2009 Aralık Anneleri

selam arkadaşlar
bende 15+5 günlük hamileyim
aralıkta doğum inaşallah
ama dışarıdan bakıldığında hamile gibi durmuyorum
fazla şişmicem galiba

hoşgeldin arkadaşım
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
daha dur bakalım sıcaklar iyice bastırsın hamilelikte 6 ayı tamamlayalım ne hale gelicez kötükedihüso

ayriyetten cinsiyetini de çok merak ediyorum geçen hafta dr.um gördü ama daha sölemeyim dedi ısrar etmedim beaslında o kadarçok merak ediyorum ki.......
sağlıklı olsun öncelikle de kız erkek farketmez

kızlar slm..
bugun kotu bır ruya gordum..dr bebegımın suyunun azaldıgını ve kalp atıslarının dusuk oldugunu soylyordu ruyamda..annemde dun dusuk yaptıgımı gormus ruyasında bana soylememıs zorla aldım agzından..cok korkuyorum...Allahım yardımcımız ol kuzumu bıze bagısla ne olur...amın
:çok üzgünüm:

merhaba canım kötü şeyler düşünme canım hem biliyorsun rüyalar tersine çıkarmış bence gayet sağlıklı bebeğin :teselli:

melabaaaa kıssslaaarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalımm hihoyyyt

hoşgeldin şeker iyidir siz nasılsınız bakalım bebişle hihoyyyt

:)) benim ultrasonda bebek sat tarihine göre bi hafta falan geriden geliyo
sende bçöle bi durum var mı

yok bizimki 1-2 gün önde görünüyor ama bu yumurtlamanın ne zaman olduğuyla ve ne zaman döllendiğiyle ilgili bir durum diye biliyorum ben :sm_confused: yani yavrucak ileri veya geriden gitmiyor sadece bizim sandığımız döllenme tarihiyle gerçeği aynı değil yerimseniben

allah korusun arkadaşım üzme kendini ne olur :teselli: hamilenin rüyası çıkmaz derler annenin durumunda da rüyalar tersine çıkar açıklamasını kullanırsak
içinde bir şeylerin ters gittiğine dair bir his varsa esas önemlisi o bence arkadaşım benneyaptımki o his varsa stresse girip bebeğini de üzme hemen git druna ve kontrol ettir içerde böyle zıp zıp halini gör için rahatlasın olmaz mı? yerimseniben

merhaba canım kötü şeyler düşünme canım hem biliyorsun rüyalar tersine çıkarmış bence gayet sağlıklı bebeğin :teselli:

allah hayırlara çıkarsın hiç bi zaman kötü düşünme

allah korusun arkadaşım üzme kendini ne olur :teselli: hamilenin rüyası çıkmaz derler annenin durumunda da rüyalar tersine çıkar açıklamasını kullanırsak
içinde bir şeylerin ters gittiğine dair bir his varsa esas önemlisi o bence arkadaşım benneyaptımki o his varsa stresse girip bebeğini de üzme hemen git druna ve kontrol ettir içerde böyle zıp zıp halini gör için rahatlasın olmaz mı? yerimseniben[/QUOTE]

saolun kızlar..evet canım annemde oyle dedı tersıne cıkar ruyalar dıyorlar..bak buna sevndım hamılenın ruyası cıkmazmıs ya:ecrin_bebek:daha oncede dusuk thlıkesı atlattım ondan dolayı korkuorum herseyde...ıkıgun once ultrasonda gordum bıtanemı oynuyorduneyse guzel dusuncem guzel olsun...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…