hahha =) kızlar ya da hiç boşuna para harcamayın açın kettle'ı gitsin =) o da buhar bu da buhar =))
günaydın hayırlı olsunherkese gunaydin..
ben dun uye oldum.yazilari okuyorum cok ii oldu:)
günaydın kızlar günaydın bernacım nasılsın
ben çokkk iyiyim dün doktora gittim kızım oluyoooooorrrrr teyzesi kzıım 300 gr olmuş kocaman ufacıcık bir burnu var ay çok güzeldi yaaaa
ya bu arada sen akşamları başucuna nane yağı koyma işini naptın bakim sengözlerimebaksanab
:roflol: ben de onu diyom işte koy bi tasa kaynar suyu :roflol::roflol::roflol:
vah benim yavruma yaaaaaaa nası bi anası olcak yazık çocuumun
canım balkonda yatıyorum o günden beri =))) anlayacağın yalan oldu =)
yaaa ööle deme teyjeşii =))) ben onu bi kerem çoook düşünüyorum =) kılı kırk bin yarıyoum!!! yaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz: sırnaşık şey
aden su
ben daha almadım araştırma yapıp alıcam.. sen baktın mı?[/QUOT
kıslar ben biraz araştırdımçeşitli marka ve fiyatlarda ürün var önemli olan ortamın nemlendirilmesi kendi fikrimce iyonizerli olması önemli değil chicco nun neb buhar makinası var o hoşuma gitti..ama dediğim gibi çeşitli markalarda mevcut..nette bu dediğim model 77 civarında..bi bakın isterseniz..
kıslar ben biraz araştırdımçeşitli marka ve fiyatlarda ürün var önemli olan ortamın nemlendirilmesi kendi fikrimce iyonizerli olması önemli değil chicco nun neb buhar makinası var o hoşuma gitti..ama dediğim gibi çeşitli markalarda mevcut..nette bu dediğim model 77 civarında..bi bakın isterseniz..
bahar hoşgeldin cnm
merlın sanırım işleri yogun
pek giremiyor
ne dıyeyım Allah kolaylık versin sizlere
herkese gunaydin..
ben dun uye oldum.yazilari okuyorum cok ii oldu:)
iyi bilgeciğim ama emınım sen daha ıyısindir yarın tatile gidiyosun
süperr olman lazım dımı
kıslar bebişlerinize günlük tutuyormusunuz..ben yazmaya başlamıştım bi ajandaya ama geçenlerde d&r ın internet sitesinde rastladım anne adayının günlüğü diye..içerisinde güzel bilgiler ve bebeğinizin durumunu hislerinizi yazabilceğiniz sayfalar var.. tavsiye ederim...ben şimdi tüm yazılarımı ona geçirdim bebişime bir hatıra olsun istiyorum..
kıslar bebişlerinize günlük tutuyormusunuz..ben yazmaya başlamıştım bi ajandaya ama geçenlerde d&r ın internet sitesinde rastladım anne adayının günlüğü diye..içerisinde güzel bilgiler ve bebeğinizin durumunu hislerinizi yazabilceğiniz sayfalar var.. tavsiye ederim...ben şimdi tüm yazılarımı ona geçirdim bebişime bir hatıra olsun istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?