=))
ah cnm çok geçmiş olsun..
bu arada benim burnum hala akıyor.. geceleri tıkanıyor. anlaşılan nazar boncuğum bu olacak benim bu hamilelik sürecimde..
...
pelincim teşekkürler canımayy meral okumak bile nasıl zevk verdi bana
masallah kızına cnm ya
hadi gözunaydın kavuştun kızına Allah kucagımıza almayıda nasip etsin
ayy bende görecegım inşallah bu cuma
artık hamileliğin tadını çıkarma zamanı değilmi denizcim. artık 17+3 olduk.kıslaaaaaaaaaaaaaar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepinizeeeeeeeeeee:dance::teytey:
güzeller güzeli minink kızımı cumartesi gördüm kıslaaaar:sm_cool:
anlatamam dilim tutuldu kızımı görünce. doktorum %100 kız'ın olucak alışverile başlayabilirsin dedikaydirigubbakcemile3
anlatamam o kadar hareketli o kadar hareketliydiki doktor amcası bu hareketleri hissetmen gerekiyor nasıl hissetmiyorsun diye güldü bana ben seyirme olarak algılıyorum kızımı,ama bu hafta ya da önümüzdeki hafta çok daha net hissedeceğimi belirtti.
parmağını emiyor, eller hele hiç durmuyordu, o ayaklar hele eyak tabanları varyaaaaaaaaaa; yerim ben onu yaaaaaaaaaaa.
sağlıkla biran önce doğsada alsam kucağıma kıslar.
yüzü aynı sana benziyor dedi yok daha neler dedimkaydirigubbakcemile3
adam ısarrala 4-5 kez bak aynı sen gözler e bak dedi, ay anasının kızı işte ne olacak:lepi:
200 gr olmuş kızım, boyu daaaaaaa21 cm. ay artık koca kız olmuş teyzeleri,
kan idrar tahlillerimizde teöiz çıktı. 21. haftada yani 25 temmuz gibi detaylı ulatrason için beni bir prf'e gönderiyor. işi uzmanına bırakalım bu ayda dedikaydirigubbakcemile3
çok şükür herşeyleri tam kızlar.
darısı hepinizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:[/QUOTE
ayyy bak ben de heycanlandım anlattıklarını okuyunca, çok sevindim. hamileleliğin de tadını çıkart, hep kucağında taşıyacan zaten doğunca :))
rabbim hepimizin yavrularını kucağımza almayı nasip etsin.
evet süper bir çanta:lepi:berna bende o çantadan almak istyrm sen kaça aldın
bebek çantaları hiç hoşuma gitmiyor
arkadaşım kullanıyordu bundan 3-4 sene önce bende bebişim olunca alırım dıyordum hep
dur ben bir arayayım şunumeral bahar yok
bir problem yok dımı
bilge geçmiş olsun canımherkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl?
ağır sinüzit atağı sonrası inşallah aranızdayım
geçmişi okumak lazımmm mafoldumben
iyeceğim o parmağı görecek minik kızımayy cnm benim yaaa çok sevindim meralcimm, parmağını emiyor haa.. bak yaa gözümün önüne geldi de bir an ayyyy teyjeşi kurban olsun ona!!!
ee başla artık kızının çeyizini hazırlamaya annesi.. dr.dan da izin geldi =))))
sağlıkla al kucağına inşallah!! hepimiz inşallaaaaaaaaaaah!! :Saruboceq: :Saruboceq:
ben kendisine henüz hiçbirşey almadım ama tayzesi pembe pembe battaniyeler havlu takımları aldı bilekaydirigubbakcemile3
tebrik ederim canım kız larımız cogalıyor...:CüvCüv:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarımız yerim ben hepsini
erkek olanlarını hiç ayrırımam amaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
meral teyzesi hepsini yer onların.cokacimcoook:roflol:
bilge geçmiş olsun canım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarımız yerim ben hepsini
erkek olanlarını hiç ayrırımam amaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
meral teyzesi hepsini yer onların.cokacimcoook:roflol:
teşekkürler Berna
akması iyi bir şey tıkanınca daha beter çünkü bu kez açılsın diye zorluyosun o da haliyle karnını zorluyo senağlama iğrenç tiksinç bi hissiyat yani
akşamları burnunun açık kalması için kaynar suya bir kaç damla nane yağı damlatıp başucuna koy yerimseniben çok fazla olmamasına dikkat et çünkü o yağlar çok yoğun oluyor gözünü ciğerini yakmayalım burnunu açıcaz derken :jeyyar:
teşekkür ederim.. hemen deneyeyim ben bunu...
gündüz yine iyi de gece kötü..
ayy zaten gazoz olduk iyice.. akşamları bazen hala karnım şişmekte..
yaaaa bu arada kilolardan ne haber?
kimler ekledi foto? bakayım bariii... ben de ekleyeyim birazdan
ayy zaten gazoz olduk iyice.. akşamları bazen hala karnım şişmekte..
yaaaa bu arada kilolardan ne haber?
kimler ekledi foto? bakayım bariii... ben de ekleyeyim birazdan
:1rolleyes: bazen mi? ben zeplin gibiyim yahu sabah öğle akşam hiç farketmiyor :sinifsinif: bu durumda iki haftaya benim de şişmelerim azalacak diyebilir miyiz delikafadulden
berna bu arada nane yağı koyduğun kabı alttan tealightla falan sıcak tutma şansın varsa etkisi daha uzun olur yerimseniben yalnız kaptaki su bitip bi şeyleri yakmasın dikkat et :uhm:
Kıslaaaaar bahar 3 gÜn kafa İznİ almıŞ. PerŞembe aramızada olacak.
Herkeze Çok selamı var.
Şİmdİ aradım pazar gezİyor annemİz
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN PELİNCİMbu sıcakta fazla dolanma ortada deseydın meral
böyle kafa ıznı dıger çalışanların basına inşallah
oooooh Allah içine sindirsin :Saruboceq: yeğenlerine de bir şeyler alsaydı pazardan kaydirigubbakcemile3
bu arada cumadan sonra ben de 3 hafta oğluşumu denize götürcem :lepi:şakkıdı
oğluşuna pijama takımı almış hatun. bak hiç aklıma gelmedi bizimkilere birşeyler al demek:mymeka:
hadi iyi tatiller şimdiden bilgecimkaydirigubbakcemile2
oooooh Allah içine sindirsin :Saruboceq: yeğenlerine de bir şeyler alsaydı pazardan kaydirigubbakcemile3
bu arada cumadan sonra ben de 3 hafta oğluşumu denize götürcem :lepi:şakkıdı
hehe ben konabilirim o pijama takıma lülülülülülü kızı olanlar yansın derdine :jeyyar:
sağol Meralcim darısı tüm tatil özleyenlerin başına
arkadaşlar bebek örgülerini anlatan site var mı bildiğiniz? bir sürü güzel model olan yer var da kim nasıl çıkaracak o modelleri anlatmazlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?