melabaaaa kıssslaaarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalımm hihoyyyt
saolun kızlar..evet canım annemde oyle dedı tersıne cıkar ruyalar dıyorlar..bak buna sevndım hamılenın ruyası cıkmazmıs ya:ecrin_bebek:daha oncede dusuk thlıkesı atlattım ondan dolayı korkuorum herseyde...ıkıgun once ultrasonda gordum bıtanemı oynuyorduneyse guzel dusuncem guzel olsun...yerimseniben
hoşgeldin şeker iyidir siz nasılsınız bakalım bebişle hihoyyyt
yok bizimki 1-2 gün önde görünüyor ama bu yumurtlamanın ne zaman olduğuyla ve ne zaman döllendiğiyle ilgili bir durum diye biliyorum ben :sm_confused: yani yavrucak ileri veya geriden gitmiyor sadece bizim sandığımız döllenme tarihiyle gerçeği aynı değil yerimseniben
allah korusun arkadaşım üzme kendini ne olur :teselli: hamilenin rüyası çıkmaz derler annenin durumunda da rüyalar tersine çıkar açıklamasını kullanırsak
içinde bir şeylerin ters gittiğine dair bir his varsa esas önemlisi o bence arkadaşım benneyaptımki o his varsa stresse girip bebeğini de üzme hemen git druna ve kontrol ettiriçerde böyle zıp zıp halini gör için rahatlasın olmaz mı? yerimseniben
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmm napıyosunuzz bakimmm bebişler nasıll
hoşgeldinnnnnn, iyiyiz canım sen nasılsın, bebeğin nasıl??
bilgecim geçmiş olsun cnm aldım mesajını şimdi nasılsın?
kaydirigubbakcemile5 işte böyle arkadaşım hemen hepimiz geçtik o yollardan
cuma günü drum dedi ki "artık üstünde tepinseniz bi şey yapamazsınız lütfen rahatlayın ve keyfini çıkarın artık" :CüvCüv:
bu kez bebeklerimiz bizle ve üzmezsek hiçbir yere gitmeyecekler :1hug:
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmm napıyosunuzz bakimmm bebişler nasıll
canım sendemı dusuk rıskı atlattın?
amın amınn ısllah:Saruboceq:Rabbım bır avazda kucagımıza saglıkla versın kuzularımızı...amın:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
gezdin gezdin pazarları geldin mi? neler aldın bakıyımmm??
Nerimancım geçmiş olsun, duştan sonra dikkat etmek lazım, gerekiyse fönle hafiften kurutabilirsin.
bilgecim geçmiş olsun cnm aldım mesajını şimdi nasılsın?
bu bebeğimde risk olmadı yani genel riskler dışında ama geçen yıl hemen hemen de aynı zamanlarda hamile kaldım ve 8. haftadan sonra kalbi durdu bebeğimin... allah bu yıl yenisini gönderdi ve bu kez sağlıkla kucağıma almayı da nasip edecek inşallah :Saruboceq:
tüm o korkuları endişeleri hepimiz biliyoruz yani arkadaşım ama burada birbirimizi anlayarak gördüklerimizi bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşarak az stress yapıcaz ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alıcaz kaydirigubbakcemile5 her şeyin başı pozitif olabilmek yerimseniben
sağol canım benim dr gittim mantar var tıkamış kulağı dedi ilaç falande vermedi sakız çiğne bol bol dedi burnunu tıka hava yut dedi valla uğultulardan kafam şişti
kızlar annem gidiyormuş pazara takıldım bende. bebişe geçen hafta alışveriş yaptım. meral yanlış anlamış ben kendime gecelik aldım :)) sıcakta rahat rahat oturayım evde die. pazarda bebeklere alıncak pek iyi şeyler yok. herkesin ii olduğuna çok sevindim. hepinizi çok öpüyorumn kendinize iyi bakın kızlar. azıcık uzanayımm benn
tahmin edebiliyorum neler çektiğini, insanın bütün dengesini bozuyo.
senin de baya olmuşnerdeyse 18 haftalık, yeni resimlerini bekliyoruz. ne zaman başladın hareketleri hissetmeye, 3lü teste gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?