2009 Aralık Anneleri

allah kolaylık versin arkadaşım sayılı gün çabuk geçer bak bizim istifa vermek gibi bir umudumuz da yok kuzu kuzu çalışıcaz son 3 haftaya kadar sonra da kuzuları evde bırakıp geri dönücez işimizin başına :çok üzgünüm:

Allah yardımcınız olsun bebişleride bırakmak bıraz zor olur ama hayırlısı bakalım

olsun yeter ki Elvin hanımkızım sağlıklı olsun sengözlerimebaksanab sabretcen dünür yapcak bi şey yok :teselli:

Oyle tabi iyi olsun yeter bana . Yanliz dunurcum kizi verirken cok cektircem . Gelisi nazli oldu valla :) Bilgecim bana musade . Yatayim yine ben .

Oh valla burcu hnm paso yatıyosunuz bızse ÇlıŞıyoruz haksızlık bu ama

Oyle tabi iyi olsun yeter bana . Yanliz dunurcum kizi verirken cok cektircem . Gelisi nazli oldu valla :) Bilgecim bana musade . Yatayim yine ben .

hadi canım iyi dinlenmeler ben kaçıyorum zaten a.s.
dikkat et kendine

herkese iyi akşamlarrrr zemuszemus

ewt cnm senın haftalarında benımde çok oluyordu bazen hala oluyo
ama dedıklerı gibi benımde solum agrıdı ve kızım oldu tesadufmu artık yoksa genellemedenmı bu sonuca varmışlar bilmem ama bende tuttu

yaa kızmı oluyomuş sol ağrıyışca deme ben erkek istiyorum. yaa:gitme:

iki kızım var zaten benim ..hayırlısı olsun canım eli ayagı düzgün olsunda...:lepi:

bende ağrı sızı hiç olmadı kasıkta falan .

dün gece batmalar oluştu benim bebek sağda..canım. ayrıntılıda gördük sağa yatmaş..bi güzel.:lepi:

ya kızlar bişey sorucam az önce doktordan geldik 4lü test sonuçlarına baktık felan neyse herşey normal çıktı cinsiyeti sorduk yüzde 97 kız dedi ama bebek hareket etmiyodu bile bacakları kapalıydı vede cinsiyetine bakmadı da hiç sadece normal ölçümlerini yaptı ben anlamadım ya bu işi kız anneleri bana yardımcı olabilirmisiniz sizde doktor bişey gördüde mi kız dedi yoksa bebek bişey göstermediği için mi kız dedi

Bizim kiz oldugunu gorerek soyledi . Ikili testi yaparken bacaklari acikti cinsiyeti sordum ben kizimiz olcak dedi. 2 Hafta sonra geldiginde ultrasonla gosteririm dedi. Sonra gittigimde ultrasonla gosterdi herseyini . Tabi gosterdiginden ben anlamadim ama burasi ic dudak dis dudak seklinde isaretleyip ultrason ciktisini verdi . Kisaca tutuyu gorduk :)

Allah allah ya benimki de aslında gözde kırptı eşim yanımdaydı erkek istediğini biliyodu ona uyuzluk olsun diyemi yaptı anlamadım insan görmden cinsiyet söyleyebilir mi ki bu doktor bi acayip ya

arkadaşlar merhabalar ben çok sık giremiyorum maalesef. Ama sjlarınızı okuyorum. ıyi haberler geldikçe benim moralim de yükseliyor.

Bugün sağlık ocağında aşı oldum. Diğeri de 3 ağustosta imiş. Yarın da üçlü test için dktora gidicem. ınşallah herşey yolunda gider. Alışveriş yapan arkadaşlara özendim doğrusu ama ben daha başlayamıyorum. Malum batıl inanç. Normalde öyle inançlarım yoktur ama söz konusu oğlumuz olunca herşeye çok dikkat etmek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…