihtiyacı yok ama alt katı için gerekli sonradan..
araba da 240 tan 30% indirim ve 6 taksit vardı. ykm'de... beğendik aldık valla işte =))))
bizde iyiyiz çok şukur
yavaş yavaş almak lazım berna
aslında o kadar çok alınacak şey varkı
odası yapılacak
bırsuru masraf aslında o yuzden yavas yavaş almak daha mantıklı
birde artık engel olamıyor ınsan ne yalan soyleyeyım
sen çok haklısın ve mecbursun almakla iyi ediyorsun cnm
Allah korusun ama erken dogum gıbı bırşey de var azda olsa hazırlık yapmakta fayda var bence
peliiiiin süpersin bacım!!! ekonomik anne işte.. en sevdiğim kadın modeli =)))) istanbuldan mı yaptın alışverişi?
ewt cnm istanbuldan
denız tavsiye ettı o almış bende ordan aldım
haklısın valla cnm.. ben de bi ara bellona aqua modelini beğendim .. sonra şunu düşündüm hem büyüyünce kullanılabilecek genç odası tarzı birşey değil(ki öyle olması avantaj olur) hem de biz gidiciyiz. 3 yıl için değmez dedim. bir de bu aldığım yatak katlanıyor küçücük oluyor. e biz de 2 memleket geziyoruz yazın. çok kullanışlı olacak benim için. iş yaparken de alt katına koyup rahat rahat yaparım.. hani yalnızım ya.. olur da kimse gelemezse diye...
oda yapacaksanız bence de ufaktan başlamak lazım. para biriktirsen illa harcanıyor. birden yüklenince de sarsar ekonomik olarak.. tabi durumunuza bağlı da.. amaaaaan yine de siz hepiniz benden şanslısınız.. gıpta ediyorum valla... ben bi ihtiyaç olduğunda netten alıcam ordayken.. düşünsene.....
öznur ,fatma sizler nasılsınız
bebişleriniz nasıl
evet cnm burda yok. ama olsun içime sine sine aldım.. ii günlerde kullansın =)))arabayı iyi almışsınız da chicco yatak biraz pahalı sanırım, 200 civarıydı mothercare'de. ama orda mağazası yoksa da yapılabilecek bişey yok, güle güle kullanın, sağlıkla.
kıslaaaaaaaaaaaaaar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepinizeeeeeeeeeee:dance::teytey:
güzeller güzeli minink kızımı cumartesi gördüm kıslaaaar:sm_cool:
anlatamam dilim tutuldu kızımı görünce. doktorum %100 kız'ın olucak alışverile başlayabilirsin dedikaydirigubbakcemile3
anlatamam o kadar hareketli o kadar hareketliydiki doktor amcası bu hareketleri hissetmen gerekiyor nasıl hissetmiyorsun diye güldü bana ben seyirme olarak algılıyorum kızımı,ama bu hafta ya da önümüzdeki hafta çok daha net hissedeceğimi belirtti.
parmağını emiyor, eller hele hiç durmuyordu, o ayaklar hele eyak tabanları varyaaaaaaaaaa; yerim ben onu yaaaaaaaaaaa.
sağlıkla biran önce doğsada alsam kucağıma kıslar.
yüzü aynı sana benziyor dedi yok daha neler dedimkaydirigubbakcemile3
adam ısarrala 4-5 kez bak aynı sen gözler e bak dedi, ay anasının kızı işte ne olacak:lepi:
200 gr olmuş kızım, boyu daaaaaaa21 cm. ay artık koca kız olmuş teyzeleri,
kan idrar tahlillerimizde teöiz çıktı. 21. haftada yani 25 temmuz gibi detaylı ulatrason için beni bir prf'e gönderiyor. işi uzmanına bırakalım bu ayda dedikaydirigubbakcemile3
çok şükür herşeyleri tam kızlar.
darısı hepinizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?