2009 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile5 işte böyle arkadaşım hemen hepimiz geçtik o yollardan
cuma günü drum dedi ki "artık üstünde tepinseniz bi şey yapamazsınız lütfen rahatlayın ve keyfini çıkarın artık" :CüvCüv:
bu kez bebeklerimiz bizle ve üzmezsek hiçbir yere gitmeyecekler :1hug:

kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmm napıyosunuzz bakimmm bebişler nasıll

hoşgldin bahar benim bebişim iyi hareketlerini hissetmeye başladım artık bennn

hoşgeldinnnnnn, iyiyiz canım sen nasılsın, bebeğin nasıl??

hoşbulduk denizcim iyiyim ama kulağım tıkandı duyamıyorum bennnn

canım sendemı dusuk rıskı atlattın?

amın amınn ısllah:Saruboceq:Rabbım bır avazda kucagımıza saglıkla versın kuzularımızı...amın
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

canım sendemı dusuk rıskı atlattın?

amın amınn ısllah:Saruboceq:Rabbım bır avazda kucagımıza saglıkla versın kuzularımızı...amın
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

bu bebeğimde risk olmadı yani genel riskler dışında ama geçen yıl hemen hemen de aynı zamanlarda hamile kaldım ve 8. haftadan sonra kalbi durdu bebeğimin... allah bu yıl yenisini gönderdi ve bu kez sağlıkla kucağıma almayı da nasip edecek inşallah :Saruboceq:
tüm o korkuları endişeleri hepimiz biliyoruz yani arkadaşım ama burada birbirimizi anlayarak gördüklerimizi bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşarak az stress yapıcaz ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alıcaz kaydirigubbakcemile5 her şeyin başı pozitif olabilmek yerimseniben

kızlar annem gidiyormuş pazara takıldım bende. bebişe geçen hafta alışveriş yaptım. meral yanlış anlamış ben kendime gecelik aldım :)) sıcakta rahat rahat oturayım evde die. pazarda bebeklere alıncak pek iyi şeyler yok. herkesin ii olduğuna çok sevindim. hepinizi çok öpüyorumn kendinize iyi bakın kızlar. azıcık uzanayımm benn

gezdin gezdin pazarları geldin mi? neler aldın bakıyımmm??

Nerimancım geçmiş olsun, duştan sonra dikkat etmek lazım, gerekiyse fönle hafiften kurutabilirsin.

sağol canım benim dr gittim mantar var tıkamış kulağı dedi ilaç falande vermedi sakız çiğne bol bol dedi burnunu tıka hava yut dedi valla uğultulardan kafam şişti

katılıyorum cnm...gecms olsun tekrar...Rabbım bu bebişini kucagına verecek saglıcakla ısallah ...amın :Saruboceq:

sağol canım benim dr gittim mantar var tıkamış kulağı dedi ilaç falande vermedi sakız çiğne bol bol dedi burnunu tıka hava yut dedi valla uğultulardan kafam şişti

tahmin edebiliyorum neler çektiğini, insanın bütün dengesini bozuyo.
senin de baya olmuşnerdeyse 18 haftalık, yeni resimlerini bekliyoruz. ne zaman başladın hareketleri hissetmeye, 3lü teste gittin mi?

ayyy kızlar yenı cıcılerınız hayırlı olsun :)))hihoyyythihoyyyt

benıde b ı uyku bastırdı anlatamam
mirmirmirmirmirmirmirmir

sen pazarlarda gez gez şimdi uzanayım de klava: ge buraya otur şurda gidemezsin kaydirigubbakcemile

tahmin edebiliyorum neler çektiğini, insanın bütün dengesini bozuyo.
senin de baya olmuşnerdeyse 18 haftalık, yeni resimlerini bekliyoruz. ne zaman başladın hareketleri hissetmeye, 3lü teste gittin mi?

çarşamba günü gideceğim canım üçlü test için ya resim ekleyeceğim normal resimlerim var ama göbişimin resmi yok cuma gününden beri hissediyorum içimde bir balık yüzüyormuş gibi çok güzel oluyorr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…