2009 Aralık Anneleri

Evet yaa kızlar çok cilveli oluyor minik cimcimelerhihoyyyt
Evet canım bunun için bebeğini de kendini de üzme zaten üzecek birşey yok.Doğum yapacağın dr.u ayarlarsın son aylarda o yeter zaten.kaydirigubbakcemile5
Yatağını gördüm canım bebeğinin.Çok güzel çok beğendim.Güzel günlerde güzel güzel uyur da büyür onda inş.Ben de öyle bir yatak istiyorum tekerleği de varmış taşınabilir evde çok rahat.Dedemizin yaptığı yatak da odada durur sabit:CüvCüv:

bak bi de bebişe bu çantayı aldım =)))

bi de alttan çıtçıtlı bodyler falan aldım.. patikli alt, ööle ufak ufak özendim işte =)))):sm_cool:

bak bi de bebişe bu çantayı aldım =)))

bi de alttan çıtçıtlı bodyler falan aldım.. patikli alt, ööle ufak ufak özendim işte =)))):sm_cool:

Hepsi çook güzel canım güle güle kullanın inş güzel günlerde.:Saruboceq: Arabasını bile almışsın şimdiden ohh senin bebiş çok şanslı vallaopuyorumnanaktan Annesi şimdiden onu gezdirmeyi düşünüyor:lepi:
Ben Ankaraya falan gidersem daha çok şey alırım sanırım şimdilik pek bişey almıyorum tutuyorum kendimi

Canım ben yatayım baya uykum geldi.Sonra görüşürüz tekrar kusura bakma tamammı:) Seni ve bebişini öptüm iyi gecelera.s.

günaydınlar herkese:) ben de kız annesi oluyorum 12+3 te dr demişti ama artık kesinleşti:) 3 lü test sonucu da çıktı herşey yolunda.bu arada ben bursa zübeyde hanım hastanesinde yaptırdım testi 2 saatte çıktı hiç özellerle ugraşmayın kızlar imkanınız varsa gidin devlete 7-10 gün beklemeden alın sonuçlarınızı:)

günaydın bahaaarr

günaydıınnn kursatiiimm

nerimanla öznur da burdaymış günaydıııııııın =))))))))))))))))))

müthiş zırvalama modumdayım ben yahu kafamçokkarıştı lülülülülülü delikafadulden

bahar sen napıyosun bitti mi kafa izninnnn yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…