2009 Aralık Anneleri

hahha =) kızlar ya da hiç boşuna para harcamayın açın kettle'ı gitsin =) o da buhar bu da buhar =))

:roflol: ben de onu diyom işte koy bi tasa kaynar suyu :roflol::roflol::roflol:
vah benim yavruma yaaaaaaa nası bi anası olcak yazık çocuumun

:roflol: ben de onu diyom işte koy bi tasa kaynar suyu :roflol::roflol::roflol:
vah benim yavruma yaaaaaaa nası bi anası olcak yazık çocuumun

yaaa ööle deme teyjeşii =))) ben onu bi kerem çoook düşünüyorum =) kılı kırk bin yarıyoum!!! yaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz: sırnaşık şey

gunaydın
nasılsınız bakalım
biz bugun geç kahvaltıya kaldık ancak girebildik :)
neriman kızın hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin saglıkla kızını
yarın 11 de bende göreceım ınşallah kuzumu

yaaa ööle deme teyjeşii =))) ben onu bi kerem çoook düşünüyorum =) kılı kırk bin yarıyoum!!! yaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz: sırnaşık şey

puhahahahaha vay alıngan hamile vayyyyyyyy :CüvCüv:
ben kendi karnımdakine üzülüveriyodum yahu :roflol::roflol::roflol::roflol:

aslolan buhar vermesiyse niye chiccoya o kadar para verelim ki bir sürü markanın 30 lira civarında nemlendiricisi vaaaaar fisfisfis
allahım cimri gördüm kendimi mafoldumben

bahar hoşgeldin cnm
merlın sanırım işleri yogun
pek giremiyor
ne dıyeyım Allah kolaylık versin sizlere

günaydın pelinnnn nabersin?kaydirigubbakcemile5

kıslar bebişlerinize günlük tutuyormusunuz..ben yazmaya başlamıştım bi ajandaya ama geçenlerde d&r ın internet sitesinde rastladım anne adayının günlüğü diye..içerisinde güzel bilgiler ve bebeğinizin durumunu hislerinizi yazabilceğiniz sayfalar var.. tavsiye ederim...ben şimdi tüm yazılarımı ona geçirdim bebişime bir hatıra olsun istiyorum..

iyi bilgeciğim ama emınım sen daha ıyısindir yarın tatile gidiyosun
süperr olman lazım dımı

valla şeker yarın akşam izne çıkıyorum da tatile ancak salı-çarşamba gibi gidebilcem mafoldumben
ama yine de süperim tabii kiiiii delikafaduldennaniknanik
gerçi bugünkü bu ulu cıvık kendinden sorumlu olmayan halim tatil heyecanı değil klasik bir perşembe hezeyanı alkisalkisalkishihoyyytlülülülülülülaelaelaelaelae

ben kendım ozel bir defter yaptım ultrason resımlerını de yapıştırdım guzel olacak defterımız ınşallah

linkini verir misin?:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…