ohhh ne guzel
bende gıtmek ıstyrm ama daha erken dıye durduruyorum kendımı
temmuz sonu agustos bası gıdeyım dıyrm
sen bizim iinde yuz şekerim
aa süzülerek mi yüzecekmişiz? köpek dediğimiz tarz mı yani...
bu arada ben de doğum öncesi izinde b sürü ciciş örüceeemm =))
netten bakayım bulunca yazarım siteleri
ay evet berna ya hiçbişey yok sende kilo filanda yok gerçi sabah benimde senin gibi ama biraz zaman geçince şişiyorum iyice
pelincim senin yokmu resimlerin görelim senin göbişide
öyle de tadı çıkmaz ki anam yüzmenin.. ee napalım bebişler için her şey hak artık bize =)))su perisi olarak tabir edelim biz :roflol: ya tam köpekleme gibi de değil kurbalağalamanın daha hafif hareketlerle ve kafa daldırmadan olan hali gibi bi bişey kafamçokkarıştı
kulaç atarkenki uzanma hareketinden hazetmiyoruz diyor kendileri zemuszemus
kuzu kuzu çimcez yani bu yaz kaydirigubbakcemile3
benim elimde bir battaniye var önceki hamileliğimde elimde yarım kalmıştı ama cesaret edip tekrar alamadım elime senağlama napsam ki onu mu alsam tekrardan:1shok:
=))))) maşallah.. valla akşam da koyarım çekip. ama 7 kilo aldım onu da belirteyim. ha bu arada son 1 ayda kilom 66 yı geçmiyor... yani aynı kilodayım.. 65-66ay berna masallah diyeyim 41 bin kere
ben senın yanında 9 aylık duruyorum :)
afiyet olsunafiyet olsun yemeğe uçtummm
afiyet olsunafiyet olsun kızlar, yarasın.
kızlar ben çıkıyorum herkese afiyet olsun benım 3.sınıfa geçen yigenım var
ona tatilde ders çalıştırmaya başlıyorum bugun 1,5 yasında kardeşi var
evde rahat bırakmıyormuş ablasını annanesi bakıyor onlara basedemıyormuş
gelir birazdan
akşamustu görüşürüz
öyle de tadı çıkmaz ki anam yüzmenin.. ee napalım bebişler için her şey hak artık bize =)))
battaniye için de hakkaten hassas bi dönemdeyiz. hiç kafana takma doğduktan sonra devam edersin örmeye cnm.. yerimseniben
=))))) maşallah.. valla akşam da koyarım çekip. ama 7 kilo aldım onu da belirteyim. ha bu arada son 1 ayda kilom 66 yı geçmiyor... yani aynı kilodayım.. 65-66
afiyet olsun
afiyet olsun
ah ah bana havale et ben çalıştırırım kuzuyu =)) kolay gelsin cnm
afiyet olsun kızlar,
bebekler için güvenli yatış yastıkları çok kullanışlıymış. ucuz da bişey aklınızda olsun. ☞ Bebek Güvenli Yatış Yastığı (ilk aylar yastığı) : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
hakikaten uygunmuş ve de çok mantıklı alkisalkisalkis
bir de emzirme minderi diye bir şey duymuştum ben de ona bakayım bari yerimseniben
evet emzirme yastığı onlar için de hilal şeklinde olanları tavsiye ediyorlar.
ya aslında hamileler için uyku yastığı var ya... uzun ve büyük hani... onların emzirmede ve daha sonra bebek destekli oturabildiğinde yerde oynarken de çok faydalı olacağına inanıyorum bir ondan bir de bebek uyuma yastığı alcam sanırım ben Cesaret üzerine ve Hamile Yastığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?